שובניסט מלידה...

לי28

New member
שובניסט מלידה...

אז לקראת הפסח הקרב ובא... עלינו לטובה החלטתי למיין לילדי את הצעצועים בחדר בלאגןןן כן ככה קוראים לו חדר בלאגן.. אם היתם רואים הייתם מבינים. אז פתחנו את כל המגרות.... אההה לא לפני שגילינו את הרצפה והתחלתי לזרוק צעצועים ישנים. באחת המגרות פתאום נתגלו לפני... מספר מטבעות של כסף קטן, בשמחה אמרתי לבני וואיי איזו קופה יש לך פה... מקום מסתור, באדישות.. שובניסטית ענה לי בני בן ה4 ``שימי את הכסף בארון עם כל המטבעות, בכסף הקטן של אבא`` ``של אבא???`` אמרתי בפליאה ``כן`` הגיב הגוזל ``כדי שאבא יעשה קניות, יקנה לנו דברים לבית... הכסף שייך לאבא`` נו... אז באמת זה דור ההמשך??? אני מתחילה ללכת בבית עם מכנסיים. שלכם.... לי28 שהורידה את החזיה

מיה30

New member
בבקשה...

ככה הם מודים לנו??? אה? או שאנחנו לא מבינות אותם.... אנחנו הן אלה אשר נמצאות איתם הרבה אחרי העבודה ואחרי הכל ו...הכסף למי שייך??? לאבא !!!! מה יהיה הסוף???? אני חושבת ששוביניזם זה...זה...זה....גנטי. נקודה. הם פשוט נולדים עם זה {טוב לפחות הבנים}... מיה30 {בבית עם 2 שוביניסטים בפוטנציה}

linet1

New member
ואצלנו, זה הפוך

הכסף של אמא!!! נקודה. כי אמא קונה, ולאמא תמיד נשפך כסף מהתיק, ואמא הולכת כל יום לעבודה הקשה (כי היא גם דואגת להתלונן על כך בבית), ואמא הולכת לבנק כשצריך ואמא..ואמא...ואמא... ויום אחד אמרה ילדתי לאביה...אמא תקנה לי - כי לך אין כסף:)

אילה.

New member
לי...

אל תשכחי להזמין אותנו לטקס שריפת החזיות... לכי תדעי, אולי שלך לא תהיה היחידה... ;-) אילה

t@gel

New member
מזל טוב על הודעה נבחרת H-)

LOL ועוד אחרי שראיתי את הזאטוט... אני מבינה הכל... :) מתה עליך, תגוש

גילית.

New member
חחחח ניפלא פשוט ניפלא

אנו עושות בבית את כל העבודה השחורה, אבל מי שמביא את הכסף, למרות שגם האמא עובדת, זה עדיין האבא. חחחחחחחחחחח אהבתי גילית

מיכל25

New member
והאוטו...

אוטו הוא של אבא, ןהמושב של הנהג הוא של אבא. ו``אמא, את יושבת שמקום של אבא`` אפילו אם אני משתמשת באוטו רוב הזמן ואני מסיעה אותן... מה עושים עם השוביניזם הזה????

שי33

New member
פמיניסט מלידה

כן, תרשו גם לאבא להגיב לא? שווים או לא ;-) אז לא. מה זה משנה של מי הכסף? מה זה משנה כסף? יש אהבה? חיבה? חיבוק? עידוד? ליטוף? נראים אותו דבר? בנויים באותה צורה? אז לא. אבא, שלקח לו שמונה שנים להבין שאין שוויון בין המינים.

למעלה