שוב אותה פינה,,,,

שוב אותה פינה,,,,

מישהו נותן משפט, וממשיכים משפט הבא מהאות הסופית. ושוב דוגמא: "העצב עבר לגור כאן, הוא שכן דיי טוב דופק בדלת מעוניין לדעת מה שלמונו" נגמר ב-ו' ומתחיל ב-ו' "ואם לא תשלם מוא יצלצל עד שתסכיים" יאללה למשחק,,, "שואל בלחישה ואז עונה לי העולם" המשפט הבא ב-מ' נ.ב. אני מאוד מקווה שלא יקרה מה שקרה במשחק הקודם. ויאללה אנשים תתחילו לענות
יאללה ביי

sunshiner

New member
מי אני? מה אני בכלל?

דרך אגב אני המשכתי את הוד במשחק הקודם ואת החלטת משום מה לקטוע את זה... אבל לא נורא, שרשור חדש ונקי לא יזיק.

"לי רומזים פתאום....

מה אומרות ענייך" לפחות המשחק התחיל על רגל ימין
לא???
ואני גם חושבת שאנחנו זוקקים לדף חדש

אני לא הצלחתי להחליט איזה שיר

יותר אני רוצה אז אומר את שניהם "ישבנו רטובים בתחנה המרכזית, דיברנו פלוסופיה מקומית" או "יוסי בארון עם דורית ואיילה ועוזי בטלפון עם ראש הממשלה " טוב אז אם כבר עוד אחד בשביל היופי... "יהיה נחמד עם נתעלם ממני, וממכה"

sunshiner

New member
תמיד נזכור אותך כאן אצלנו בשכונה

למישהו חוץ ממני ואוריה בא להשתתף?

מגניב ממש התקלת אותי,אה???

אז קבל "הם עושים סדר בעולם התחתון,כול מילה שלהם הוא משפט העליון" אני עם מתן בקטע הזה, אולי עוד אנשים יצטרפו. מה שמצחיק שיש כאלה שעדיין מתיחסיים לאנשים שמשחקים אותה עבריינים,
ערב נפלא לכולם

sunshiner

New member
סחתיין יואב

"השעון שלנו דופק בביולוגית והראש שלך עובד בעיונית" משפט שרק כשמגיעים לתיכון מבינים את השנינות שלו

כן אני מסכימה איתך, ואני לא אוהבת

העוינות הזו. "תור ארוח כול העדה, מבקשים ברכה או שניים גם בריאות גם עבודה, הרבי גו כפרה" אה ודרך אגב הרבי מאוד זהיר, הוא נצמד לאמת שלו למרות הכול והוא אומר "מה ששנוא עלייך אל תעשה לחבירך" גם למרות שאין לרבי חברים פה, אבל עדיין הוא מעדיף ללמוד איך להתנהג אחד כלפי השני. יום טוב
יאללה ביי

sunshiner

New member
עיונית, לא עוינות.

או שעדיין לא היית בתיכון, או שהיית שם ממש מזמן ואת לא זוכרת, או שאת רואה מה שאת רוצה לראות

אחד השירים היותר טובים../images/Emo9.gif

ירון זהבי,,,,! "נשב לנו בשקט, ביום שיפלו הכוכבים" ואין ספק אחרי מפשט כזה, (שנתת לנו של ירון זהבי,) אין ספק שזה מה שמשלים אותו, כי ברגע שאנחנו כאלה קטנים, אנחנו רק רוצים לחיות בשלווה, אבל מה שבטוח שפה לא הולך להיות שלווה עד,,, ממ,ממ נראה לי שדיי הבנתם לא? יום טוב
יאללה ביי

"תמיד להיות איתה"

מתוך יש לי חברה. אז יש לך חברה, ואתה אוהב אותה! אז תפסיק את כול השטיות, ורוץ אליה. יאללה ביי

למעלה