שואת הקניבלים...

blinkin p a r k

New member
שואת הקניבלים...

זה סרט כל כך מגעיל....... בעיקרון הוא לא מפחיד אבל יש דברים מגעילים..... אני וחבר שלי ראינו אותן אחרי רבע שעה הפסקנו את הסרט פשוט לא יכלו להמשיך לראות זה כל כך מזעזע..... אני לא ממליץ לאף אחד לראות אותו.. הסרט הזה כל כך מזעזע שבכמה מדינות אסור לשידור...

VAMPhantom

New member
חבל שלא פנית לכאן לפני-כן אם יש...

המלצות לצפיה
הייתי אומר לך שאם אתה מעונין להקיא כל הלילה...

sum 418

New member
הייתי איתו....................

יובל בו נספר מה עשו לאישה המסכנה..................

DOR LTD

New member
מזה?!?! ספרו ספרו על הסרט!!

אני חדש פה הרגע באתי וואי מעניין

sum 418

New member
לא ראינו את כולו אבל...............

ממה שהבנו איזה משלחת חיילים נוחתים באיי האמזונאס, ויש שמה שבטים של קניבלים ומראים רציחות התעללויות בבעלי חיים ובבני אדם פשוט דוחה כיבינו אחרי 20 דקות...... לא שווה את זמן ההורדה............

DOR LTD

New member
רגע שאלה

הסרטים האלה הם סרטים או תיעודים של רציחות באמת? כאילו זה רק אפקטים הדם והכל או באמת??

sum 418

New member
שמע..............

1.קוראים לו באנגלית canibal holocaust (שואת הקניבלים) 2.ניראה לי שזה לא תיעודי והכל אפקטים,אבל אפקטים מעולים.

europe1990

New member
אני חושב שעשו לסרט מ1979

חידוש, יכול להיות???, כי אני אישית זוכר סרט ממש דומה לתיאורים שלכם, אבל זה סרט לא כולכך ישן, ומשחק בו ואל קלימר!!! מוכר למישהו??

VAMPhantom

New member
וא קילמר עם קניבליזם?!../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

אתה בטוח שאינך בטעות מתבלבל עם הסרט: "האי של דר' מורו"? (אגב,סרט מומלץ ביותר עם ואל קילמר ומרלון ברנדו האגדי
)

europe1990

New member
YES YES YES YES YES

כול הכבוד, זה הסרט, איך התבלבלתי בים זה לבין שואת הקניבלים!!! אבל בכול מקרה האי של דוקטור מורו-זה גם סרט משנות ה70- ופשוט עשו לו חידוש!!! זה סרט ממש מומלץ, וגם בו יש דברים מעגילים-אפילו מאוד!!!

VAMPhantom

New member
ידעתי שהתבלבלת!../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif +תיקון

אכן מומלץ לראות את שני הגרסאות של הסרט, במיוחד הגרסה החדשה!
התיקון: יורופ
כל עוד לא ראית את הסרט המדובר ההוא... אל תאמר שזה("האי של דר' מורו") מגעיל כמוהו
כי פשוט לא
"האי של דר' מורו" על-פי ספר רב-מכר שהגדים את זמנו, בכל הנוגע לגנום האנושי וניסויים בין האדם לחיות!
(רק אל תגידו לי שזה גם ספוילר,אהה?
)

europe1990

New member
חחח-ובטח שראיתי את הסרט-טוב

את החידוש, את הסרט השין לא ראיתי אבל אני עוד היום הולך לבלוקבאסטר לרכוש את הסרט-שואת הקנבילים-אני סקרן!!!

למעלה