שובר קו-רקיע חדש בהונג קונג

reshef

New member
שובר קו-רקיע חדש בהונג קונג

ה- Union Square, שידוע גם בשם Mass Transit Railway Tower, יהיה בגובה 480 מטר (לשם השוואה, Bank Of China Tower הוא בגובה 369 מטר) ויהיה חלק מפרוייקט Kowloon Station שכבר נבנה בחלקו. הבניין כבר אושר, לאחר ש´הונמך´ מהגובה המקורי שלו - 574 מטר.

Secular

New member
שמעתי על הפרוייקט,

אבל הבנתי שביטלו אותו,ובמקומו בונים את מרכז הסחר העולמי של הונג קונג בגובה 422מ´,טוב בכל מקרה,בניין יפה,ואני מקווה שאתה דובר אמת,כי אני באמת רוצה שיבנו את בניין קואלון.

TheIllustrator

New member
אני נוטה לפקפק

בכל פרוייקט המתנשא לגובה של מעל 350 מטרים... רק ביום בו אראה כי החלה בפועל בניית המגדל, וגובהו עבר את ה-350 מטר... רק אז אאמין שבאמת בונים בניין כה גבוה. כל תחושותי הללו רק מתחזקות עקב קריסת התאומים - אני פשוט לט מאמין שמישהו יהיה מספיק טיפש להשקיע הון עתק במגדל כה גבוה בימים אלה - אף אחד לא ישכיר כיום משרד בקומה 98. לא ככה?

reshef

New member
לך תדע

יכול להיות שהצורך במשרדים באיזור הזה כל כך גבוה, שזו השקעה בטוחה לבנות שם בניין כל כך גבוה. אבל הונג קונג זה עולם אחר לגמרי, אתה לא יכול לדעת. זה כמו שמישהו מחו"ל ישמע שבונים תחנת אוטובוסים בישראל והוא פשוט לא מאמין שמישהו יהיה מספיק טיפש להשקיע כסף בתחנת אוטובוסים חדשה (לשם המחשה - מרכזית המפרץ שנפתחה לפני שבועיים ומרכזית חוף הכרמל שתיפתח בהמשך השנה) - אף אחד לא יסע כיום באוטובוס. לא ככה? אז זהו שלא

reshef

New member
ואם לא הבנת למה אני מתכוון...

...אז התכוונתי לעובדה שבחו"ל שומעים על הפיגועים שהיו בישראל באוטובוסים ויופתעו לשמוע על בניית תחנות אוטובוסים חדשות בישראל.. כמו שאתה אומר על הונג קונג..

DrunkGoat

New member
אם יש מקום יותר טוב לגור בו...

בזמנים כאלו מאשר הונג קונג, שהוא לא מבודד לחלוטין, אז אני כנראה לא מכיר את המקום הזה. הסיבה פשוטה: אף אחד לא רוצה להתעסק עם הסינים. לסין יש קשרים טובים עם המדינות הערביות, ככה שטרור נוסח ה-11 בספטמבר 2001 לא יפגע בהם כנראה... מה שנותן להונג קונג יתרון נוסף הוא עצם העניין שהעיר מערבית לכל דבר, אפשר למצוא בה אוכל מערבי, ביגוד מערבי, הכל מערבי. (מה שברוב המזרח הרחוק אי אפשר (מניסיון! אל תשאלו כמה זמן חיפשתי פיצה בבנגקוק)).

למעלה