שובר שתיקה....

שובר שתיקה....

אני יודע שזה נגמר בינינו מזמן, אבל עדיין יוצא לי לחשוב עלייך, לעקוב אולי מרחוק איך את , ועדיין יש בך את שמחת החיים שמאפיית אותך כל כך... להיות שם בשבילך כמו שאת בשבילי , אמנם הרבה אהבות חלפו בינתים לך וגם לי אבל אף אחד מאהבות שהיו לי לא היתה כמו אלייך, לפעמים אני יושבת עם עצמי וחושב ויודע שאהבה כזאת לה זכיתי לא תחזור כמו איתך אני יודע שלעולם לא יהיה לי האומץ להגיד לך את זה שאני רוצה אותך בחזרה אולי בגלל שאני מפחד לקבל דחייה ממך ואולי זה הכבוד שלי ויותר מזה הכבוד שאני רוחש לך. אני חש את האהבה שלך אליי את הדאגה שלך שאולי לא קיימת במציאות היום יומית שלך הנוכחות שלך , העוצמה שלך הרגישות שלך איך אפשר לשכוח תגידי? הרצון שלי כל פעם מחדש להרשים אותך הנסיונות שלי פשוט גורמים לך להתרחק ממני נראה שאת אוהבת כמו פעם ואת לא מחפשת מישהו חדש ואולי שם הטעות שלי כי בפנים אני אותו אחד ישן. ברור שהזמן והשנים עושים את שלהם את בטח השתנת ובטח התבגרת כולם משתנים. רק שאני נזכר בשמך זה עושה לי טוב על הנשמה אז אותך טל-יה אהבתי ואוהב תמיד שלך תמיד ויהיה מה שיהיה, הבחור שהיה פעם שלך....

dril

New member
תשבור את השתיקה...

אם היא עדיין פנויה ואין לה אף אחד, תפנה אליה, תעניין אותה, תעזוב אותך מכבוד. ולגבי הפחד, תנסה להתגבר במקרה הגרוע אולי תקבל באמת דחיה אבל אתה תדע לפחות שעשית את שלך שניסית היא לא רוצה וכנראה שצריך להמשיך הלאה, אחרת תהיה צריך לחיות עם זה וזה יהיה קשה יותר.

שילה1

New member
שובר שתיקה..

אולי תחשוב לפנות אליה בדרך אחרת?מייל או משהו?

שובר שתיקה

לו אני במקומך - הייתי מעבירה את המכתב כמות שהוא לטל-יה. הבעת רגש אמיתי ורצון עז לחדש את הקשר - אם ליבה פנוי - לא מאמינה שתישאר אדישה מול עוצמות אהבה שכאלה. בהצלחה.

שקדי

New member
סוף סוף...............

מצאתי איפה כולם מתחבאים ממני........... אחת שתים שלוש.......מניתי אותכם

שקדי

New member
ואצלנו.............

הארגנטינאים שבחבורה היו אומרים: טוב שבאת.....שב לי על הפאטה.......... ואם הייתי בפורום אחר הייתי מוסיף תרגום..........

ה מוזה

New member
ואצלנו..............

הארגנטינאים שבחבורה היו אומרים : מי קאסה אסטה טו קאסה
נראה לי שקדי , נפלת בחבורה הנכונה
בוקר טוב .

ה מוזה

New member
מרגש .. ../images/Emo140.gif

ישנן מכתבים שבאמת נכתבים אך לא מיועדים להגיע לנמען ..מסיבות שונות . זה מכתב - שרצוי וכדי שיגיע . אמרת פה מעומק הלב והרגש מילים שבטוחה אני שהיא תשמח לשמוע .. היא תעריך כמו שאני הערכתי את הכבוד שאתה רוחש לה. אני מקווה שהיא אכן תראה את המכתב הזה .. ברוך הבא שובר שתיקה .

טל-יה

New member
לגעת במילים.........

להגיד שהמילים לא נגעו בי זה שקר, זה נגע, זה עטף אותי בדקות של זכרונות, בריח משכר שמוכר רק לי, בטעם, במגע. ושאר המילים יאמרו באופן אישי ולא כאן...!!!

מופתע...

רציתי לומר לכם תודה על החיזוקים שכתבתם לי וסוף סוף ירדה לי אבן מהלב ולך טל-יה, אני רוצה לומר משהו נוסף נגעת בי בעמקי הלב ונגיעתך שרפה אותי כנחשולי אימה את אצבעך שלחת ובתוכי נגעת לא מתייראת מן השאלות והכאב יופייך הפך אותי אדם אחר וזוג עינייך הנוגות עקדו אותי נוגעות בתוך תוכי לנצח דומעות ומטריפות משתיקתך הבנתי כמה העולם אחר כמה עוצרות בך הדמעות וכמה אין בי כח לבקש אותך אליי נגעת בי רק להרף כפרפר לוחך עלי כותרת ונגיעתך המסה את תוכי כפחד רציתי ללחוש לך מילים של אולי וכאילו ואיך רציתי לכבוש בך אלפי פעימות יוקדות ודולקות וצורבות רציתי לחוש בך את טעם הרגע המתוק, האפל, הנשכח רציתי לנשום בך כל רגע חולף ואת רק נותרת מאחור ימים שקראתי בשמך בלי מילים במבט, במגע ובלחש ואת, רחוקה מתמיד, מיוסרת מצער לא שמעת שתיקתי הדומעת לילות שהזיתי דמויות וצללים וריחות וטעמים וסליחות בין נבכי חלומי לשברי היותך נבקעו בי סדקים חדשים רק הכאב כה אילם בלעדייך... אמרתי שאני רוחש לך כבוד, האם תרשי לי לפנות אלייך???

למה אתה מחכה ../images/Emo35.gif

טל-יה כתבה לך שתיצור קשר.. אז נוווווווווווווווווווווו חבל על כל רגע החיים קצרים, וצריך לנצל כל אפשרות לאהבה. ב-ה-צ-ל-ח-ה! נ.ב. גם אני אוהבת את טל-יה

שקדי

New member
יאללה................/images/Emo140.gif

לכו על זה ילדי אהבה שכמותכם וטל_יה......דיווח מלא במפגש הפורום מחזיק לכם אצבעות.......................

Y A E LY

New member
../images/Emo52.gif שלא הגבתי

אני פשוט לא מסוגלת לקרוא אתההודעה- אני לא יודעת מה זה אני קוראת וכמו מסך שחור לפני. אז אני באמת מצטערת עוד לא הצלחתי להגיע לסוף.. מבקשת את סליחתך...

למעלה