שוב אותו סיפור

pollyjean

New member
שוב אותו סיפור

פעם שניה, מגיעה לשבוע 8 ואין דופק. ונראה שבוע וחצי לפני כן עם דופק. יש לי fsh קצת גבוה בערך 16. עשיתי ivf החזרת עובר טרי. יש לי ילד מלפני 6 שנים. בת 40 עכשיו. מה לוותר? מה זה אומר??

אמאלוסי

New member
שולחת חיבוק

יקירה, שולחת חיבוק ומשתתפת בצערך.
אני ממש מבינה עד כמה זה קשה.
את שואלת - מה עכשיו ? האם לוותר ? רק את יכולה לדעת את התשובה.
את כתבת שהחזרת טרי.נשארו לך קפואים ?
מצד אחד - את בת 40 (גם אני). וביציות לא נעשות צעירות יותר. מצד שני, בישראל מותר לעשות טיפולים מביציות שלך עד גיל 45. ומתרומת ביצית - עד גיל 54.
אז,רק את מחליטה, האם לוותר ולהגיד- יש לי ילד אחד והוא עולם ומלואו ואני לגמרי מממשת את ההורות שלי ילד הזה... או להגיד - אני בת 40,ואני ממשיכה בכל הכוח, ושאלוהים יהיה איתי ומה שיהיה - יהיה.
את נמצאת בפורום פוריות ? דר' בר חווה מאוד מומלץ לגיל "מבוגר".

pollyjean

New member
תודה רבה

תודה רבה על החיבוק והתמיכה. אין לי מוקפאים. הייתי אצל בר חווה לפני כשנתיים והייתה חוויה מאד לא טובה. ברחתי.

חיבוק על אובדן ההריון

קטונתי מלתת עצות

אני בסיטואציה דומה לשלך. אשמח ממש ממש ממש אם תוכלי לפרט למה ברחת מבר חווה (כדאי בפרטי מחשש לתביעות). יש לי תור אליו לעוד כחצי שנה. בימים הטובים שלי הייתי מספיקה להכנס להריון ולעבור עוד הפלה עד אז.

אני צריכה כנראה גם לעבור מהרופא הנוכחי שלי ולא יודעת למי

המון תודה!

אמאלוסי

New member
לגבי רופא

באסה שהייתה חוויה לא טובה. מפורום פוריות ראיתי דעות מנוגדות - בנות מאוד מרוצות ובנות מאוד לא מרוצות. גם במעגל קרוב אליי מכירה מישהי שברחה מבר חווה לברקוביץ ויש לה תאומות "ממנו".
מצידי יכולה להמליץ על רופא שלי-פרופ' ירון רבינוביץ משיבא. מקבל פרטי בסביון.קיבלתי עליו החזרים גם מכללית מושלם וגם מביטוח פרטי. מאוד יסודי, חושב, בעל ראש פתוח, לא מהסס במקרי הצורך להתיעץ עם רופאים אחרים.

mevugeret1975

New member
מצטערת שאת עוברת את זה

את יכולה בבקשה לכתוב בקצרה מה היה לא בסדר עם בר חווה? אפשר במסר פרטי, ועדיף. אני מאוד מתלבטת האם להתחיל אצלו או פרטי קרוב לבית.
תודה

אני בדיוק עוברת היום הפלה, כך שגם לי מאוד עצוב :(. מבינה אותך ומאחלת הצלחה בהמשך

שירהד1

Member
מנהל
משתתפת בצערך על אובדן ההריון הנוסף

אף אחת לא יכולה לייעץ לך מה לעשות. את היחידה שאחראית על חייך. ההחלטות הן שלך ושל בן זוגך.
הפלה שנייה עם עובר ללא דופק בשבוע 8 אינה יוצאת דופן לגיל 40. זה לא מפחית בכלום את עוצמת הכאב, כמובן, ואת הצורך להתמודד בפעם השנייה עם עוגמת נפש עצומה ולאסוף כוחות כדי להגיע להחלטות חשובות.
האם את אחרי בהיבט הפיזי? עברת גרידה? ציטוטק? יצא לבד?
כי החלטות אפשר לעשות רק אחרי שעוברים את הפן הפיזי, ולפעמים גם צריך קצת מנוחה מכל הטירוף, למרות הגיל.

שירה.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
ליווי ותמיכה בנשים לאחר אובדן הריון.
09-7749028

pollyjean

New member
יש לי גרידה

גרידה השבוע עם כדורים.
תודה רבה על התמיכה

שירהד1

Member
מנהל
אין דבר כזה גרידה עם כדורים-

אני מתארת לעצמי שאת מדברת על הפלה עם כדורים. מקווה שיעבור עלייך בשלום ובקלות יחסית בהיבט הפיזי.
תמשיכי לעדכן אותנו.

שירה דוד
09-7749028

אם היה לי כדור בדולח

הייתי מגלה לך את העתיד והיה לך קל להחליט אם לנסות שוב או לא. אבל אין לי אחד כזה ואין לי או לאף אחד אחר דרך לדעת איך יתפתח ההריון הבא (אם תבחרי להרות שוב). אולי תזכי בידיים מלאות. אולי תאבדי הריון שלישי ברצף. לכן עלייך לקבל את ההחלטה מתוך מקום של חוסר ידיעה, כשאת משקללת עבור עצמך את הכמיהה לילד נוסף ולאחאות עבור בנך, מול כוחות הגוף, הנפש והזוגיות להתמודד עם אובדן נוסף. אני מחבקת אותך . אנחנו כאן כל הזמן אם את צריכה אותנו. לכל דבר.

אזהרות לגבי גרידה עם כדורים

על אף שעליי הציטוטק פעל היטב, ומנה אחת הספיקה להוצאת התוכן ההריוני בשבוע 9, ללא תופעות לוואי - אני מכירה סיפורים קשים רבים לגבי התגובה לציטוטק: רעידות בלתי נשלטות, הקאות, חולשה, דימום מסיבי שמצריך אשפוז ועוד מרעין בישין. מצאי סידור לילד - שאינו את - לכי לקבל את הציטוטק עם מלווה והמתיני פרק זמן לפני שאת משתחררת הביתה. אני מקווה שהחלק הפיזי יעבור בקלות ככל הניתן. אנחנו מחכות לעדכון שלך.

pollyjean

New member
פעם קודמת זה היה עם כדורים

לא זוכרת איזה. זה עשה לי התכווציות נוראיות, חולשה גם. אני לא אהיה לבד ומקווה באמת שיעבור בקלות. יש לי כבר התכווציות ודימומים. תודה רבה שוב על התמיכה.

אם את כבר עם התכווצויות ודימום

אולי יש סיכוי שהתחילה הפלה טבעית. לכדור קוראים ציטוטק. מחכה לשמוע ממך עדכון במהלך היום. ושולחת לך חיבוקים.

pollyjean

New member
תודה לבנות היקרות והמדהימות כאן

אני אחרי הפעולה. עבר ממש בסדר יחסית. שמחה להיות אחרי. מבולבלת ממה יהיה בעתיד אבל כרגע אתעסק בהתאוששות.
תודה לכן שוב!

שירהד1

Member
מנהל
אה, הבנתי, עברת גרידה...

ולפני כן נתנו את הכדורים. טוב שאת אחרי, ואני מאחלת לך התאוששות פיזית מהירה. לנפש תמיד לוקח יותר זמן....

שירה.

שירה דוד
09-7749028

למעלה