שובו של הבוס המכוער (ארוך)

boringvered

New member
שובו של הבוס המכוער (ארוך)

האיכסה הזה שבמקרה הוא מנהל התשתיות שלנו החליט שהוא נכנס היום בכולנו... לא יודעת מה בדיוק, אבל מהבוקר הוא רק תוקף ותוקף ותוקף אותנו... במקרה שלי, קבלתי תחת חסותי לטפל בבעייה באחת המערכות שלנו. היה צורך לבצע התקנה על המערכת והיה צריך להגיע לשם כך איש חיצוני. הוא התכוון להגיע ב- 3:30 ביום חמישי שעבר, אבל התעכב בתקלה אחרת ולא הגיע. אני יוצאת מהעבודה בארבע לאסוף את גל, אז ביקשתי ממנהל הרשת שלנו שהוא יהיה עם האיש החיצוני. בסופו של דבר המתקין נתקע בתקלה ולא הגיע בכלל... היום המנהל שאל מה קרה. אמרתי לו שמנהל הרשת היה אמור להיות עם הבן אדם ושאני תיכף אתדעכן (מנהל הרשת רק הגיע והיה עסוק ולא הספקתי לקבל עדכון). כשנודע לי שהמתקין לא הגיע, צלצלתי אליו והוא החזיר לי צלצול ואמר שהוא יוכל להגיע היום ב- 3:30 ולא לפני כן כי הוא ללא רשיון רכב... אמרתי בסדר ושרק יגיע בזמן ולא מאוחר יותר... עדכנתי את המנהל וזה אמר לי - אבל מה לגבי בדיקה של המערכת אחרי ההתקנה - לבדוק שזה עובד? אמרתי לו שזה יוכל להיות רק בחמש ושאני לא פה... ושאני אבקש ממנהל הרשת אם הוא יכול... ואז הפסיכופת התעצבן שאני זו שאחראית על זה ושאני צריכה לבדוק שזה עובד. אז אמרתי לו שאם ככה, אני אדחה את ההתקנה למחרת לשעה שאני נמצאת ויכולה לבדוק... ואז הוא אמר שזה לא בסדר שזה לוקח כל כך הרבה זמן... אז שאלתי אותו מה הוא מציע לעשות, כי הוא יודע שאני לא יכולה להשאר בהתרעה כזו קצרה... ומה גם שביננו - המערכת לא כזו קריטית ולא מצדיקה הישארות, הוא פשוט החליט להתעקש דווקא... בכל אופן הוא אמר לי שהוא לא יכול להגיד לי מה לעשות ושהוא לא נכנס לעניינים אישיים... ועוד מעבר לזה אמר לי שאני לא מספיק אסרטיבית... (הלללו???) ושאנחנו נראים לפלפים בעיני החברה שצריכה לבצע את ההתקנה בגלל חוסר האסרטיביות שלי, ושאם יש מכשיר לא עובד בבית אני בטח מבקשת מבעלי שיצעק על החברה אם היא לא באה לטפל.... בשלב הזה כבר ממש התרגזתי - אמרתי לו שאצלנו בבית אני זו שצועקת אם צריך (בעלי נשמה טהורה!) ושצריך להפעיל שיקול דעת מתי מוצדק להיות אסרטיביים... בקיצור, הוא לא הקשיב ולא רצה להקשיב... הנחמה הטפשית היחידה שלי היא שהוא היום נכנס בכולנו... אבל אצלי הוא נטפל לנושא השעות... וזה לא משנה שאני עושה בדיוק 100% משרה רגילה- היינו 8.5 שעות ליום, ושבחברה שלי מותר לאמא (לאמא, לא למניקה בלבד) לעבוד חצי שעה פחות ואני לא מנצלת את הזכות שלי... ושמנהל הרשת שלנו שהוא רווק שגר 10 דקות מפה לא מצא הצדקה להשאר גם כן... שהרי אין כאן מערכת מושבתת... בקיצור, פיכסה אחד גדול... וזהו... פרקתי!

אביטלתל

New member
באמת פיכסה ../images/Emo46.gif

וטוב שפרקת נראה שהוא נטפל לכולם, והשעות זו נקודת ההטפלות כלפייך תשמעי, לפחות הוא לא מוצא משהו להטפל בקשר לעבודה שאת עושה

בלינקה

New member
אבל בגדול יותר טוב, נכון?

אז היום היה לו יום מגעיל, והוא חיפש בנרות איך להוציא את זה עליכם, וגם הצליח. זה שהוא #@$%$%^#^ אנחנו כבר יודעים. טוב שפרקת, קבלתי
, ושילך וישתפר היום והשבוע מכאן ואילך.

משוש30

New member
מניאק! ../images/Emo123.gif

ורד נראה לי שהגיע הזמן לחפש עבודה חדשה. כל הזמן רע לך ואת ממש לא מסתדרת עם הבוס ה!@#$% שלך (ובצדק), את מרגישה לא ממומשת לא מוערכת אז למה את בעצם עדיין שם?

שיפסלה

New member
זה בדיוק מה שרציתי להגיד

קשה לי להבין עבודה במקום כזה שבו את לא מרגישה בכיף. נכון שהמצב הכלכלי בחוץ לא מזהיר. אבל אולי שווה לחפש במקביל לעבודה מקום אחר. אותי בוס כזה היה מלחיץ. כי אני מבינה שזה לא מצב חד פעמי אלא משהו די חוזר על עצמו. כל כמה ימים? שבועות? חודשים? מנסיוני שלי, יש מקומות הרבה יותר נעימים. שגם מקבלים אותך עם כל האמהות והשעות הקצרות וגם מחייכים אליך. ממליצה בחום.

ו שתי

New member
פיכס אמיתי אינדיד

ואין לי, לצערי, יותר מדי תובנו בענין התמודדות איתו, אבל אם אני אקווה ממש חזק שהוא יעלם זה יעזור?

boringvered

New member
הי בנות, ותודה...

רציתי להסביר כמה דברים... הבוס הוא באמת מאנייק, אבל מאז שהגעתי למקום, הוא מנהל התשתיות השלישי... ומצד שני זה המקום הראשון שבו הצלחתי להגיע ולהתקדם מקצועית יותר מאשר בכל מקום אחר. זה לא פשוט עם כל ההחלפות של המנהים האלה, וכמובן שזה רחוק מלהיות מושלם- אבל בתחום המקצועי שלי, הסיכוי שלי למצוא מקום עבודה אחר המצבי המשפחתי וגילי שגם יקח בחשבון שעות עבודה מוגבלות... זה נשמע לי קשה, עד בלתי אפשרי... אני מקטרת כאן כי בתכל'ס האדיוט הזה נטפל אלי במשהו שהוא בפירוש בגדר אפליה, אבל היתרון שלי הוא שלפחות מקום העבודה שבו אני נמצאת תומך באמהות, גם אם הבוס עוד לא הפנים את זה... הוא לא מוכן להגיד לי שום דבר מפורש לגבי נושא השעות כי הוא מודע לבעייתיות המשפטית של הנושא (והוא מוג לב...). הוא יודע שאצלנו אמהות עובדות פחות שעות, והוא יודע שזה מקובל, אבל הוא פשוט קטנוני ומרושע... כל תקוותי היא שהוא יהיה זמני, או לחילופין ירגע... תודה על הקריאה. ורד

Salsa S

New member
../images/Emo24.gif את כבר יודעת מה אני חושבת

אז מה שנשאר זה לשלוח לך עוד אחד. הנה:
וגם
.

למעלה