שובו של הסרטן - עכשיו זה סופי

רמי28

New member
שובו של הסרטן - עכשיו זה סופי

נסעתי היום לאיכילוב לקבל את התשובה של ה PET-CT. מאז ה 27/05, התאריך שבו קיבלתי את התשובה של ה CT שהצביעה על חשד לגרורות בריאות ועד היום הצלחתי לחיות חיים נורמליים לגמרי, נסעתי לעבודה, הקפדתי לא לוותר על חדר כושר, ביליתי, לא חשבתי בכלל על הבדיקה ודי הרבה בזכות כמה תגובות שגרמו לחשוב שיש גם טעויות בבדיקת CT ולפעמים מה שנראה כמו גרורות, מתברר לבסוף כתופעה מהקרנות. אז קודם כל תודה לכם כי בזכותכם זכיתי לשבועיים של שקט נפשי, אבל האופטימיות שליוותה אותי בשבועיים האחרונים נמוגה לה היום. הבדיקה מראה לפחות 6 מוקדים בשתי ריאות, גם למעלה וגם למטה. מחר יש לי תור לרופא ריאות... נשמע מה יש לו להגיד.

נאן

New member
חיבוק(נעלמו האיקונים)לרמי....

זה קשה ומצער לשמוע. ואיל לי מושג מאיפה תאסוף כוחות. אבל אתה חיב.... ותשמע מה אומר הרופא ריאות מחר.... ובאיזה דרך.... הולכת להיות המלחמה הבאה. אם אני בהלם ונעלמו לי המילים מהפה ומהיד הכותבת שלי. כי אין לי מושג מה אמורים להגיד לך במצב כזה.... שולחת לך חיבוק אחד לאומץ שיהיה לך... וחיבוק חם נוסף........לכל מקרה.... נאן

רמי28

New member
ומה כתוב לי בהורוסקופ של ../images/Emo43.gif

זה עשוי להיות אחד הימים היותר טובים של השבוע מבחינתכם. וואלה? איך לא עידכנו אותי?

גרינגו

New member
לרמי

היי רמי, גם אני קצת בלי מילים.....מההיכרות הקצרה שלי איתך, עשית עלי רושם של בחור עם אופי חזק ... אני מקווה שהאופי הזה יעזור לך לגבור גם הפעם.... תהיה חזק. זה לא נגמר עד שזה לא נגמר.... ניב

1הלאה

New member
../images/Emo10.gif

מרגישה שחייבת להגיב אבל לא יודעת איך. אז... רק שתדע שאני פה כשתצטרך. אם יבוא לך תעדכן מה אמר הרופא. לילה טוב...

../images/Emo4.gif לא יודעת

רמי לא יודעת מה ואיך לומר רוצה רק להזכיר, שאנחנו פה איתך בלי מילים, אבל עם המון תקווה. אילת.

alord

New member
רמי

חשוב שתדע: כל המומחים הכי גדולים בארץ נמצאים בארה"ב בכנס לכן תבקש להתייעץ איתם כשיחזרו בעוד שבוע דבר שני תבדוק בקשר לתרופה חדשה ששמה IRESSA שטבע מיבאת לארץ ויכולה לעזור במקרה של סרטן ריאות

רק תזכור

שאנחנו פה בשבילך. ולא רק אנחנו, ולא רק פה. ויש לי עוד דברים להגיד לך, והם ייאמרו לך ביום שבת (אני מאד מאד מקווה שאתה מגיע!) תמשיך לעדכן גלי

הודגיק

New member
אין מילים...

אני קורא את ההודעה שלך שוב ושוב ... ואני עדיין מקווה שזאת טעות ! לגביי מה שרשום בהורוסקופ , אני לא אחד שמאמין כל כך בשטויות הללו , אבל לך תדע אולי מה שקרה היום יפיק דברים טובים בעתיד !! תיהיה חזק , ואני מכיר אותך קצת מהטיולים שלנו , ואני יודע שאתה חזק ! נסיים בציטוט משיר של בוטן מתוק בקרקס : "...כל מה שנשאר מהכח שנגמר , אשמור לי למחר , לעוד יום נהדר !! " הודג'יק.

../images/Emo24.gif אין מלים

המלים לא יוצאות, קשה. אני מאחלת לך שתמשיך להיות חזק ותתגבר על המחלה הנוראה הזו כמה שיותר מהר. אני לא מציעה לך לעשות חדר כושר כרגע כי אימונים אינטינסיביים עלולים לפשט את המחלה (מיעוץ רפואי שקיבלתי). מי אמר שהבריאות זה לא הדבר הכי חשוב? הרבה חיבוקים לעכשיו ולהמשך תהיה חזק חזק מיכל

מיליתו

New member
אוף

אני לא מצליחה לחשוב על מילה אחרת שמתארת את המצב הזה. זה כל כך מעצבן ומתסכל, ואיך שלא מסתכלים על זה, זה הנראה רע. המצב הזה משגע אותי - הרופאים נותנים כל כך הרבה טיפולים כדי שזה לא יחזור, וכשזה חוזר הם פשוט רושמים את זה בספרות הסטטיסטית המעצבנת שלהם. היתרון העיקרי שלך הוא שאתה צעיר - צעירים מחלימים כך או אחרת (זה מה שאני אומרת לעצמי לפחות). מעבר לזה, אני מאמינה שכדי להחלים (באמת, בלי הישנות) צריך לעשות שינו כלשהו בחיים, לא רק לקבל עוד תרופות. ואני אומרת את זה בתור מישהי שהסרטן חזר אצלה אחרי 10 שנים. אני מנסה להבין מה עשיתי או לא עשיתי שגרם לו לחזור. כל זה, לא עניין של רגשות אשמה, אלא של תחושת שליטה ואחריות על הגוף שלי - לדעתי זה חשוב מאוד. התחושה הראשונית במקרה כזה היא של חוסר שליטה על הגוף - הגוף עושה מה שהוא רוצה, וזה פשוט מרגיז. נראה מה יש לרופא הראות להגיד, ובכל מקרה, אני מאחלת לך הרבה כוח, אור ואנרגיות חיוביות להתמודדות מחודשת.

רמי28

New member
תודה לכולכם

התרגשתי מאד לקרוא את התגובות שלכם ואני יודע שהן אמיתיות כי כולכם פה עברתם את זה בצורה זו או אחרת. אז באמת שוב תודה. אני מצרף משהו שקיבלתי היום באימייל, שיהיה לכולכם רק טוב. לתלות על המקרר ולזכור: 1.המנהג ההרסני ביותר ? לדאוג 2. כדור השינה הטוב ביותר ? שקט נפשי. 3.השמחה הגדולה ביותר היא ? לתת. 4.המעשה המשמח ביותר הוא ? לעזור לאחרים. 5. התכונה המכוערת ביותר ? אנוכיות. 6. האנשים המסוכנים ביותר ? רכילאים. 7. האובדן הגדול ביותר- אובדן הכבוד העצמי. 8.שתי המילים החזקות ביותר הן ? אני יכול. 9.המתנה הגדולה ביותר ? לקבל עידוד ותמיכה. 10."הלבוש" היפה ביותר של האדם הוא החיוך...... אז תנו תמיד חיוך ענקי !!!!!!!!!

נתי26

New member
היי רמי

אנחנו אומנם לא מכירים, אני חדשה פה בפורום, אבל הרגשתי כיווץ גדול בלב כשקראתי את ההודעה שלך. אני מקווה שתמצא את הכוח להילחם, כנראה שגורלנו להיאבק על מה שהרבה לוקחים כמובן מאליו...החיים. אתה לא יודע כמה דברים חשובים עד שהם נמצאים בסכנה. תהייה חזק, אל תוותר. עם כל הקושי שכרוך בזה. לפי מה שראיתי שאנשים רושמים לך(מי שמכיר אותך טוב יותר), אתה תמצא את הכוח. רק אל תשכח, גם הכאב והבכי הם צורה של כוח. מותר גם להתפרק. אני חובבת פתגמים מושבעת (פתגם הוא משפט קצר שנולג מתוך ניסיון ארוך...) אז אסיים בפתגם... ***אם האדם נברא בצלם האלוהים אז לא הבנתי על חשבון מי הבדיחה*** שלך, נתי.

1הלאה

New member
תודה לך!!!

ממני-אליך בגלל הרוח ביצוע: גידי גוב מילים: מיכה שטרית לחן: לאה שבת יהיה מה שיהיה אני עוד אשנה אני אגשים את חלומי נושאי בשורה רעה מכות או עוד גזירה לא ישנו את מהותי. אני את והאל שלצידי עוד ננצח לא בגלל הכח רק בגלל הרוח הנושבת בגבי. רק בגלל הרוח בתוכי, במוחי, בנשמתי רק בגלל הרוח בתוכי, בדמי, בנשמתי. את שיש לי להגיד, אני עוד אצרח אפילו בירח ישמעו מי שיגיד: "לא כך" אותו לא אשכח יבוא היום אוכיח צדקתי. |

ornusha

New member
../images/Emo24.gif

מאוד מצטערת לשמוע שזה לא טעות. אבל אל תשכח להילחם, ואתה יודע להילחם. וזה שהסרטן חזר לא אומר שאי אפשר לבלות ולהינות. וחוץ מזה, אנחנו בפורום תמיד פה לשמוע ולעזור.

תמר 26

New member
רמי ../images/Emo39.gif

מה אני אגיד, דווקא היום חשבתי עליך (באמת) ותהיתי מה קורה עם התוצאות. אני רוצה לחזק אותך ולהתפעל על שמירת השגרה השלווה והשקט הנפשי במשך השבועיים המתוחים האלה, זה חשוב לא פחות, וזה מצביע על אישיות חזקה וחשיבה ממוקדת.
אלה הם באמת בשורות לא קלות להתמודד איתם, והמחשבות שמסתובבות עכשיו בראש בטח לא נותנות מנוחה, כמו זמזומים במח. אני מאמינה שכשנופלת עלינו צרה גם נופלת איתה יחד הכוחות להתמודד איתה, או אולי נכון להגיד נופלת עלינו גם הזדמנות להוציא אל הפועל כוחות גנוזים. וואו כנראה שיש לך המון המון כוחות שם
שיהיה
עם הרופא שולחת לך אומץ כח מחשבה חיובית
וחיבוקים.
וכמו שאמרו כבר לפני כולנו פה בשבילך

muzaic

New member
../images/Emo4.gif תחזיק מעמד

אני מניחה שכולנו פוחדים מהרגע הזה...לקבל את ההודעה שהסרטן חזר...אבל יש המון טיפולים חדשניים כיום ואני מאמינה כי לרופא יהיו בשורות מעודדות עבורך...מחזיקה אצבעות...ליבי איתך..

ויזיטור

New member
..."איך הוא שר"!

עמדת ב"וילה פולק" ושרת בלי קול,בקול גדול. ועכשיו בדרכך אתה מדהים אותי שוב. אין לי להציע,יושב כאן ומפזם "איך הוא שר"... אבל, אתה יכול לבוא "שלם",אתה יכול לבוא שבור. תהיה בריא רמי יקר שלנו!

vlad28

New member
תהיה חזק

רמי גם אבי חולה בריאה ואני מבין אותך כאשר התחלתיל כתוב בפורום הבנתי שאני לא לבד אם ההרגשה הזו חייבים לחפש פיתרונות האם קראתה ? את המסר על אמונותרפייה ? אם כן מה דעתך על זה תהיה חזק אצל הרופא

למעלה