שוברים שתיקה ב-
אנשים

שוברים שתיקה ב-../images/Emo43.gif אנשים

בשעה 19:00 איתי פרל מארח את יאיא כהן אהרונוב בתוכניתו "פרל jam" בבלוגTV. אתם מוזמנים לשרשר לאיתי וליאיא בקשות לשירים בשרשור התוכנית בפורום הרשמי: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1755&MessageId=118567900 קישור ישיר לתוכנית בבלוגTV: http://he.blogtv.com/Shows/31652
בשבוע הבא, יתארח בפורום אדריכלות האדריכל גיל אבן-צור, ממשרדו של ריצ'ארד מאייר ואחד ממתכנני המגדל, וישיב על שאלות הגולשים בנוגע לפרויקט. אתם מוזמנים לשאול אותו שאלות כבר עכשיו: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1114&MessageId=118563772
עדות - השינוי מתחיל בסיפור שלך חווית תקיפה מינית? בואי להפסיק לפחד ולמסור את עדותך באופן אנונימי, ללא שמות ובלי פרטים. את לא לבד בסיפור הזה. בואי וביחד נשבור את השתיקה: http://www.edut.co.il

A m 0 s

New member
אופפפפ מה אני עושה פה באמצע הלילה?

שמעו סיפור מעצבן!! מקודם אני בא ללכת למיטה, ומה אני רואה?! ג'וק (בעעעעעעעע) ולא שאני מפחד מג'וקים אני פשוט נגעל ברמות.. קיצור ג'וק, על המיטה שלי, אז עכשיו אני פשוט לא הולך לישון, ולא בגלל שאני מפחד, אלא, בגלל שאני מפחד שבאמצע הלילה הוא יבוא לבקר אותי בתוך הפה או האוזן או האף כי הבן זונה המניאק הזבל הזה פשוט ברח ולא תפסתי אותו!! אז אני נשאר ער עד שעה כזאת על המחשב איזה עצבים!! לא מרגיז? קרה לכם פעם?! אולי אני אלך לישון בסלון... אהה ורק שתדעו - ש.. אני יודע שתמיד יש ג'וקים ושלפעמים הם גם מטפסים עלינו שאנחנו ישנים.. אבלל מה שלא יודעים לא כואב.. עצבים!!

בנאדם אוכל עכביש אחד בממוצע במהלך החיים

כולה ג'וק דראבק, אחי, צה מהלחץ.

A m 0 s

New member
אני לא לחוץ!! אני מעוצבן!!

ולא רק בגלל הג'וק המניאק הדפוק הזה!! אלא בגלל שאני כנראה הולך לפספס הופעה של דנה ברגר ביהוד (איכככ איזה חור, איפה זה בכלל?!!!! בעעעעעעעע וזה גם עולה רק 40 שקל) ולמה? כי הם רק היום נזכרו לפרסם את זה וההופעה ביום שישי (עוד יומיים) ובלל שזה יהוד!! איזה עצבים!! ועוד היום ממש קמתי אופטימי והכל הלך לי נפלא!! *תגידו יש קומונה ללחוצים/עצבניים/סתומים/דפוקים/חסרירמת משכל גבוהה?! כי אם לא צריך לפתוח אחת כזאת.. ואם כבר לפתוח אז יאלה אני פות את השירשור הסתום הזה בתור שירשור שטויות מפגרות רשמית!! **{דנה תגידי יהיה אפשר לקלל בשירשור הזה חופשי?, ממש בא לי לעשות שירשור קללות מיוחד!!}

A m 0 s

New member
**שמתם/ן לב שיצא לי שם;

"אני פות"? חח... (נו מה?! אמרתי שירשור מטומטם!! - - משעמם רצח) רק שלא ישעו אותי מתפוז בגלל כל הטימטום..

chen1litvak

New member
זין לא שוב

דנה ברגר פה ואני בערן צור? |: יואו מה יש לחיים האלה כשאלונה דניאל הייתה פה הייתי בצפון כשרם אוריון היה פה הייתי בשילה דיי אני צריכה לדבר עם המנהלים שם :\

A t z a

New member
תרגיש חופשי../images/Emo80.gif

איפה ההופעה? אני אסביר לך איך להגיע...

A m 0 s

New member
*אני מבזבז 30% מהחיים שלי על הפורומים האלה

פה.. ואני יודע איפה זה יהוד כשאמרתי "איפה זה בכלל?!!" התכוונתי לזה שזה קקה מקום ושאין מה לעשות שם.. ושהכי גרוע זה דיי קרוב לפתח תק0ווה - אחת הערים המגעילות ביקום!! **ושמתי לב שאני פשוט השתגעתי בחופש הזה.. אתמול רבתי עם ג'וק ועכשיו אני עצבני בגלל זבוב - מניאק דפוק ואומלל שסבתא שלו הביאה אותו לולם בגלל שאימא שלה מטומטמת - שאיכשהו החליט שהוא נכנס לבית שלי - לשטח פרטי, והוא מסתובב סביבי במעגלים.. והוא גם ממש ממש זריז אני לא מצליח להרוג אותו.. קיצר.. מישהו יכול להמליץ לי על איזה כדורים, פסיכולוג, פסיכיאטר, תרפיסט או מה שזה לא יהיה כי פשוט בא לי לתלות מישהו על וו שיהיה מרחק ממש ממש רב!! אז
המשך יום נפלא לכולם... אהה.. ואם אני לא אהיה פה בכמה ימים הקרובים אז תדעו שזה בטח בגלל שקפצתי מהמגדל מים ליד הבצפר שלי
ואני רואה שאני לא רק מפגר אלא גם חופר.. מסכנים שכמותכם!! יווווווווווווווווווו

Peeeach

New member
תאכלס.

קח אותו עם איזה דף או כפית D: ותעיף אותו מהחלון.. ואז עם זה "כלכך מגעיל אותך" פשוט תחילף מצעים או אנערף.

A m 0 s

New member
לא היה לי בעיה גם לתפוס ולהעיף אותו!!

הבעיה הייתה שהבן זונה ברח לי.. והדבר היחיד שאני פוחד ממנו (שהוא גם האמת לא ממש הגיוני) זה שהו יכנס לי לאוזן/לאף - וכן נאי יודע שאני מוזר.. תוך כדי כתיבה אני גם צוחר על עצמי
, אבל זה אני!!

Ronushnush

New member
אני אגיד לך מה כן קרה לי ../images/Emo3.gif

פעם נכנסה לי לחדר לטאה אז פשוט ישנתי שבוע במרפסת כמו איזה הומלס כי אפחד לא הסכים לשאוב לי אותה
בסוף היא נעלמה אז חזרתי אבל היה מלחיץ ביותר.

A m 0 s

New member
דווקא לטאות אני אוהב..

*כאילו לא אוהב - מחבב, כי הן לא יכולות להיכנס לאף-אוזן-גרון!!

Peeeach

New member
לשאוב לטאה:-O

זבובים סבבה אבל לטאה? חוץ מזה זה חמוד תתפוס אותה ותשחרר אותה.. אבל לא מהזנב כי היא משחררת אותוD: ושבוע?! בואנה פורום נקבתי במיוחד.

למעלה