שובם של עובדי האלילים - אלי אשד... עוד קצת מהגיגיו של אלי אשד ברשת. כאן
Lion_Heart Well-known member 21/4/03 #1 שובם של עובדי האלילים - אלי אשד... עוד קצת מהגיגיו של אלי אשד ברשת. כאן
J Justin Angel New member 21/4/03 #2 ניסיתי לשמור את זה בסוד... הבעיה היא שלא גרסיאלה, טלה בר, דוב וטרה, איריס יוטבת ואני יודענו שהשם שלנו מופיע שם. אל תדאגו, אני כבר מטפל בזה מהרגע שראיתי את זה לפני כמה ימים.
ניסיתי לשמור את זה בסוד... הבעיה היא שלא גרסיאלה, טלה בר, דוב וטרה, איריס יוטבת ואני יודענו שהשם שלנו מופיע שם. אל תדאגו, אני כבר מטפל בזה מהרגע שראיתי את זה לפני כמה ימים.
J Justin Angel New member 21/4/03 #3 וברצינות בכמה מקומות הוא כבר פירסם את הכתבה הזאת? זה המקום השני שאני ידוע עליו.
J Justin Angel New member 22/4/03 #4 או קיי... הנה המצב. דבר ראשון זה התפרסם ב"הדרך למעלה" שהוא אתר פמינסטי, זה היה ביום שבת בבוקר שמצאתי את זה במקרה גמור שם. ואז מנהלת אתר הדרך מסרה את זה היום לNFC היות והיא רוצה לפתוח עוד אנשים לנושא.
או קיי... הנה המצב. דבר ראשון זה התפרסם ב"הדרך למעלה" שהוא אתר פמינסטי, זה היה ביום שבת בבוקר שמצאתי את זה במקרה גמור שם. ואז מנהלת אתר הדרך מסרה את זה היום לNFC היות והיא רוצה לפתוח עוד אנשים לנושא.