שובר שגרה...

ToMmY27

New member
שובר שגרה...

הגעתי לתובנה והבנה שאני עובד יותר מדי (מבלי כמובן לרחם על עצמי..) והגעתי לנקודה שהבנתי שאני פשוט חייב לצאת לחופשה בת כ 3 שבועות.
החלטתי שאני רוצה להגשים חלום ישן-חדש והוא.. : קוריאה וסינגפור..
העניין הוא שטיילתי בכל מיני מקומות בעולם אבל לעולם לא לבד.. תמיד עם חברים/משפחה אבל החלטתי שהפעם לשם שינוי אני רוצה לטייל לבד..
השאלה הגדולה היא ״איך״ כדאי לתכנן את כלל הטיול בצורה הכי טובה ואפקטיבית.. לכן אני פונה אליכם מלומדי ניסיון שכמוכם בתקווה שתוכלו לתת לי דגשים ונקודות שכדאי להתייחס אליהם בתהליך בניית הטיול..
כמו כן אני מעוניין לצאת בינואר (מקווה שזו עונה סבירה בכלל.. צריך לבדוק את העניין)..
כמו כן נקודה שאני מוצא תמיד כבעייתית היא לינה.. אני לא רוצה להתכלב אבל אני גם לא זקוק לחדר מפואר מדי .. האם יש אתר מומלץ להוסטלים? כמו כן לכמה לילות תמיד כדאי לסגור מראש כאשר אופי הטיול שלי הוא יותר דינמי ואולי אף ספונטני..
תודה לעונים

לגבי דרום קוריאה

אני ממליץ על סיאול ובוסאן (העיר השניה הכי גדולה במדינה ועיר הנמל הכי גדולה במדינה).
יש רכבת מאוד מהירה (KTX) בין שתי הערים שתיקח אותך תוך שעתיים וחצי בלבד.
אני לא יודע אילו עוד מקומות יש על הדרך ששווה לבקר בהם אבל אלו שני המקומות בדרום קוריאה שהייתי מבקר בהם בעדיפות ראשונה.
&nbsp
&nbsp

לגבי לינה

ממליץ על שני גסטהאוסים:
בסיאול - Yellow Submarine - אנשים מכל העולם מגיעים לשם, בעיקר צעירים. התחברתי לכמה ובמשך כמה לילות ניסינו קריוקי, אוכל, מועדונים. היה כיף.
בבוסאן - Wow Guesthouse - הבעלים ממש נחמדים. אחד מהם לקח אותי ועוד אורחים לסיור קצר באיזור החוף והסביר לנו קצת על המקום.

לגבי מזג אויר, בספטמבר הייתי שם והיה נעים. לא חם מדי ולא קר מדי. הבנתי שבינואר יכול להיות מאוד קר בסיאול (אפילו שלג).
אבל פשוט תגגל לגבי זה.

למעלה