שובו של המלך

שובו של המלך

בשידור הקודם נראה לי נחמד הרעיון להשתמש בתאום של השחקן, אבל לא כל כך ברור למה הם עשו את זה, בשביל לחסוך כסף? בפרקים אחרים שהם פגשו את הכפיל של רמי (האמת שלא היו יותר מדי כאלו אם זכור לי נכון), הם לא השתמשו בו, וסך הכל הם די הסתדרו עם השחקנים האחרים להם אין תאומים ככה שזו לא הייתה בעיה של שיטת הצילום (אחרי הכל, הם היו יכולים לבחור שחקנים שיש להם תאום אם זה היה קריטי). וסתם משהו: שמתם
שמתי שג'ק מציע לרמי להופיע תמורת מליון דולר לשיר, ווייד ישר קופצת ואומרת "לא יהיו לנו יותר בעיות כספיות" - מה גרם לה להחליט שהכסף הוא של כולם? מדובר בהופעה ובכסף של רמי...

Angeldust1

New member
אז ככה..

לדעתי הרעיון להשתמש בתאום של השחקן זה רעיון מצוין, וזה רק הופך הכל ליותר מציאותי. לא צריך להיות חד עין כדי להבחין בהבדלים בין האחים, התאום של רמי קצת יותר גבוה ויש לו שיער קצת יותר קצר וככה זה נראה הרבה יותר אמין מאשר אם היו משכפלים את הדמות של רמי בעריכה. לא הגיוני שרמברנדט והכפיל שלו מעולם אחר ייראו *בדיוק* אותו דבר. ככה זה פשוט יותר מציאותי ואמין. ובקשר לנקודה השניה שהעלת, וויד בשלב ההוא חשבה שהוא ימשיך לגלוש איתם מיד אחרי המופע וכשהם גולשים בעולמות שונים יש להם רק אחד את השני והם תלויים אחד בשני, והוא יהיה חייב להתחלק איתם בכסף. זה לא שיש לו ברירה אחרת..

nick at noon

New member
רעיון מעולה?

לדעתי זה היה ממש נוראי. כל הרעיון של כפיל הוא שהוא יהיה זהה. נראה לי שזאת משמעות המילה כפיל. ובמיוחד מגוחך שאנשים אחרים בסדרה מסתכלים על שניהם ומתנהגים כאילו הם נראים זהים בעוד שברור שרואים שהם שונים. לא ראיתי את הפרק בשידור הזה אבל אם אני לא טועה יש קטע שבו שאר הגולשים חושבים שהכפיל של רמי זה הוא. זה פשוט נראה לא אמין לחלוטין. וכל זה כדי לחסוך כסף על עניין האפקט של פיצול מסך, או בשביל להשיג עבודה לאח של השחקן. זה מזכיר לי את ה"כפיל" של קווין מעונה 5. אבל לפחות לא נתנו לאח שלו להיות הכפיל שלו מתוך טענה שהם נראים זהים.

mailo100

New member
אני חולק עליך

זה דווקא כן רעיון טוב כי זה גם פותח אפשרות לכך שהגנים השתנו גם כן בעולמות מקבילים

למעלה