שוברים

איתיצוף

New member
שוברים

היי סי מה שלומך ושלום לכל אנשי הפורום מי שזוכר לפני כחודשיים שלושה בשידורי הלווין שודר הסרט שוברים וסי שלנו הופיעה שם כזמרת ושחקנית ונתן דטנר בתוקף תפקידו לחץ עליה וסליחה שאני אהיה בוטה אך תפקידו היה "לרדת על אנשים ובניהם על סי". בעקבות כך סי רציתי שפעם אחת בשבילי תשירי את השיר ששרת אז אני זוכר רק חלק מהמילים: זו אני שלחצתם עד הסוף זו אותי שלחצתם עד בלי סוף... זה היה הפזמון סי ממני סליחה שאני לא זוכר הכל אבל את השיר הזה מאד אהבתי כי זה היה אני החיים בלי סוף ירדו עליי ואני רק מנסה להוכיח כמו שאת הוכחת שאת יכולה כנראה שזה היה תפקידך בסרט בזמנו. הייתי רוצה את המילים בשביל שאשיר אותו בשבילכם לכל אלה שסבלו אי פעם בחיים ונפגעו אני בטוח שזה לא רק אני. אז סי זו היתה בקשה ממני. חוץ מזה איפה את? קצת קשה שאת לא פה ד"ש ל:יהלי ותומר וד"ש גם לנחום, ולתמרה ולבעלך ולכולם גם מי ששכחתי ואני מצטער.

fasulya

New member
זהב טהור -שם השיר

יצא בדיסק אוסף ובפסקול הסרט שוברים

איתיצוף

New member
זהב טהור

בקשר לנושא שוברים אני לא שמעתי אותו באוסף אז אני לא יודע אני רק יודע שבכמה הופעות סי לא שרה אותו אז אולי אני לה אותו בשבילנוו ובשביל כולנו סי את מסכימה?

actress

New member
../images/Emo12.gifאחד בשביל כולם, כולם בשביל אחד

סרט פולחן הפוך על הפוך

לפי מה שידוע לי ותמיד מספרים הסרט הזה נחל כשלון בקופות כשיצא - אבל איך נמדד סרט בשם "פולחן"??? בין היתר אם שמו מוזכר שוב ..ושוב..ושוב בכל מיני מקומות ובהקשרים אחרים - ואם צמחו ממנו כשרונות בעולם הבידור הסרטים וכו וזו דוגמא מצויינת...ותראו כמה פעמים הוא הוקרן במקומות שונים... זוכרים את שיר הפריכה של עפרה חזה...?גם מתוך סרט והשיר של מאיר בנאי שיר השפשף?גם במקור מסרט

actress

New member
רחל וספי שלנו וגם מפורום תיסלם שלחו

את הקלטת אם כי הקלטת לא באיכות טובה אבל הבנתי שזה בקרוב יגיע גם לערוץ 4 הסרטים של HOT הולך להיות HOT HOT HOT

למעלה