שוב אותו געגוע שבי נוגע עמוק

Mוניk

New member
שוב אותו געגוע שבי נוגע עמוק../images/Emo23.gif

געגועי איי איי איי עבר זמן מאז שמעתי את קולה והשבוע היא התקשרה אלי שמעתי רק מילה, רק את קולה לשניה והשיחה נותקה זה היה ממקסיקו הרחוקה. לבכורתי יקירת ליבי געגועי לשיחות הנפש איתך געגועי לגעת בך לראות את פניך פני מלאך שלי געגועי לקולך האנושי להומור המיוחד שלך לחברות המיוחדת שלי איתך לצחוק המתגלל איתך ליימי כייף איתך אלה הימים הכי מיוחדים בחיי איתך כפרה תמיד כמו ענקית מתקשרת אלי ואומרת אמא יאאלה שימי פס בואי ליום כייף נעשה חיים אני ואת, את לא תרגישי אמא שלי אני אהיה אמא שלך ליום אחד ואופ כמה בא לי להיות אמא שלה רק אמא שלך אופ אני מתגעגעת שלושה וחצי חודשים וכל יום שעובר ניראה לי שנה וכל דקה כמו שעה מעבר לים רחוקה ממני ואני כך כך מתגעגעת רונית כפרה שלי. ניראה לי געגועי יסחפו אותי רחוק רחוק אוףףףף יש לי פה עוד חבלי תבור כמה זה קשההההה ליייייייייי אמ´הלההההההההההה אני כל כך מתגעגעת מאמי שלייי רונית את כולך בנשמתי שלי מתגעגעתתתתת תחזרי כבר אני מודאגת אוף איתי ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ שוב החמצתי הזדמנות, כמעט וארזרתי מזוודה שוב תפשתי געגועים למההההההההההה המרחק תמיד יוצר חוסר וודאות אולי התיישבתי לכתוב לך על געגועי געגועי להיות כמו שדה פתוח געגועי בטרוף, געגועי לילדתי געגועי למגעך, רק נגיעה במצח געגועי. שוב ניצלתי הזדמנות להוציא קצת רגש מי ידביק אותי לחוף געגועי שוב נתלתי בך יותר מידי שוב הלכתי לחפש אנשים בדרך תיסלחי לי מאמי זה היה מרוב געגועי - איי אי איי רונית כפרה שלי אני יודעת שמדי פעם את ניכנסת לאינטרנרט וקוראת, ואני כולי תקווה שתקראי כמה אני מתגעגעת כמה אני כמהה בך לגעת ללטף אותך ילדתי שלי
מוניק

כי אין אהבה בעולם, כמו אהבה של אמא.

לאן שהם ילכו, אנחנו איתם בגעגוע, באהבה, בחרדה, ובגאווה......

תלתלית

New member
לך אמא

לפעמים אנחנו לא שמות לב כמה אהבה יש בך לפעמים אנחנו לוקחות אותך כמשהו מובן מאליו אבל שתדעי שגם אם אני רחוקה ממך אני אוהבת אותך יותר מאשר את נשמתי שגם אם מפרידים ביננו ימים ונהרות את הלב הגדול שלך לא יוכל להחליף שום נוף ושום טראק. לך אמא מוניק קוראת אותך מתרגשת מגעגועייך כמה מדהימה את. אשרי ילדייך שיש להם אמא כל כך קולית ומדהימה. תהיי חזקה, כי בחוזק שלך את מחשלת אותם. אין כמוך.

Mוניk

New member
תלתלית גמני חשה כך כלפייך../images/Emo23.gif

זה אמיתי תלתליתוששששששש
כן ככה זה כשמתגעגעים לחלק מגופך מנשמתך זה קשה, זה כואב גמני לפעמים חלשה, כואבת ומתגעגעת יעבור לי אני אהיה בסדר תלתלית תודה מאמי סלייייי}{ אוף ואת ריגשת אותי שוב מוניק

Crossface

New member
מוניק ../images/Emo24.gif

תרגישי טוב מאמי ככה זה אהבה, קשה המרחק מתי היא חוזרת?

Mוניk

New member
זהו שאני לא יודעת

התוכנית הייתה חודש באמריקה ואז לחזור הביתה, אך היא החליטה להמשיך בטיול כשהייתה במיאמי היה לה אימל והצפתי אותה אבל לפני שבועיים היא עזבה שם והחליטה לטייל אז אין לי לאן להתקשר ואני רק ממתינה לחיוג ממנה לפני שבוע היא התקשרה ממקסיקו והשיחה נותקה אחרי שניה ולאימלים היא לא עונה ואני שוב בהמתנה מתוחה מצפה לפון כמו למושיע היא בטח תתקשר כשיזדמן לה טוב נו, ככה זה הצעירים אופ איזה אמא אני. קרוסי תודה}{ מוניק

אם יש אהבה אמיתית

הנה את מציגה אותה הכי הכי שיש מ ר ג ש ת, ומקסימה שכמוךךךךךךךךךךךךךךךך אני יודעת שכל מילה מליבך נכתבה וזה מרגש עד דמעות. מאחלת לכן שבקרוב תשוחחו מואהההההה

Mוניk

New member
../images/Emo24.gifחוצנית../images/Emo25.gif

תודה נסמה טובה סלי את, את מכירה אותי ויודעת כמה אני קשורה ורגישה ואני אוהבת אותך
חוצי
מוניק

חן (*_*)

New member
אוי כמה אהבה וגעגועים.........

ליבי איתך, מוניק, כל כך מבינה וחשה את געגועי האם שבך. בני, נעדר בעבר מהבית לשלושה חודשים- נסע במסגרת משלחת מביה"ס ללוס אנג´לס הרחוקה. היה לי קשה כל כך, התגעגעתי אליו עד כאב. עתה, אני שוב עומדת בפני אותו מצב כמעט, אך קשה יותר, ביום ראשון בני מתגייס, ואני כבר עתה מתגעגעת. חולפת לידו מחבקת ומנשקת (למרות מחאותיו), מתבוננת בו, כמו לחרוט את דמותו בזיכרוני, מפנקת אותו כמו שמעולם לא פינקתי ( והוא גם כך היה מפונק)......... עוד מעט, עוד ימים מספר, הוא יצא סופית מתחת לסינר של אמא, יעדר מהבית לתקופות ממושכות יותר או פחות, וגם כשיגיע, יהיה עסוק בחברים וחברות.אחרי הצבא, כבר תיכנן ללמוד בארה"ב. יש שיר שאומר: "עוף גוזל...." טוב, שיעופו, אבל למה כל כך רחוק? שיהיו לנו רק בריאים
.

Mוניk

New member
חן מאמי תודה../images/Emo25.gif

אהה נכון, קשה להיות אמא במיוחד בימים שאת אמא בשלט רחוק ומצפה רק ללחיצה על השלט, רק לשמוע קול, רק מילה אחת מילה שתבשר שהכל טוב. חן את היית בסיטואציה הזו אז את מבינה אותי וזה חימם לי בלב
תודה חן
שהיו לנו בריאים ויחזרו הבייתה
אמן
מוניק

תמיד יחכו לך....../images/Emo39.gif

הו ילד עבר זמן נסעת לחפש הרחק מכאן ואני מחכה לך... הו ילד שלי בעולם ציפור אדם כמו כולם מחפש את האופק... כל מטוס שטס בשמיים כל כוכב מאיר בעיניים מזכיר לי אותך. נחליאלי לפני הגשם צרצרים בשעות הערב תמיד יחכו לך... הו ילד כששקט אני יושבת במרפסת לנגן מנגינות געגוע... הו ילד תשתדל להגיע לכאן מהר ככה אני מבקשת בשקט... לאה שבת באהבה
לכל האימהות שמנגנות מנגינות געגוע.....

מוניק. כמה קשה הגעגוע כמה

קשה לשחרר, כמה קשה לפעמים לאהוב גם כשזה טוב, אבל בכל זאת כמה זה טוב. אני עוד לא שם במה שאת אבל זה מאד נוגע תהיי בטוב

Mוניk

New member
../images/Emo25.gifשוב תודה לכולם../images/Emo23.gif

אישי: לקרוסי מאמי תמשיך לצחוק להצחיק להנות מהחיים אוהבת אותך כמו שאתה
קרוסי
מוניק

למעלה