לדעתי - פרטים על השובר,
כדי שזה יהיה תמציתי ומשווק את יכולה אולי לנסח זאת כשאלות כגון "חסרות לך שעות שינה?" "רוצה שמישהי מנוסה תבוא לעזור לך בלילה?, איך היו נראים הלילות שלך עם עוד זוג ידיים? כלנית שדה, מטפלת לילה מוסמכת יכולה לעזור לך להפוך את הלילות לקלים יותר/לעזור לך לזכות בעוד כמה שעות שינה/לעזור לך לעבור את הלילה" או משהו בסגנון (צריך להשקיע עוד זמן ויצירתיות בניסוח).
או שאפשר לנסח זאת כמעין סיפור קצר:
"ארבע בבוקר, את קמה להניק בפעם השלישית, ועכשיו הוא גם עשה קקי. אוי לא, אחיו התאום התעורר גם הוא רוצה לינוק. כמה היית רוצה שיהיו לך עוד זוג ידיים. עוד משהי שתאכיל, שתחליף, או שתחזיק אותו לרגע על הידיים. בשביל זה אני כאן - כלנית שדה, מטפלת לילה"
חשבתי על עוד משהו - אם הייתי רוצה מטפלת לילה זה לבית חולים, אחרי הקיסרי כי רציתי ביות מלא - אז אולי שווה להתייחס לזה (אם את אכן מגיעה לבתי חולים).
צודקת, צריך שהוא לא יהיה עמוס, אבל כרגע השובר חסר מידע לחלוטין. אם הפרטים יכתבו באופן מגרה לקריאה (שאלות או סיפור) זה לא יהיה מעייף.
ולגבי ההצעה לפנות לכאלה שעזרתי להן - אני בטוחה שעזרת לנשים, ושיש נשים שעבורן מטפלת לילה הוא פתרון מדהים. לשמחתי הרבה מאד אנחנו פשוט לא זקוקים לזה, והזדקקתי לעזרה רק בלילה הראשון אחרי הקיסרי ואמא שלי הייתה איתי. בשאר הלילות הסתדרתי מצוין, ובבית בנזוגי היה (ועדיין) המטפלת שלי
ואנחנו משופעים במשפחה מורחבת שגרה כאן קרוב