שובניסט היית ונשארת

siv30

New member
שובניסט היית ונשארת

בעקבות כוונת ח"כ רובי ריבלין לסגור את ועדת מעמד האישה, התכנסה הוועדה לדון בהחלטה.בישיבה נכחו רבים שאינם חברי הוועדה כדי להביע את התנגדותם. רוני בראון יו"ר הועדה לא הרשה לגילה גמליאל שהגיעה באיחור לישיבה להגיד את דבריה, גמליאל שכנראה לא למדה תרבות ויכוח באוניברסיטה הטיחה בו "שובניסט היית ונשארת" ולא נמלכה בה גם לאחר שביקשו ממנה יפה לא לערב פסים אישיים בדיון... חברי הכנסת טוענים שרובי ריבלין לא צריך לטרוח כל כך לסגור את הוועדה כי ההתנהגות של גילה גמליאל תביא לסגירת הוועדה. אז ראשית, אולי היא צעירה ולא כל כך יודעת איך להתמודד עם "תותחים" על הבימה הציבורית ובכך היא למעשה פוגעת באינטרס שלנו. שנית, ללמדנו שלעיתים התנהגות פרובוקטיבית ורעשנית יכולה לקדם מטרות אבל לפעמים היא גם מרתיעה אנשים ומשיגה את ההפך הגמור. שלישית, למה כל ויכוח עם אישה צריך לרדת לרמות אמוציונליות ואישיות ולא יכול להישאר ברמה המקצועית? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2808038,00.html

siv30

New member
אתה מוכן לפרש פירוש רש"י?

אני מאוד אוהבת את הנופך של הציטוטים אני רק לא תמיד מבינה את כוונת המשורר.

beky1

New member
מה לעשות שאין לפעמים את מה שאתה

מבקש כך שלפעמים המצוי הופך להיות הרצוי

דוסטו

New member
SV בשבילך עד חצי המלכות

ריבלין הוא 'זרזיר' נפוח ולא יותר מדי חכם. גמליאלי היא 'העורב' - אבוי לנו שאנו צריכים להתלות באישה הלא חכמה והכוחנית הזו כדי לדאוג לעניני נשים.

siv30

New member
כמובן תודה מכל ה../images/Emo23.gif על ההבהרה

אבל אתה מוכן בבקשה להסביר לי איזה ברירה בדיוק יש לנשים היום בכנסת?

למעלה