שובר השיוויון בתחרות הפורום

Yo-man

New member
שובר השיוויון בתחרות הפורום ../images/Emo124.gif

ביקשתי משני המובילים לתת את הניחוש שלהם לתוצאת המחצית, וליתר ביטחון, שלא אצטרך לרדוף אחריהם במקרה של שיוויון, גם של תוצאת הרבע הראשון. חבר'ה, ככה זה כשיש שיוויון !!! שני המובילים בתחרות, אחרי 4 חודשים צמודים צמודים נתנו את אותה תוצאת מחצית - 17-6 לפטריוטס
למזלי הם הצליחו לזלזל במידה שונה באיגלס ברבע הראשון. לסיכום כל העונה המטורפת הזו ההימור הסופי הוא כזה: תוצאת רבע ראשון, והיא התוצאה היחידה הנחשבת להכרעה מיהו המנצח בתחרות עופרי 10-6 פטריוטס. רן 10-3 פטריוטס. Way the best man be right. ועכשיו לפרסים: בגלל האופי ההימורי של התחרות תפוז לא רצו לקחת חלק במתן הפרסים, אולם אחרי לחץ (שלא לומר -התבכיינות מצידי) והצגת המצב העדין, הנדיר והמותח שנוצר בסיום התחרות, תפוז תורמים דיסק למגיע במקום השני. המקום הראשון יזכה בכרטיסיה של 12 כניסות למועדון הקאנטרי של אזורי חן (בין רמת אביב לגלילות), עם אפשרות שימוש במתקני המועדון הכוללים 3 בריכה, מכון כושר, מגרשי טניס, כדורסל, כדורגל, פינג-פונג, סקוואש ג'אקוזי ועוד חוגים והפעלות - מתנת קאנטרי אזורי חן. זו ההזדמנות להודות לכל מי שהשתתף בתחרות ובפורום במהלך העונה, יש לנו בקנה כבר כמה רעיונות למשחקים ודיונים לששת החודשים היבשים עד תחילתה של העונה החדשה, ואני בטוח שיהיה פה נעים גם בלי השידורים. תודה מיוחדת לגדי (gadomati) שעזר לי מהשבוע הראשון בניהול הטבלאות בתחרות הפורום. תודה גם ל-Football all the way על הירגון של הערב בפיצ'ר. לעופרי על החידות והפינות שהוא משקיע אצלינו. ותודה לרשף על העזרה הרבה שהוא נותן לי על בסיס יומי פה בפורום. מחר נתחיל להתכסח. אין ספוילרים ואין הגבלות. מי שלא רואה את הסופרבול בשידור חי, אין לו זכות להתלונן על ספוילרים אצלי
יאללה, אני הולך לישון כדי להיות ער וחזק הלילה. See you all.

ranatz

New member
לא יאומן!

איך שנינו ממשיכים בהימור הצמוד ראש בראש! יורם זו ההזדמנות להגיד סחתיין רציני מאד על הפורום ועל איך שהוא התנהל כל העונה האדירה הזו. עופרי נתראה בערב ונראה מי יגיר זיעה בקאנטרי אזורי חן אחרי שהיקזנו דם כל העונה בתחרות. אני עדיין המום מכך ששנינו הימרנו על אותה תוצאה-אולי אנחנו צריכים להתחלק גם במנוי, 6 כניסות לכל אחד. מבחינתי זה 100% GO PATS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

LuCkY SoB

New member
YO MAN בקשה ממך

אני מבקש להמשיך ב"נוהל הספוילרים" בנושא ההודעה. לטובת האנשים שלא ראו את המשחק בגלל סיבה זו או אחרת. לא לכולם יש אפשרות לראות את המשחק בשידור ישיר למרות שכולם רוצים (כולל אנוכי), וגם נראה לי די מוזר שכל העונה שמרנו על הכללים האלה ודווקא במשחק הכי חשוב של העונה, שיא השיאים, אנשים יחלו להתחיל להפר את הכלל הזה. ועוד מילה קטנה על הפורום. אחלה פורום הקמתם פה, אני חושב שהוא בהחלט עזר להפיץ את הפוטבול בארץ. לא נראה לי שאני יבקר פה הרבה בעתיד, עקב הפיכתי לרכוש צה"ל בקרוב, אבל אין ספק שאני יעקוב עד כמה שאוכל על משחקי הNFL, וזה בעיקר בזכות הפורום הזה. ודבר אחרון קטן: GO EAGLES GO

Yo-man

New member
טוב, נו. נוהל ספוילרים is on

הייתי קצת קיצוני. אני אתבייש לי בשקט

ofribecker

New member
יורם תיקון קטן

התוצאה שרשמתי לך ברבע הראשון היא לא כמו שרשמת. אני העברתי לך תוצאה של 7 - 3 לפטריוטס. נא לתקן בבקשה אחרי שתבדוק את המסר ששלחתי לך אז עוד פעם.

Yo-man

New member
זה לא תיקון קטן בכלל !!!

אני נורא מצטער, זו טעות שלי. מרוב התלהבות על הקירבה בתוצאות כתבתי את ההודעה בלי לבדוק. אני מצטער על ההטעיה. אנחנו משחקים על רבע ראשון: 10-3 פאטס לרן 7-3 פאטס לעופרי סליחה.

Yo-man

New member
מזל טוב לעופרי על זכייתו בתחרות

בסוף הרבע הראשון הוכרע הלילה תחרות הפורום, ועופרי הוא הזוכה המאושר בפרס, ויותר מזה בתואר "המוצלח של הפורום"
רן שבחר תוצאה דומה אך רחוקה ב-3 נקודות הגיע למקום השני והמאוד מאוד מכובד. עד העונה הבאה

ofribecker

New member
תודה, תודה.

תודה על התחרות הנחמדה ועל הפרס החביב. היה צמוד לאורך כל הדרך וכל אחד מאיתנו יכול היה לנצח באותה מידה. כיף לסיים כך, וכבוד גדול כי המתחרים כולם תותחים וידעני פוטבול מרשימים למדי! להתראות בתחרויות הבאות גם כן.

למעלה