שובה של הטיילת..

שובה של הטיילת..

חברים הטיילת חזרה להיות מקום אטרקטיבי.. ממקום שכוח אל שרק זוגות אוהבים או חבורות אנשים משוטטים והומלוסים הטיילת נהפכה למקום לצעירים.. בדיוק מה שיש בכל מקום לצעירים... מלא ערסים.. מלא ערסיות.. מלא פצצות.. מלא מוזרות.. מלא מכוערות.. מלא גברברים.. מלא בנות 25 שאין לך מושג מה הן עושות שם בכלל עם כל הילדים הקטנים ששם.. הטיילת הפכה שוב להיות החצר האחורית של הדיסקוטקים, מקום שמסתובבים בו אנשים שהולכים בו לדיסקוטקי ופאבים. ואל תעקמו את הפא יש דיסקוטקים ופאב לכ-ו-ל-ם. אפילו לכם. לכו לטיילת. תמצאו אהבה אם תחפשו, זה הכל שאלה של סטטיסטיקה. מתוך אלף בחורות או בחורים(תלוי מה מחפשים) בטוח שיהיה שידוך איכותי אחד שיתאים לשני הצדדים. או שאני טועה?(שאלה רטורית כמובן, כי אני לעולם לא טועה)

Black Star

New member
אם מדברים על עיר מסוימת...

אפשר להגיד איזו עיר זאת. כי *לא כולם* פה גרים בת``א, והגיע הזמן שתקלטו את זה...

AshkA_

New member
הטיילת שמטיילת

אני מתביישת לומר שאפפעם לא הסתובבתי בטיילת של תלאביב. פשוט לא יצא לי, ולפי מה שתמיד אמרו לי, זה לא הפסד גדול... בכלל טיילות זה די דבר מאוס. אולי זה בגלל הטיילת באילת שיצא לה שם כזה רע, אבל עדיין. כמה אפשר ללכת באותו מקום, לראות את אותם אנשים. אני זוכרת את מהלך הדרך בעלפה אצלנו כאן. עכשיו יש לנו משטרת תיירות. סטייל משמר המפרץ. שוטרים נוסעים על אופנים. קטעים. מה שכן, הכי כיך להסתובב בטיילת ביום. היא שונה לגמרי. אין כמעט אנשים, אין כמעט באסטות פועלות המקום נהייה הרמוני פתאום. מין דר ג`קל ומסטר הייד.

N0

New member
טיילת החרא

אוקיי N0 מודע לעובדה שהנושא קצת משמיץ ופוגע אבל אין מה לעשות הוא חייב לדווח לכל האנשים שנהנים מהטיילות להם בתל אביב על הביזיון שהולך בחיפה. אז ככה בחיפה יש יותר מטיילת אחת יש את החוף דדו ודדו דרום שיש בוא טיילת שהיא אחלה פאבים בתי קפה בלאגנים (שרובם 21+ מה שלא הקפידו עליו יותר מידי עד שהמשטרה התחילה לעשות פשיטות) עכשיו יש עוד טיילת הטיילת המקורית שנקראת טיילת בת גלים יש בא רכבל יוטבתה בעיר (שצריך למשכן את הבית כדי לקנות בוא כוס מילק שייק) גלידריות אוכל שטויות בלאגנים וחרא כן כן חרא, מסתבר שהקישון שרובכם שמעתם עליו בתור הנחל המזוהם בעולם מתנקז קרוב לטיילת ומזהם אותה אז זהו בעצם N0 כתב ובזמן הכתיבה די נאבדה לו הפואינטה או יותר נכון ההקשר לנושא הקודם אבל מה שהוא מנשה לעשות זה לעורר מודעות ציבורית וזעקה גדולה בעם, נגד כל מה שהולך עם חיפה כימיכלים ובכלל כל מפרץ חיפה (ולשחרור הרב הקדוש הצדיק והטהור ויקו). N0

מה זה עזר שכתבת את ההודעה הזאת??

כנראה שבתמימותי אני מסרבת להאמין שיש אנשים שנתפסים לכאלה שטויות, שיודעים יפה להפריד בין עיקר לתפל, אך מדגישים את התפל ומתעלמים מן העיקר. אבל הנה, היום כבר נתקלתי כאן בשניים כאלה...

נעל

New member
שובה של נעל אל הטיילת

מתעכב קצת (כמו כל Sequal). דווקא לפני שנה נעל בילתה המון בים הנפלא של תל אביב (אנחנו מדברים על אותו ים, לא? וגם הפעם זו שאלה רטורית...). לא ממש בתוך הים, ולא ממש בתוך הטיילת - על החוף. הליכה, ישיבה, שכיבה, הסתנורות, חם, קמים וממשיכים ללכת. משהו כזה. בסוף עולים לטיילת וחוזרים, מפלסים דרך בין ה``המון`` (תלוי באיזו שעה). כמה שזה יפתיע, לא מדובר כאן על שעות הדמדומים והשקיעה, אלא סתם על זמן פנוי אחרי בי``ס. נעל לא עד כדי כך קיטשית. עוד דבר נפלא היה לגלות את טעמו המר של המילקשייק של מקדונלד (יש להם סניף שם בטיילת, כמו בכל מקום, כמובן) - האמת היא שהוא לא ממש מילקשייק, אבל גם בכלל לא נורא. והעיקר, מה שעושה יין למשובח - החברה. אין כמו בחורה יפה. נעל ;-)

mr. eyal

New member
אין כמו הטיילת.....

הטיילת זה ה-מקום של כולם...... אני מת ללכת לשם....במיוחד עם אהובתי.....

איזה בעסה...

מקום הבילוי המועדף עלי בד``כ זה הטיילת בנתניה, וככה בקיץ אנחנו יוצאים לשם בסבבה. אז תמיד חברים שלי מתלוננים שאין מספיק תייריות ומסיבות שם. אז כשחזרתי מארה``ב בסוף הקיץ חבר שלי דני אמר לי שחבל שלא הייתי, כי בדיוק באותה תקופה תקף את נתניה נחשול של תיירים. בכל מקרה, הייתי יום שישי הזה בטיילת בת``א, והיו מלא פריקים מעצבנים כאלה שחייבים לעמוד לי באמצע הנוף ולהפגין עד כמה הם ``שונים וגאים``. ובנוסף לא היו כרטיסים ל``קאמל קומדי קלאב`` ביפו. אז באמת שהטיילת בנתניה היא הרבה יותר נחמדה וחמימה (לערסים מתרגלים - רק צריך למשוך כמה שפחות תשומת לב), ותמיד כשאחזור לנתניה הטיילת תשאר מקום חם בלב. אה כן, וזהו גם ביתו הרוחני של הסוקרטס המקומי, ``חייו אומנותו``. החיים בזבל, והזבל זה אומנות. פושע.

למעלה