שובו של פרסי- לכל מי שהתגעגע

פ י ו ל ה

New member
שובו של פרסי- לכל מי שהתגעגע

אתמול היה המפגש השני עם הילדים החדשים. קבוצה שונה לגמרי עם דינמיקה מעניינת שכולם מאובחנים בה היכנשהו על הספקטרום האוטיסטי. הפעם כיכב גם מוס, חברו הטוב של פרסי שקצת גנב ממנו את ההצגה. במפגש הראשון עשינו הכרות. פרסי ומוס רחרחו קצת את הילדים ונתנו יחס מיוחד לכל ילד בתורו. התגובות שלהם היו מאוד מרגשות. גם עבורי וגם עבור הצוות. הם גם שמחו וגם חששו וגם הסתקרנו וגם התלהבו והכל בבת אחת שכזה. זה היה מקסים. בעיקר היה מקסים לראות את האמביוולנטיות שלהם החשש והסקרנות עם המפגש הראשון. אתמול, נתתי להם לבחור בובות מהשק לקחת איתם למפגש ושוב עלו תגובות מרגשות. העניין החושי-מוטורי עם הבובה העסיק אותם מאוד ועבורי זו היתה חוויה מעניינת לראות עד כמה יש לעבודה עם הבובה עצמה מקום מעבר לכל תוכן חיצוני שהתכוונתי ליצוק לתוך המפגש. (כמו חנוכה למשל). הגננת שמחה על המפגש וקיבלתי פידבק חיובי אבל הכי שמחתי היום כשהילדים סיפרו מעצמם וביוזמתם על החוויות מהמפגש של אתמול. ממש התרגשתי לראות איך הצוות וההורים יכולים להכיר אותי ואת העבודה דרך הילדים. אין כבוד גדול מזה והרגעים האלה עשו לי את היום...

גם אני התגעגעתי לפרסי ../images/Emo24.gif

ואני מקווה שהוא לא לקח ללב יותר מדי את העובדה שצרפת לו פרטנר חדש שגנב ממנו את הפוקוס שאליו הוא רגיל כ"כ תגידי לו שמניסיוני ילדים נוטים להתלהב כשהם פוגשים חבר חדש וקצת להזניח את הישן אבל מהר מאוד הדברים מתאזנים והם מוצאים מקום בליבם ובחייהם שמאזן בין החבר החדש שקוסם לבין החבר הישן, הטוב והמוכר,מאחר ואני יודע שפרסי הוא כזה צ'ארמר וזכה לכבוש את ליבם מזמן אני בטוח שגם כאן זה יקרה כך בהמשך. ולך יקרה שלי,האמא של פרסי ומוס ( כן ירבו! ) והאשה שמאחוריהם וזו שעושה את עבודת הקודש המופלאה הזו עם הילדים המיוחדים והמדהימים הללו ברכות על כך, על ההצלחה ועל האהבה הענקית והאכפתיות שיש לך לעבודתך, לילדים,להורים ולצוות תכונות שמסבירות למה את מצליחה לשבור את החומות ולגרום להם לקחת איתם את המפגשים גם הרבה אחרי הביתה ולשתף את ההורים בחוויות שלכם יחד.

פ י ו ל ה

New member
המון תודה לכם!!../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif

אכן הילדים מדהימים ומתוקים ומרגשים ומוס מצחיקול, אפילו אותי הוא מצחיק. .. יש גם את פיולה (זה שם של בובה, הידעתם?) שאני מתכוונת להכיר להם בקרוב. אני לא דואגת לפרסי. מקומו שמור בליבי וחוץ מזה הוא היה מלך שנתיים ואני שמחה דווקא לחדש קצת ולהתנסות בעצמי בדמות חדשה וזה סבבה, דמות חדשה לגן חדש. אני מקווה שכל האכפתיות שלי תצליח להגיע לאנשהו ושאכן אתקבל לתואר שני.. המון תודה על כל המחמאות.. דודי באמת, אני מסמיקה ומובכת.
אוהבת אתכם!!

גליתוי

New member
הי חמוטל../images/Emo24.gif

הייתי רוצה להיות שם אתכם זה נשמע כייף אמיתי וההתלהבות שלך מדבקת! בהצלחה עם פיולה וכל החבורה!

למעלה