מגיבה כבר על הפרק האחרון...
אין, הדוד לאצי הזה זו חתיכת הברקה שלהם! אולי ההברקה היחידה, מעבר למניל'ה כמובן. לא תיארתי לעצמי שעמי מסוגל לשחק כל כך טוב. ממש הפתיע אותי לטובה. הוא צריך לגלם רק דמויות כאלה. זה פשוט תפור עליו.
אבל לא לגמרי הבנתי האם מתברר עכשיו שהוא בעצם רע ורוצה את האבנים לעצמו, או שהוא גנב אותן כדי למנוע מחושן ובונדר להמשיך במזימתם ?
ומה בכלל הסיפור האמיתי של חושן, עדיין לא ממש הבנתי. הייתי בטוחה שיתברר בהמשך שהיא לא רעה, אלא מחפשת את החושן ממניעים אחרים לגמרי, בהקשר של אבא שלה ומה שקרה לו. טוב, כרגיל, הכל לא ממש ברור בסדרה הזאת, אבל שיהיה. כבר התרגלנו.
יעל די מוזרה עם הקטע החדש הזה שלה. לא הבנתי לאן זה אמור להוביל, כי לא נראה לי שזה במטרה לחשוף את בונדר או משהו, לא? היא הרי סוג של ירדה מזה.
בכל מקרה, ממש חבל לי שהיא ונאור לא יהיו ביחד בסוף, וכנראה גם בכלל, כי יש עוד 14 פרקים בלבד. הוא ממש מתאים לה לדעתי (נאור של העונה הזאת כמובן), לא פחות מעומרי. בכלל, כמעט ולא היה לו תפקיד משמעותי העונה, ובטח במחצית הזאת. חבל.
אריאל קנאי נקמן, אבל אפשר להבין אותו, באיזשהו מקום. אהבתי את החיוך הממזרי שלו אחרי שנישק את דפני.
מה שמעביר אותי ישירות לדפני ובנזין - שיר, מה אמרתי לך שהם יסיימו ביחד ? עוד מתחילת העונה, פשוט הייתה לי תחושה שזה יקרה. גם ידעתי שזה יקרה בזכות קלי סלייטר הזאת.
אל דאגה, את תראי שזה יקרה גם יקרה, אם תרצי ואם לא...
האמת שלא ממש אכפת לי. יאללה בכיף. אולי ככה היא תרוויח בסוף את אהבת האמת שלה, באמת.
אמנם הם איחדו ביניהם בסצנה בשלב מאוחר יחסית, אבל יש עוד מספיק פרקים כדי לגרום לזה לקרות. רק צריך שיהיו להם מעכשיו עוד כמה וכמה סצנות משותפות.
באשר לניקו, טוב, היא ודני יכולות להיות החברות הכי טובות. הכוהנת והמיועדת לכתוב בספר הבריאה. הצלת היקום או לא ? הכי גירל פאוור.
ועופרה חייבת להתגלות כאמא שלה, אם באמת יחזרו לסיפור האמא שנטשה אותה בבית יתומים. הם חייבים לחזור בקרוב גם למה שעופרה מסתירה ולעסקי העבר המפוקפקים שלה, כי דיברו על זה קצת רק בהתחלה.