שוב אוכל לצהריים...

oisdvib

New member
שוב אוכל לצהריים...

הוצאתי בשר טחון לקציצות ברוטב וליד זה אכין פתיתים. יש הצעת אחרות ?
 
אפשרויות../images/Emo26.gif

לגוון את הקציצות ב-ירק/צורה/רוטב רוטב בולונז- כרוטב על הפיתים- יאמי! להכין תבשיל ירקות עם הבשר (עם פלפלים, קישואים, חצילים, עגבניות)
 

oisdvib

New member
בצק עלים

שוש, את מקפלת את הבצק עם הנילון, כאילו היו יחידה אחת, ואחרי שיוצא מהמקרר את פותחת את הקיפולים כדי להוציא אותו? אני גם מכינה בבית בצק אבל עם חומץ באותו אופן ומכינה איתו פריג'לדדוס. חלק אני עושה עם גבינה בולגרית וחלק עם קשקוול ומעט פלפל שחור. תענוג. אחלה דיאטה.
 

קישלורן

New member
פריג'לדדוס ../images/Emo35.gif

מה זה ? מירבלי המליצה לי על מה שאני מכנה פאי רועים - שכבת בשר טחון ושכבת פירה. אני זוכרת שסבתא שלי היתה מכינה קציץ בשר עם חצילים קלויים בפנים
אבל אין לי מתכון - צריך לאלתר משהו . . .
 
מסה אפריז'לדדה – הכנת בצק - לחלבי

החומרים ½ 2 כוסות קמח מלח 200 גרם מרגרינה 1 ביצה 3 כפות שמנת חמוצה אופן ההכנה לנפות את הקמח, יחד עם המלח, על קרש ולעשות גומה באמצע. לערבב פנימה את המרגרינה (בטמפרטורת החדר), השמנת החמוצה והביצה. בקצות האצבעות מערבבים בקלות פנימה את הקמח. ללוש וליצור כדור. לשים בשקית פלסטיק ולאחסן במקרר למשך 1 שעה.
 
נכון, יחד עם הניילון

את הבצק הזה לא פותחים עם מערוך אלא עם אצבעות הידיים בעדינות , כמו שפותחים פילו. הבצק משגע וטעים. הבצק שאת מכינה זה בצק עלים צרפתי עם חומץ. וזה משהו אחר לגמרי ועבה יותר.
 
למעלה