שוב אותו הסיוט

shirab

New member
שוב אותו הסיוט

שוב, שבוע שמונה, שוב העובר מת. מסביבי כל כך הרבה בנות בהריון, בכזאת קלות, ורק אנחנו לא מצליחים. אין לי דמעות בנתיים, רק הלם, וציפייה. והנורא מכל הוא שאיכשהו יש לי הקלה מהחרדות שהיו לי בכל השבועות האלה. קשה לי לכתוב כרגע, אני עדיין לא מצליחה להבין לעצמי מה אני מרגישה. דבר אחד אני יודעת, בזכותכן אני לא מרגישה חריגה, וגם זה הרבה.

e k

New member
אויי

אני כל כך מצטערת בשבילך אין לי כל כך הרבה מה לומר הרבה כוחות

e k

New member
אויי

אני ממש מצטערת בשבילך אין לי הרבה מה להגיד לך חוץ מהרבה כוחות אין בררה חייבים להמשיך

nava21

New member
מזדהה

גם לי קרה אותו הדבר פעמיים בתוך 6 חודשים שבוע 9 , אצלך גם הריונות ראשונים? איזה תסכול איזה חששות שמשהו אצלי לא בסדר... בקיצור מבינה ומזדהה ומחכה כמוך לימים טובים יותר

אין לי מילים

עצוב וכואב! אני יכולה רק לשלוח חיבוק מלא כוחות ותקווה לימים קלים יותר. אני נורא מצטערת לשמוע. יעל

sael

New member
כ"כ מצטערת

אין הרבה מה לומר... פשוט מצטערת בשבילך כ"כ. שולחת לך את כל העידוד שאפשר וחיבוק ענק. תהיי חזקה!!!

אכן סיוט

אני כל כך מצטערת לשמוע. אין הרבה מילים שנוצרו "לכבוד" ארועים כאלו. האם זאת "רק" פעם שניה? נדמה לי שקופות החולים מתחילות בברור לגבי הפלות חוזרות רק אחרי הפעם השלישית (שכולנו מתפללים שלא תגיע). אם יש באפשרותכם, אולי כדאי לבצע ברור פרטי כבר עכשיו, במיוחד בכיוון של בעיות בקרישת הדם. באופן מוזר, אני מבינה את ההקלה מן החרדות. מהריון להריון הכל הופך יותר מסוייט והנה, לא הייתי צריכה לשרוד זאת 40 שבועות, רק 12... כאשר תתחילי ממש "להרגיש" אל תשכחי לשתף אותנו. חיבוק עצוב פילה סגולה

karin123

New member
הצטערתי לשמוע..

דבר ראשון, אני מצטערת לשמוע מה עברת (שוב). אצלי בפעם השניה זה היה הרבה יותר מבאס כי התקווה שהיתה אחרי ההפלה הראשונה, שבפעם הבאה יהיה בסדר, נעלמה לחלוטין ונשארתי מיואשת ומדוכאת. אחרי שתי הפלות אני התחלתי בבירורים ולא חיכיתי להפלה השלישית. ובאמת הלכתי לרופא שמצא את הבעיה בבדיקה הראשונה ששלח אותי אליה. גילו שיש לי מחיצה ברחם ועל כן ההפלות. אני מאד לחצתי על הרופאים שלי להתחיל בבדיקה ועברתי כמה עד שמצאתי מישהו שמוכן לבדוק רק אחרי 2 הפלות. אז אם את מחליטה לבדוק את זה, אל תתייאשי. תעמדי על שלך ואולי ההריון השלישי יסתיים עם הרבה שמחה וחיתולים. בכל מקרה, אין ספק שבהריון הבא, כמו בזה שהסתיים עכשיו, יהיו חששות. אני נורא כועסת על זה שנשללה ממני שמחת ההריון הבלתי נלאית. זה בהחלט לא הוגן... אם תרצי תמיכה - אנחנו כאן. תחזיקי מעמד ותנסי לחשוב קדימה. קרין

למעלה