שובו של הסרטן

רמי28

New member
שובו של הסרטן

חצי שנה של שקט נפשי נגמרה לה היום, CT שיגרתי גילה את מה שלא חלמתי בחלום הכי רע שלי, חשד לגרורות בריאות. זה נכון שעוד צריך לעשות PET CT ולקחת ביופסיה ואני מתפלל שזאת טעות בבדיקה, אבל לפני חצי שנה זה לא היה וכשהאונקולוג אמר לי "זה לא נראה טוב" הבנתי שנכנסתי לסטטיסטיקה של סיבוב ב'. זה מדהים, ב 27 למאי 2003 הודיעו לי שיש לי סרטן וב 27 למאי 2004 מודיעים לי ש"זה לא נראה טוב", תאריך מקולל. אני מנסה לשכנע את עצמי שבסוף יגלו שזאת טעות, אבל לא מצליח.

vlad28

New member
תגובה

כל יום במצב הזה יכול להיות מקולל רק מי שחיי את זה מבין מה זה גם לאבי יש את זה בריאות אבל אני מנסה לחפש פתרונות שיכולים למנוע את הסרטן או לרפא אותו בריאות בעזרת אמונו תרפייה האם שמתע על זה זה משהו יחסית חדש בישראל ומעבירים את זה בהדסה עין כרם והוא ההפך מכימטרפיה

ornusha

New member
מחזיקה אצבעות שזה לא...

קודם כל עוד לא נכנסת לסטטיסטיקה של סיבוב ב'. אז לפני שאתה מצהיר על כך, חכה לבדיקות. חוץ מזה אני לא חושבת שאתה צריך לשכנע את עצמך שזה טעות. נכון שחשיבה חיובית תמיד עוזרת, ותמיד כדאי לחשוב חיובי, אבל אתה עוד לא יודע כלום ובדיוק בגלל זה אל תתעמק בזה יותר מדי. ההתעסקות בזה סתם תכניס אותך למחשבות רעות. אל תחשוב מה יההי עוד שבוע שיהיו תוצאות תחשוב עכשיו: למה להכניס ראש טוב ושמח למחשבות רעות? מחזיקה לך אצבעות ומחכה לתוצאות....

גרינגו

New member
היי

היי, אני יודע שזה בלתי אפשרי שלא לחשוב על זה, אבל תשתדל לא לקפוץ למסקנות לפני שאתה מקבל את התוצאות הסופיות. המחלה הזו בהרבה פעמים מתעתעת וצריך לפתח סבלנות של ברזל בתהליך ההחלמה ממנה.... מקווה בכל הלב שהבדיקות יראו שמדובר בחשדות שווא, ניב

בגדר חשד

זה עדיין רק בגדר חשד, ועד שלא נאמר לך בודאות שזה חזר, אז זה לא! אני יודעת כמה קל להשאב למחשבות הרעות האלה, ומאד קל אחרי שעושים את המסלול פעם אחת, לדמיין איך הוא ייראה פעם שנייה. הייתי בסרט הזה. ולא רק אני, אלא עוד אנשים שאתה ואני מכירים, ושנינו יודעים שנכון, לפעמים יש פעם שניה, אבל יוצאים מזה, עובדה. אז נכון שכרגע אתה לא יודע מה קורה, וזה שלב מחורבן להיות בו, אני מאד מקווה שזה סתם, סתם לכלוך שם בצילומים. אל תשכח, שיש לא מעט אנשים שנמצאים פה, וגם שם בחוץ בשבילך. תעדכן אותנו.

ויזיטור

New member
מילים שלקחתי מ"ציפור לילה"

אני מאד מקווה שזה סתם, סתם לכלוך שם בצילומים. אל תשכח, שיש לא מעט אנשים שנמצאים פה, וגם שם בחוץ בשבילך. גם אני.

מיליתו

New member
צריך הרבה כוח

אני מאוד מאמינה בכך שאד יודע מה יש לו. אני ידעתי מה פשר הבלוטות הנפוחות עוד בשלב שהרופאים התלבטו אם בכלל יש צורך בביופסיה... נורא נורא קשה להעביר את הימים האלה של חוסר הודאות, לפעמים זה יותר קשה אפילו מקבלת בשורות רעות. אני מאחלת לך הרבה כוח וחיזוקים מהסביבה להעביר את הימים הקרובים עד שיתברר מצבך בדיוק.

rona39

New member
גם לי

מצאו משהו בריאות שנה וחצי אחרי, אבל הם טוענים שזה פגיעה מהקרנות. רק עוד חודשים אעשה סיטי נוסף ואז אדע בודאות. המתח הזה הורג, אני מבינה אותך, עלי עבר שבוע מטורף (יותר מרגע גילוי המחלה בפעם הראשונה) מרגע שהרופא אמר שיש ממצא בריאות ועד שהוא אמר שזה מהקרנות. צריך לחשוב אופטימי, אין לנו ברירה. המזל שלנו שבקטע מסוים אנו מוגנים יותר כי עושים לנו בדיקות כל הזמן. בכל אופן מחזיקה לך אצבעות רונית

אני מאחלת לך שתעבור ../images/Emo140.gif

את התקופה הקשה הזו במהרה, והתוצאה תתברר כטעות! שהכל יהיה בסדר!! אמן שבת שלום, מיכל

רמי28

New member
תודה

תודה לכולכם על העידודים והחיזוקים. זה עזר לי לצאת קצת מההלם הראשוני של הידיעה. אני משתדל בנתיים לא לחשוב על זה ולעשות כמה שיותר דברים שישכיחו את המחשבות הרעות (נסעתי לצנוח אתמול והייתי בלילה במסיבה), בנתיים זה עובד. אז שוב תודה ושבת שבת שלום. רמי

1הלאה

New member
מתפללת איתך

אין מילים להרגעה. רק להגיד שאני איתך בתיקווה והמון בהצלחה.

הודגיק

New member
אני מקווה שזאת טעות .

לידידה שלי היה את אותו סיפור , ובדיוק יום לפני שהיא התחילה את הטיפולים מחדש הודיעו לה שזאת טעות . מקווה שגם לך יהיה סיפור דומה . הודג'יק.

רמי28

New member
יש לי תור ל PET ביום ראשון

תודה על ההתענינות. מבטיח לספר לטוב ולרע

למעלה