שובו של הקאמבק

שלי פאר

New member
שובו של הקאמבק

ואין כמו חרא של שאלון לקבל את פניי מה השעה? מה קורה? משעמם לך? מה עושה? מה אתה אוהב לעשות? מה התחביבים שלך? מה אתה שונא לעשות? מה אתה אוהב לעשות? מה אתה שונא בכללי? מה אתה אוהב בכללי? את מי אתה שונא? את מי אתה אוהב? מה הרגש האנושי המועדף עליך? מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? מה סוג המוזיקה שאתה שומע? איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? איזה אמנים אתה שונא? איזה אמנים אתה אוהב? אתה אוהב לחשוב? אתה מרבה לחשוב? האם אתה חושב שזה חשוב לחשוב? האם אתה חושב שזו הייתה שאלה מפגרת? האם אתה לומד עדיין בבית ספר? אתה עובד? אתה אוהב את הפלאפון שלך? אתה מסתפק בו? האם היית מחליף אותו? מה המקצוע שלומדים בבית ספר השנוא עליך? מה המקצוע האהוב עליך? מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול, או במה אתה עובד עכשיו? איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? איזה בן אדם תהיה? מה המאכל האהוב עליך? מה המאכל השנוא עליך? האם אתה מרבה להשתמש בדיסקים? האם אתה נמצא הרבה במחשב? מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? אם אתה לא יושב כל יום ליד המחשב אז מה הממוצע השבועי? האם יש לך טלוויזיה בבית? בחדר? איזה ערוצים אתה אוהב? איזה ערוצים את שונא? איזה תוכניות אתה אוהב? איזה תוכניות אתה שונא? האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? האם אתה אוהב לקרוא? איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) האם אתה קורא מהר? איזה ספר אתה קורא עכשיו? מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? האם אתה מאומץ? האם יש לך חוש הומור? האם אתה מבין בדיחות? האם אתה בדרן? האם אתה אחד המצחיקים שבחברה? אנא ספר בדיחה: האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? מה אתה שונא באנשים? מה אתה אוהב באנשים? האם אתה מבין את היופי בעולם? אם היית קונה חטיף צ'יפס וזולל אותו, לא היית מוצא פח, האם היית משליך את הפסולת על הריצפה? האם אתה מרבה ללכלך? האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? האם אתה מסודר? היית רוצה להיות פוליטיקאי? למה? האם אתה אוהב סרטים? איזה סוגים? האם אתה אוהב אומנות? האם אתה אוהב מוזיקה? האם אתה אוהב בעלי חיים? מה הבעל החיים האהוב עליך? והשנוא? האם אתה אוהב עצים וצמחייה? יש לך אמפי? איזה? יש לך אייפוד? של איזה חברות אתה מתלבש? נעליים? האם אתה שומר על גיזרה? האם היית קורא לעצמך שמן? רזה? בינוני? מה צבע עניך? אתה אוהב את הצבע? מה הצבע המועדף עליך? השנוא? האם אתה רווק? יש לך בת זוג? אתה מעשן? האם אתה מבין את הסיכון שבזה? יש לך חיית מחמד? מי המורה השנואה עליך? מי המורה האהובה עליך? האם אתה אוהב סמיילים? איזה במיוחד? האם אתה אוהב פרחים? האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? ההפך? ואתם עליהם כועסים? וההפך? לרוויה כפרות

שלי פאר

New member
הלו מאמאאאאאאאא

מה השעה? עשר ומשהו מה קורה? לא יודעת. מה קורה?! משעמם לך? קצת כזה מה עושה? מדברת באטרף ועונה על שאלון מה אתה אוהב לעשות? לישון מה התחביבים שלך? אין לי. מה אתה שונא לעשות? להיות ערב מה אתה אוהב לעשות? לישון מה אתה שונא בכללי? את אמא שלי מה אתה אוהב בכללי? את עצמי את מי אתה שונא? את אמא שלי את מי אתה אוהב? אותי מה הרגש האנושי המועדף עליך? שנאה מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? שנאה מה סוג המוזיקה שאתה שומע? 24 איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? אמ-טי-וי איזה אמנים אתה שונא? כן איזה אמנים אתה אוהב? כן אתה אוהב לחשוב? לא אתה מרבה לחשוב? כן האם אתה חושב שזה חשוב לחשוב? חחח לא יודעת האם אתה חושב שזו הייתה שאלה מפגרת? מצחיקה האם אתה לומד עדיין בבית ספר? לא אתה עובד? אפשר לומר אתה אוהב את הפלאפון שלך? לא אתה מסתפק בו? לא האם היית מחליף אותו? כן מה המקצוע שלומדים בבית ספר השנוא עליך? מה המקצוע האהוב עליך? מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול, או במה אתה עובד עכשיו? שאני אהיה גדולה אני אהיה מפוצצת בכסף איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? כמו עכשיו רק בת 30 איזה בן אדם תהיה? רע מה המאכל האהוב עליך? שניצל מה המאכל השנוא עליך? אין. פשוט לא אוכלת האם אתה מרבה להשתמש בדיסקים? כן האם אתה נמצא הרבה במחשב? לא מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? שעתיים אם אתה לא יושב כל יום ליד המחשב אז מה הממוצע השבועי? שעתיים כל יום 7 ימים בשבוע תעשו חישוב האם יש לך טלוויזיה בבית? 2 בחדר? כן איזה ערוצים אתה אוהב? 24 ויוה 22 7 איזה ערוצים את שונא? ברוסית איזה תוכניות אתה אוהב? טובות איזה תוכניות אתה שונא? רעות האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה?לא האם אתה אוהב לקרוא? כן איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) ספרים טובים האם אתה קורא מהר? כן איזה ספר אתה קורא עכשיו? אחייך אליך אחייך מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? אוזניות האם אתה מאומץ? הלוואי האם יש לך חוש הומור? יותר מידיי האם אתה מבין בדיחות? חח כן האם אתה בדרן? כן האם אתה אחד המצחיקים שבחברה? אני המצחיקה שבחברה חח אנא ספר בדיחה: זדיינו האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? לא באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? אטרף מה אתה שונא באנשים? את האנשים מה אתה אוהב באנשים? את האנשים האם אתה מבין את היופי בעולם? לא אם היית קונה חטיף צ'יפס וזולל אותו, לא היית מוצא פח, האם היית משליך את הפסולת על הריצפה? למה נראה לכם שאני באמת אזרוק לפח!? האם אתה מרבה ללכלך? לא אבל אני מרבה לנקות האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? כן האם אתה מסודר? כן היית רוצה להיות פוליטיקאי? לא למה? למה כן!? האם אתה אוהב סרטים? לא איזה סוגים? האם אתה אוהב אומנות? כן האם אתה אוהב מוזיקה? כן האם אתה אוהב בעלי חיים? לא מה הבעל החיים האהוב עליך? והשנוא? כולם ודגים במיוחד האם אתה אוהב עצים וצמחייה? כן יש לך אמפי? לא איזה? יש לך אייפוד? לא למה מה אני מליונרית!? של איזה חברות אתה מתלבש? נעליים? חיקויי של אולסטר האם אתה שומר על גיזרה? חח בטח בטח האם היית קורא לעצמך שמן? כן רזה? בינוני? מה צבע עניך? חום אתה אוהב את הצבע? כן מה הצבע המועדף עליך? ירוק השנוא? כתום האם אתה רווק? לא. רווקה יש לך בת זוג? לא. אתה מעשן? לא האם אתה מבין את הסיכון שבזה? שבמה?! יש לך חיית מחמד? לא יש לי אחות מחמד מי המורה השנואה עליך? מי המורה האהובה עליך? האם אתה אוהב סמיילים? חח לא איזה במיוחד? האם אתה אוהב פרחים? כן האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? ברור. יופי הכי חשוב איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? לא רוצה בת זוג האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? כן ההפך? ההפך!? ואתם עליהם כועסים? כן וההפך? מה ההפך מה?!

nuna19

New member
בהחלט קאמבק!

מה השעה?22:35 מה קורה?הכל טוב נשמה! משעמם לך?לא מאוד... מה עושה?עונה על השאלון כרגע... מה אתה אוהב לעשות?לשיר לרקוד מה התחביבים שלך?עניתי למעלה מה אתה שונא לעשות?פסיכו'! מה אתה אוהב לעשות?אוי לא שוב! מה אתה שונא בכללי?את הצוות שלי במחלקה לשעבר. מה אתה אוהב בכללי?את המשפחה שלי ואתכם! את מי אתה שונא?אמרתי מקודם את מי אתה אוהב?אמרתי מקודם מה הרגש האנושי המועדף עליך?אהבה מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך?קנאה מה סוג המוזיקה שאתה שומע?הרבה סוגים איזה סוגי מוזיקה אתה שונא?טראנס!!!!! איזה אמנים אתה שונא?כל אמני הראפ למיניהם (חוץ מהדג נחש!) איזה אמנים אתה אוהב?דודו,לירז צ'רכי ו-הדור-בנים!!!! אתה אוהב לחשוב?לפעמים אתה מרבה לחשוב?לפעמים האם אתה חושב שזה חשוב לחשוב?"אני חושב משמע אני קיים!" האם אתה חושב שזו הייתה שאלה מפגרת?לא נורא האם אתה לומד עדיין בבית ספר?לא אתה עובד?לא אתה אוהב את הפלאפון שלך?שיהיה... אתה מסתפק בו?אין ברירה... האם היית מחליף אותו?לאחד עם מצלמה מה המקצוע שלומדים בבית ספר השנוא עליך?דיני אישות (ושלא תדעו מצרות...) מה המקצוע האהוב עליך?ביולוגיה מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול, או במה אתה עובד עכשיו?אין לי מושג עדיין.... איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים?מקווה שטוב. איזה בן אדם תהיה?כמו שאני עכשיו מה המאכל האהוב עליך?קציצות גזר!!!! מה המאכל השנוא עליך?ברוקולי האם אתה מרבה להשתמש בדיסקים?מרבה לשמוע דיסקים. האם אתה נמצא הרבה במחשב?אמממ לאחרונה כן... מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב?משהו כמו שעתיים שלוש... אם אתה לא יושב כל יום ליד המחשב אז מה הממוצע השבועי? האם יש לך טלוויזיה בבית?כן בחדר?לא איזה ערוצים אתה אוהב?24 וערוץ 2 איזה ערוצים את שונא?הטלוויזיה שלנו קולטת את הערוץ הירדני! אני מתעבת את זה. איזה תוכניות אתה אוהב?כל מיני איזה תוכניות אתה שונא? האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה?כן האם אתה אוהב לקרוא?כן איזה ספרים אתה קורא? (סוגים)מתח וקומדיות. האם אתה קורא מהר?יחסית... איזה ספר אתה קורא עכשיו?לא קוראת מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים?אוזניות האם יש לך חוש הומור?חושבת שכן... האם אתה מבין בדיחות?כן האם אתה בדרן?לא יודעת... שאחרים יגידו האם אתה אחד המצחיקים שבחברה?לא נראה לי אנא ספר בדיחה:עזבו... האם אתה מרבה לגלוש בתפוז?כן באיזה אתרים אתה גולש בד"כ?כרגע? באתר של קידום... מה אתה שונא באנשים?צביעות מה אתה אוהב באנשים?נתינה! האם אתה מבין את היופי בעולם?מה?! אם היית קונה חטיף צ'יפס וזולל אותו, לא היית מוצא פח, האם היית משליך את הפסולת על הריצפה?לא. אני מגה חננה ושמה את זה בתיק. האם אתה מרבה ללכלך?משתדלת לא. האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם?כן האם אתה מסודר?לא! היית רוצה להיות פוליטיקאי?לא חושבת... למה?אני לא פוטוגנית... האם אתה אוהב סרטים?כן איזה סוגים?מצחיקים. האם אתה אוהב אומנות?כן האם אתה אוהב מוזיקה?מאוד! זה החומר שממנו עשויים החיים! האם אתה אוהב בעלי חיים? מה הבעל החיים האהוב עליך?כלב והשנוא?אוגר האם אתה אוהב עצים וצמחייה?כן יש לך אמפי?לא איזה? יש לך אייפוד?לא של איזה חברות אתה מתלבש?לא קונה מותגים נעליים?טבע נאות. האם אתה שומר על גיזרה?משתדלת... האם היית קורא לעצמך שמן? רזה? בינוני? מה צבע עניך?חום כהה אתה אוהב את הצבע?כן מה הצבע המועדף עליך?ורוד השנוא?ירוק (אני לא יכולה ללבוש את זה! אני מרגישה כמו עציץ!) האם אתה רווק?כן יש לך בת זוג?לא אתה מעשן?לעולם לא! האם אתה מבין את הסיכון שבזה?בהחלט! יש לך חיית מחמד?לא. אמא מפחדת... מי המורה השנואה עליך?מורה (בן) לתושב"ע! מי המורה האהובה עליך?המורה שלי לביולוגיה! האם אתה אוהב סמיילים?כן איזה במיוחד? האם אתה אוהב פרחים?מאוד האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? היופי לא העיקר בחיים. אני בחים לא הייתי מוכנה לחיות עם מישהו חתיך אבל עם אישיות מזעזעת... איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? האם ההורים מרבים לכעוס עליכם?כשצריך כן. ואתם עליהם כועסים?לפעמים. גם זה עובר. לרוויה כפרות-תודה מתוקה! טוב שחזרת!

nuna19

New member
אה! שכחתי עוד אמן!

דני סנדרסון!

RTur

New member
עונה:

מה השעה? 22:51 מה קורה? פסדר משעמם לך? קצת מה עושה? עונה על השאלון מה אתה אוהב לעשות? לשיר, לנגן, מחשב, טלוויזיה, לישון מה התחביבים שלך? ^^ מה אתה שונא לעשות? לנגן יצירות מה אתה אוהב לעשות? נו.. מה אתה שונא בכללי? מה אתה אוהב בכללי? את מי אתה שונא? את מי אתה אוהב? מה הרגש האנושי המועדף עליך? מה הרגש האנושי הלא מועדף עליך? מה סוג המוזיקה שאתה שומע? רוק, פופ, אתני, ג'אז, לטיני.. מה שטוב איזה סוגי מוזיקה אתה שונא? מזרחי, טראנס איזה אמנים אתה שונא? איזה אמנים אתה אוהב? נו שוב להתחיל עם הרשימה? אתה אוהב לחשוב? אתה מרבה לחשוב? האם אתה חושב שזה חשוב לחשוב? האם אתה חושב שזו הייתה שאלה מפגרת? האם אתה לומד עדיין בבית ספר? לא אתה עובד? כן אתה אוהב את הפלאפון שלך? אכן אתה מסתפק בו? כן האם היית מחליף אותו? לא מה המקצוע שלומדים בבית ספר השנוא עליך? הממ.. פיזיקה מה המקצוע האהוב עליך? מוסיקה מה אתה רוצה להיות כשתהיה גדול, או במה אתה עובד עכשיו? זמר איך אתה חושב שתראה בעוד 10 שנים? עם דיסק, אולי אפילו 2 איזה בן אדם תהיה? ארתורי מה המאכל האהוב עליך? פיצה מה המאכל השנוא עליך? דגים האם אתה מרבה להשתמש בדיסקים? אכן האם אתה נמצא הרבה במחשב? אכן מהו בערך הממוצע ביום שאתה נמצא במחשב? 8 שעות אם אתה לא יושב כל יום ליד המחשב אז מה הממוצע השבועי? האם יש לך טלוויזיה בבית? כן בחדר? לא איזה ערוצים אתה אוהב? 24,22,3,7,13 איזה ערוצים את שונא? לא יודע איזה תוכניות אתה אוהב? רוקדים עם כוכבים, נולד לרקוד, גיא פינס, בשורות טובות, ליאור שליין.. איזה תוכניות אתה שונא? לא יודע האם אתה צופה כל יום בטלוויזיה? כן האם אתה אוהב לקרוא? כן איזה ספרים אתה קורא? (סוגים) מתח, מצחיקים, הזויים האם אתה קורא מהר? תלוי איזה ספר אתה קורא עכשיו? "החוק הראשון"/ג'ון לסקואה מה אתה מעדיף: אוזניות או רמקולים? תלוי האם אתה מאומץ? לא האם יש לך חוש הומור? יאפ האם אתה מבין בדיחות? כן האם אתה בדרן? לפעמים האם אתה אחד המצחיקים שבחברה? כולנו מצחיקים אנא ספר בדיחה: האם אתה מרבה לגלוש בתפוז? כן באיזה אתרים אתה גולש בד"כ? תפוז, 24, NRG, במה חדשה, נענע, MSN, לאזה מה אתה שונא באנשים? מה אתה אוהב באנשים? האם אתה מבין את היופי בעולם? אם היית קונה חטיף צ'יפס וזולל אותו, לא היית מוצא פח, האם היית משליך את הפסולת על הריצפה? לא האם אתה מרבה ללכלך? לא האם אתה רוצה שיהיה יותר נקי בעולם? כן האם אתה מסודר? לפעמים היית רוצה להיות פוליטיקאי? לא למה? כובע האם אתה אוהב סרטים? כן איזה סוגים? מתח, קודמיה, אימה האם אתה אוהב אומנות? כן האם אתה אוהב מוזיקה? ברור! האם אתה אוהב בעלי חיים? תלוי מה הבעל החיים האהוב עליך? אממ.. ארנב חח והשנוא? נחש האם אתה אוהב עצים וצמחייה? כן יש לך אמפי? כן איזה? 3
יש לך אייפוד? לא של איזה חברות אתה מתלבש? מה שמצליח להתאים למידות שלי.. זה קשה למצוא משהו שלא יהיה ענק נעליים? ניו בלאלנס, נייק.. האם אתה שומר על גיזרה? בערך האם היית קורא לעצמך שמן? חחחחחחחחחחחח רזה? כן בינוני? חחחחחחחח מה צבע עניך? חום אתה אוהב את הצבע? כן מה הצבע המועדף עליך? כחול/ירוק השנוא? ורוד האם אתה רווק? כן יש לך בת זוג? לא אתה מעשן? לא האם אתה מבין את הסיכון שבזה? כן יש לך חיית מחמד? לא מי המורה השנואה עליך? המורה לחקר מכיתה ח' מי המורה האהובה עליך? המורה למוסיקה האם אתה אוהב סמיילים? כן איזה במיוחד? זה -
האם אתה אוהב פרחים? נגיד האם היופי חשוב, כלומר, לא היית מסוגל להתאהב באדם מכוער? תלוי איך היית רוצה שתהיה בת זוגתך? מתאימה לי האם ההורים מרבים לכעוס עליכם? גם ההפך? ואתם עליהם כועסים? גם וההפך?

למעלה