שוברים שגרה בפורום-שרשור המלצות בלוגים

gesus

New member
שוברים שגרה בפורום-שרשור המלצות בלוגים

בא לכם ליסד מסורת של שרשורי המלצות בלוגים בנושאים שונים? במקום לחכות לתשובה אני אתחיל עם שרשור המלצות בנושא שהיה מאוד רלוונטי השבוע, פרסום בבלוגים. אחד הבלוגים האהובים עלי הוא ADWEEK שמביא כל מיני חדשות מעולם הפרסום במדיה השונה (online & offline)

gesus

New member
הקורא שלי בטירוף

300 פידים ביום וזה לא נפסק. אני מוסיף אתרים בקצב של 4 בממוצע לשבוע (רק החודש חזרתי להשתמש בקורא RSS בפול טיים) ויש לי כבר מעל 90.

0r0r

New member
אתה מוזמן לייצא לי OPML‏ ../images/Emo3.gif

לברור מקורות RSS זה אחד העיסוקים העיקריים שלי לאחרונה בשעות שעמום...

יכול להיות נחמד, אבל גם בעייתי

אם נקבע לכך שרשורים קבועים ולא כל אחד ממליץ בהודעה נפרדת בפורום על כל בלוג שבא לו, זה יכול ללכת. בנוסף כדאי שננסה לא להגיע מצב של שרשורים מלאים המלצות עצמיות.

gesus

New member
אני חושב שההודעה שלי דברה על זה

כל שבוע בסוף השבוע אתה או מי שיבוא לו יפתח שרשור על נושא חם שעלה בפורום וימליץ על בלוגים רלוונטים. יכול להיות שיהיו פה המלצות עצמיות אבל אני משער שאתה תדע למחוק אותן ואנחנו נדע להתעלם מהן עד שהתופעה תעלם.

פגעסוס

Well-known member
מעולה, אני אוהב להמליץ

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=lifeinthecity בלוג חדש שנתקלתי בו אתמול וכבר נוסף לקורא הRSS שלי. כותב אותו הבליין שהוא בחור בן 23 שגר בתל אביב ועובד כבר-מן בבית קפה. למרות שיש שם רק 7 פוסטים נכון לעכשיו, זה נראה לי כמו בלוג שיחזיק מעמד

gesus

New member
חושב שזה יחזיק מעמד לטווח ארוך?

זה נראה לי כמו עוד בלוג בסגנון הרווק.

פגעסוס

Well-known member
לא חושב שזה דומה לרווק

הרווק היה יותר בסגנון "בואו תראו איזה בחורות עשיתי". הבלוג הזה הוא יותר בקטע של תל אביבי כותב על החיים בעיר הגדולה. בכל מקרה אהבתי את סגנון הכתיבה שלו ואני מקווה שהוא ימשיך לכתוב.

gesus

New member
אני לא אוהב את הסגנון

אולי בגלל שאני לא מתחבר לבלוגים שעוסקים בפרובינציאלי שמגיע לעיר הגדולה.

gesus

New member
מה זה מפריע לך?

לא מעניין אותך להכיר בלוגים חדשים?

Kawaii Baka

New member
ז"א פורום הבלוגיה נועד לבלוגי תפוז

מה שמוצע כאן מדבר על בלוגים בכלל. יש חיים מחוץ לתפוז, אני חושב.

למעלה