שובם של חוקי מרפי

3לילי

New member
שובם של חוקי מרפי

רק לפני כמה ימים דיברתי עם אחת מחברות הפורום וציינתי בגאווה שהילדים שלי כבר גדולים ןשהם כמעט לא חולים. אז הנה לי אני ובני הבכור עשינו תחרות הקאות ושלשולים הלילה שממשיכה גם הבוקר. לא נעים ואפילו ממש רע. שנינו קיבלנו פטור מיום לימודים היום הוא- בשמחה ואני- לא ממש ואני קוראת לוירוס המגעיל שחדר לשורותינו: סורה וירוס, התעלם בבקשה משאר בני הבית והמשך לדרכך.

tutik1

New member
יקירתי, אמרתי לך ש*לא* אומרים דברים כאלה...

נשמע ממש מגעיל ומקווה שיחלוף במהרה ושה"קטנים" לא יצטרכו לבדוק בעצמם איך זה מרגיש. תרגישו טוב!!!

judith4

New member
אוי ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

מקווה שהשניים הקטנים לא ידבקו. החלמה מהירה.

יולי 7

New member
אוי איזו בעסה. תרגישו טוב

ואכן יש נושאים שלגביהם מוטב "לשקול מילים" (מעניין למה הערסים מתכוונים כשהם אמורים את זה...
) החלמה מהירה לשניכם

זואי11

New member
עוד לא למדת שיש דברים

שהשתיקה יפה להם?! תרגישו טוב מהר
, וימוגר הוריוס מביתכם! אתם מצליחים גם להנות קצת מהחופש הלא צפוי ?

lb4

New member
איזה באס. מקווה שמרגישים כבר יותר טוב.

הילה35

New member
תרגישו טוב, מקווה שאתם אחרי זה

ואפרופו "תחרות שילשולים": המתוקית נוטה להתאפק, וכשמזכירה לה ללכת לשירותים טוענת שאין לה, ובכמה מקרים שמתי לב שאמרתי "אני הולכת לשירותים" ומייד טסה בטיל לשירותים בקוראה "אני קודם!", ומאז בכל פעם שאני חוששת שהיא צריכה אני אומרת שאני הולכת לשירותים, והקטנה תוך שניה כבר שם. בגן יש כבר הרבה גמולים וכנראה יש מריבות ותחרות על השירותים, כמו על כל צעצוע אחר, מפה התחרות..

השיטה הזו עובדת מצויין גם אצלנו!!!

כשהוא הופך למכחיש-פיפי, אני רק אומרת "טוב, אז אני יכולה לתפוס לך את השירותים", והוא כבר שם עם מכנסיים מופשלים
...

טלטל11

New member
../images/Emo201.gif הוירוס הזה לא פוסח על אף אחד\אחת ../images/Emo46.gif

מקווה שבכל זאת הקטנים לא יידבקו, ושהאיכסה הזה כבר מאחוריכם

למעלה