שובה של הבאני

Scum Bunny

New member
שובה של הבאני

כפי שהבטחתי, מתישהו בתחילת חודש מרץ תחזור באני לפעילות מבצעית, עם קו עלילה חדש ומשופר (שממשיך מאיפה שהקודם הפסיק כמובן). כרגע אני עומד בלוח הזמנים המעורפל שהצבתי לעצמי, ונמצא בשלבים מתקדמים של עיצוב מחדש של האצר עצמו (הדוגמא המצורפת אופיינית לסגנון המשופר של האתר). Stay tuned... עדכונים נוספים, כשיהיו- בשרשור זה.

ailag

New member
וכשמשתמשים בו ככה

הגודל קובע :) ווי וונט דה באני! דה ריל באני! (וול, נוט אין ד'ת ווי וי דונט. יו נואו ווט איי מנט.)

Scum Bunny

New member
למען הסר כל ספק

קו העלילה החדש, "שדות הקטל של גן עדן", יהיה סיפור שלם ומוכל בעצמו. במידה והוא יצא ברמה שאני מקווה לה, אזי זה יהיה קו העלילה הראשון של באני שיהיה אולי ראוי לפרסום כקובץ שלם. בעקרון, בעיה אופיינית לוובקומיקסים היא שאתה צריך, בנוסף לעלילה הכללית, לדאוג שכל דף יהיה יחידה שלמה בפני עצמה. גם אם הוא לא חייב להסתיים בבדיחה או פואנטה, הוא לא יכול להיות קטע חלקי- אתה לא יכול להרשות לעצמך, למשל, לעשות סצינת אקשן בת עמוד וחצי. זה כמו פרק של סדרה שיסתיים באמצע סצינה (ולא בסיום מסודר, ואפילו אם הוא cliffhanger). כתוצאה, בקריאה רציפה מתחילתו לסופו קומיקס רשת עלוי להיות קופצני, תזזיתי ובעל זרימה לא טבעית. אני מקווה להתגבר לפחות חלקית על הבעיה הזו במעבר לדפים גדולים יותר שיאפשרו להכיל יותר תוכן בכל דף, ובנוסף לפרסם מספר דפים ברצף במידה ויתעורר הצורך. אני מקווה שזה, בנוסף להכוונה מראש, יאפשר לי ליצור הפעם קומיקס שאפשר לקרוא ברצף מתחילתו ועד סופו.

Scum Bunny

New member
מה, ולהשאיר את כולם במתח?

איך זה יעבוד? חסרה לי לפחות דמות ראשית אחת (ספאז, שאסור כרגע בגן עדן וגם סייטן אם סופרים אותה). מה, שבאני פשוט תשכח מהם לבינתיים ותלך לעשות דברים אחרים? איזו הצדקה יש לעשות משהו כזה? 14 הקוראים שלי עלולים להתמרד ולעבור לאיזה קומיקס furry במקום!! בלי קשר לבאני, אני מנסה להרים קומיקס אחר ביחד עם עופר והאק. כרגע נאלצתי להפסיק עם זה, כי אני עובד על להתניע מחדש את האתר של באני, אבל ברגע שזה מתחיל לזרום אני חוזר במרץ לעבוד על הפרויקט השני.

Lotus floweR

New member
ארר...זה מזכיר לי...

ציירתי את זה בשיעור מתמתיקה נראה לי...כמובן שלא באמת זכרתי איך בדיוק באני נראת, אבל קישקתי ויצא לי משו שהזכיר אותה. אותי לפחות, זה שעשע. אני רק מקווה שלא תקח את זה כעלבון...^_^ את הציור That is ....

Scum Bunny

New member
WHATS FOR DINNER?!

היי, ממש אהבתי. יש לי את אישורך להוסיף את זה לעמוד ה-fanart שלי?

Scum Bunny

New member
עדכון נוסף

אוקיי, אז רוב הגרפיקה לאתר החדש מוכנה. מה שנשאר לעשות בעצם זה ציורי דמויות מחודשים עמור עמוד ה-cast, ולהעלות את כל הקוד החדש לשרת כדי לוודא שהכל עובד כמו שצריך. התמונה המצורפת היא קונספט עבור דמות באני בהרצה הנוכחית, ואפשר לראות בה כמה שינויים קלים מאוד בסגנון ובמראה לעומת איך שהדמות היתה עד כה. בכל מקרה, מכיוון שהציור לא מוצלח בפני עצמו (ראש מעוות, תנוחה לא טובה, נעליים דפוקות וכו') הוא לא יככנס לאתר.

Scum Bunny

New member
עדכון כמעט אחרון.

האתר עצמו הושלם ומוכן להצגה. על מה שנשאר זה להכין את רצועת הקומיקס הראשונה, והאתר המחודש יעלה במלוא הדרו. כולם מוכנים?...

למעלה