שובע 40+3, אין סימנים , ועובר גדול

PikiMiki

New member
שובע 40+3, אין סימנים , ועובר גדול

העוברון כבר עבר את ה 4 לפי הערכות משקל - כנראה 4100-4200, למרות שזה ממש לא מדוייק. אני עם ל"ד קצת גבוה, אבל עדיין לא בשלב שנלחצים. כולם לוחצים עליי, חוץ מהרופאה שלי ותומכת ב 100% לא לזרז. כבר נגמרו כל התכניות שהיו (למי שזוכרת) ושרציתי ללדת לפניהן - אז כרגע אין לחץ. גם לא כבר לי לא קשה לי ולא נמאס לי מההריון, רק מהסביבה נמאס לי. וגם קצת הצליחו להבהיל אותי מקיסרי (למרות שאני שומרת את זכות הסירוב) היום "ביליתי" בוקר בקופ"ח, ולא ראיתי פרצוף אחד נחמד... רק עכשיו גיליתי שאת המעקב הריון עודף אני יכולה לעשות במיון. מצחיק, אבל שם היו הרבה יותר נחמדים ויעילים. אז חוץ מנשימות עם ריכוז פנימי, תה פטל, עיסוי פרניאום והליכות - יש עוד המלצות לקדם את העניינים? סליחה על האורך. הייתי צריכה לשפוך קצת.

סטיוויה

New member
אני מבינה לליבך(אבל יש אבל)

לא נראה שיש סיבה לזרז עינינים.אני יודעת שחם וכבד.אבל בסוף את תלדי.אז תהני מרגעים אחרונים של זוגיות ושינה טובה.ארוחה טובה.הליכה בערב על שפת הים...תהני.אל תחשבי על מה יהיה אלא תהיי כאן ועכשיו. ואני מזכירה שהערכות משקל הן משהו שיש לקחת בערבון מוגבל.גם גיל הריון. לסיכום,אני בעד הרופאה שלך

PikiMiki

New member
../images/Emo13.gifגם אני בעדה....

פשוט היום שמעתי את המילה "קיסרי" יותר ממה ששמעתי אותה כל החיים. ולמרות שאני יודעת את כל מה שאני יודעת איכשהוא זה הצליח לחלחל קצת יותר מדי....
מזוגיות ושינה טובה, דרך אגב, נפרדנו לפני שנתיים וחודשיים כשפיקי נולד. עכשיו נראה מה יהיה עם מיקי.... תודה

סטיוויה

New member
יצאתי מנקודת הנחה ש

זה הריון ראשון
רציתי להוסיף ולומר שאם את מרגישה שזה נכון לך,את יכולה לערוך איזה טקס פרידה מאד אישי מההריון.לברך אותו ולשחרר אותו.

PikiMiki

New member
רעיון טוב - תודה

הולכת להוציא את מקטורות העשן ואת המסכות

g a n i

New member
תאמיני לי, מאזן של שני מבוגרים

על ילד אחד (כמעט אמרתי "מול" או "נגד"
) זה נפלא
גם מבוגר על כל ילד זה יופי טופי: אחד על אחד ועוד יד פנויה לסחוב תיק
אני, כמו שאפשר להבין, עומדת מול השבר האמיתי: המאזן יופר
יהיו יותר ילדים ממבוגרים
מה יהיה עם המקלחות וההכנות לפני ליל הסדר? מה עם מסיבות סופשנה בגן? מי יסחב ילדים עייפים ומכוסים בחול מהחוף לאוטו? הכל פחדים שרלוונטים ממש למחר

סטיוויה

New member
גני מנסיוני

זה קל.ההבדל בין שניים לשלושה הוא קל יותר.אני אישית מצאתי שהקושי הוא בתימרון בין הצרכים הפיזים השונים.למשל,התינוק ישן ביום וקשה לצאת לבד עם כולם לפעמים.

דווקא אצלנו הכי קשה היה מ-2 ל-3...

לא בשביל לבעס את גני, אבל ככה זה היה ועודנו (ולא רק פיזית עם החול מהים ואת מי מלבישים קודם, אלא מדבר לזה... קושי כללי כזה, של כולנו. מה שכן - מסתדרים. לומדים לעשות דברים אחרת. וכל יום נראה קצת יותר טוב

סטיוויה

New member
../images/Emo24.gif

כל ילד חדש במשפחה זה מצב של פאזל שצריך לפרק ולסדר ת'חלקים מחדש.

זה כל כך נכון

אני חושבת שחלק גדול מהקושי הוא ללמוד למצוא את המקום שלנו, כל אחד ומקומו החדש, במשפחה המורחבת. כי ההבדל בין לארגן 2 ליציאה לא גדול מארגון של 3, או לקשור 3 באוטו, את ההתארגנויות האלה לומדים בצ'יק ומסתדרים איכשהוא...

סטיוויה

New member
לזה התכוונתי

כאילו,החלק ה"בירוקרטי"(אמבטיות,להלביש,להכין אוכל)נתפס אצלי כקל. מה שבאמת היה קשה ולעפמים עד עכשיו זה התימרון בין הצרכים של כולם וסדר יום שונה לכל אחד.

שָׂרָה

New member
הוי מה יהיה

קשה לי להתארגן לצאת לשתיים, ועכשיו כאשר נתחיל לצאת מה יהיהההההה

יהיה בסדר ../images/Emo24.gif

מבטיחה
מ"מרומי" שבעת השבועות שלנו... זה הולך ומשתפר, ולומדים איך מתארגנים יותר ביעילות לכל דבר - יציאה, ארוחות, גן, מקלחות... לאט לאט מוצאים טכניקה להכל. אצלנו, הילדות אוהבות מאד מאד להיות חלק מכל דבר שאנחנו עושים, אז הפכתי אותן ל"LITTLE HELPERS" שלי. כשמחליפים חיתול - אחת אחראית להביא חיתול, השניה מביאה מגבונים. כשעורכים שולחן הן עוזרות לשים צלחות וסכו"ם. כשיוצאים לחצר אני מריצה אותן שתמצאנה לי כל מיני דברים שאני צריכה. וגם הכנתי להן מנשאים כמו שלי שתוכלנה לשאת את התינוקות שלהן ביחד איתי

אשכר ש

New member
מה קיסרי מה????

בגלל שאת 3 ימים אחרי שבוע 40? תאמיני לי, אנשים השתגעו לגמרי. מזל שיש לך רופאה נורמלית. בשום אופן לא לזרז (אלא אם יש סיבה רפואית כמובן) במיוחד כשאת כותבת שאפילו לא נמאס לך ולא קשה לך (אפילו אם היה לך קשה לא הייתי ממליצה לזרז). תני להערות של אנשים להכנס מאוזן אחת ולצאת מהשניה. את הרי יודעת שהם סתם מקשקשים, אז למה להתרגש? חבל על האנרגיות.

PikiMiki

New member
הקיסרי עלה בגלל המשקל ולא

בגלל התאריך האיום היה שמקובל לזרז מעל 4000 כדי לא להגיע ל 4500 ואז "חייבים" קיסרי.

לא חייבים כלום...

והבנתי שבגלל זה שמת את המלה "חייבים" במרכאות, אבל זה באמת כך - את לא חייבת. את יכולה להחליט לפי שיקול דעתך אם קיסרי או לא, ואם לא אז את חותמת על טופס סירוב. אגב, גם אם קיסרי (נניח שיהיה לך תינוק ששוקל 5 וחצי ק"ג, יש לי חברה שזה מה שהיה אצלה), עדיף לחכות לצירים ולא לקבוע תאריך שרירותי לקיסרי.

PikiMiki

New member
../images/Emo45.gif הבנת אותי בדיוק

מעדיפה לחכות להערכת 4500 או 500, לראות אם לא מתחילה לידה, אם לא אז כנראה שבמשקלים האלו אסכים לזירוז, ואז רק אם יהיה צורך בזמן אמת אסכים לחתום על קיסרי. מה שאני בד"כ אומרת לחייבים זה "חייבים זה רק לעשות קקי בבוקר" בד"כ זה סותם פיות יפה.... תודה על התמיכה

debby12

New member
מנהל
אין "טופס סירוב" בישראל

או לפחות - לא היה כזה נכון לאפריל 2004 ב"ליס". זה קצת מוזר והזוי כי זה מכניס את הצוות לעוד יותר מגננה-היסטריה בנוסח ("אחרי זה את תתבעי אותנו") - אבל זה המצב - אין שום טופס כזה והם גם מסרבים לקבל הצהרה כזו כתובה בכתב יד.

למעלה