שוברת שתיקה

שוברת שתיקה

אחרי יותר מדיי התלבטויות מחליטה לשבור את השתיקה ולשתף בחוויה קשה שעברתי. לפני X שנים ,אחרי שלא הצלחנו בדרך הטיבעית,התחלתי בחיפושים אחר הרופא שיגשים לי את חלומי להפוך לאמא. אחרי שיטוטים בפורומים וקריאת אינסוף המלצות הגעתי אליו..אחד המומלצים בתחום.כולן משבחות על כמה שהוא חביב ונחמד ואנושי..אז שאיתי הוא כנראה היה יותר מדי נחמד. זה התחיל במחמאות והמשיך למקומות שאסור היה לו בכלל להגיע אליהם. אני הגעתי אליו בתקופה הכי איומה ונמוכה של החיים שלי. הייתי שבורה, במצב נפשי לא קל, והוא היה סוג של אלוהים בשבילי, אני הערצתי אותו, האמנתי בו, ויותר מכל הייתי תלויה בו. עם הזמן פיתחתי אליו רגשות והוא ניצל את זה בלי שום בושה.. הרומן הזה נמשך כל תקופת הטיפולים , ההריון וגם קצת אחרי..הוא אמר לי שהוא "אוהב" אותי ואני האמנתי.. היום אני מבינה שהייתי קורבן.הוא ניצל את הסמכות שלו ואת החולשה שלי. אני כל יום מדמיינת איך אני ניגשת ומתלוננת עליו, אבל זה כ"כ מסובך ומפחיד ויותר מכל עלול לעלות לי ביקר לי מכל- המשפחה שלי. אני לא יכולה לחשוף את שמו(חוקי הפורום) אבל מרגישה צורך לשתף אתכן ויותר מכל להזהיר אתכן..כי הוא עדיין שם, ממשיך לעסוק במקצוע הקדוש הזה,ואולי רק איתי הוא הצליח אבל בטוחה שהוא לא מפסיק לנסות..

תגובה ל"שוברת שתיקה"

שלחתי לך מייל אישי. אנא התייחסי דחוף!! אם לא קיבלת אשלח לך שוב. מכירה סיפור דומה וחייבת לדבר איתך!

למעלה