שוברים ספגטי לפני שמכניסים לסיר?

שמלת תחרה1

Well-known member

משתפרת1

Well-known member
נא להפסיק לשבור.
אתם פוגעים את נשמתם של הבשלנים האיטלקים.
מה פתאום לשבור? אם ארצה פסטה קצרה אקנה סוגים שונים של פסטה. כשרוצים ספגטי רוצים ספגטי ולא שברים
 

אבי בן 1231

Well-known member
נא להפסיק לשבור.
אתם פוגעים את נשמתם של הבשלנים האיטלקים.
מבלי לדעת את ה"חוק" הנ"ל כך נהגתי תמיד, מכניסים את הספגטי למים הרותחים ולאט לאט דוחפים את השאר שלא נכנס מיד,
הספגטי שנכנס למים הרותחים מתרכך מהר ושאר הספגטי נכנס ומתקפל מהר.
 
למעלה