שובר נופשונית

שובר נופשונית

שלום רב, רציתי לדעת אם מישהו מכיר את השובר - האם זה משתלם והיכן יש אתר שאפשר לבדוק דברים. תודה

aviro

New member
זה תלוי לאיזה סוג של נופש

בדרך כלל השוברים שאת מציינת הם זולים מאד,וכפי שידוע לרבים מאיתנו מה שזול יקר,אבל אני מכיר רבים מיחידות הארוח שמקבלים שוברים מהסוג הנ"ל ,בדרך כלל הם סבירים אבל בפרוש הם לא ברמה העליונה של בקתות העץ והצימרים שנבנים בשנים האחרונות,אבל הכדאיות תלויה בסוג הנופש שאתם מבקשים לעשות,אם זה חופש של למצוא מיטה מקלחת ומטבחון ומיטות לילדים,ובבוקר לצאת לטייל ,אלה מקומות מצויינים,אם זה לצורך רומנטיקה או יום מיוחד (הולדת,נישואים,חברות) ההייתי משקיע עוד 100 ש"ח ללילה והולך לבקתות המפוארות יותר,לפעמים 100 ש"ח הבדל יכולים לגרום אכזבה גדולה מאד.

אני מדברת על חופשה עם ילדים

ושמתי לב שאם זה במקומות הזולים - גם אני לא מפחדת שהם יהרסו משהו . יש לי אופציה לקנות כזה לשני לילות ב420 ש"ח . בוודאי אצטרך להוסיף על הילדים ואני לא ממש יודעת האם זה תופס גם לסופ"ש. אני מדברת על סופ"ש משפחתי - קרוב לים או לכינרת . רוב היום אנחנו ממילא לא בחדר.

ה דרומי

New member
לא מבין בזה אבל מנסה לעזור הנה

קישור לגוגל מי יודע אולי שם תמצאו משהו.

תודה מצאתי את החוברת .

כמו שאמרתם הזול הוא בעצם יקר - מה שכבר נראה נורמלי ומתאים לא תופס ביולי אוגוסט, צריך להוסיף עוד כסף ו... אני בכלל לא יודעת איך המקום. אז החלטתי ללכת על משהו אחר ולחגוג לנו יום נישואין בהפתעה באיזה צימר רומנטי (אלוהים יודע שאנחנו צריכים את זה) המלצות ? משהו רומנטי וזול ויחסית במרכז (עם שתי תינוקות אי אפשר להתווכח
)

למעלה