שוב אזרח (זמנית)

BlackJack1

New member
שוב אזרח (זמנית)

לא לא יצאתי על 21 אפשר להרגע
,אבל קיבלתי דח"ש (דחיית שירות).. למה אתם שואלים? לחיל הים אמרתי עוד במיונים שאני בשום פנים ואופן לא מוכן להיות לא מנוען ולא דבורן,וזה בדיוק מה שנפתח למחזור שלי. אחרי קצת בעיות הלכו לכיווני ונתנו לי דח"ש עד אוגוסט,אבל בכל זאת מוזר לי פתאום,שכן,גם אחרי חודש במערכת הצבאית לחזור הביתה לעוד כמה חודשים. רציתי להעלות את הסוגייה הזאת,שדח"ש מקבלים חיילים שנשרו מקורסים או יחידות התנדבות ומחכים למחזור גיוס הבא,איך אתם חושבים שהם צריכים להתמודד עם התקופה הזאת?

oshiko

New member
קפטן ג'ק נטש את ספינתו? ../images/Emo8.gif

שלום, וברוכה הצטרפותך ליושבי היבשה ... ובכן, הבן שלי גם היה בדח"ש, אחרי שהעלו לו פרופיל לקרבי, אחרי חודשיים בצבא. איך להתמודד? תעשה חיים! קום כל יום בצהרים. אין עוד הרבה תקופות כאלה שאתה לא חייב שום דבר לאף אחד ... לאן אתה מתכוון להתגייס? עם פרופיל קרבי, כדאי לך בין בטלה לא-מזיקה אחת לשנייה להשקיע בכושר ולהגיע במצב טוב מהבחינה הזאת, במיוחד אם מדובר ביחידה שיש לה גיבוש פנימי. חוץ מזה, בדרך-כלל דח"ש מקבלים מקצין המיון את מה שהם מבקשים. תבדוק טוב לאן אתה רוצה ללכת, ותוודא עם הבקו"ם שהם יודעים את זה ואין בעיה. ועוד דבר קטן - אם אתה דווקא רוצה, ואם יש לך את הפרמטרים המתאימים (פרופיל, קב"א) אתה יכול ללכת לאחד מהגיבושים או גיבושי ההמשך ללא יום סיירות. אבל זה עלול לדחות לך את מועד החזרה מדח"ש.

BlackJack1

New member
לא הבנת יקירי..

אני *כן* חוזר לחיל הים,אני לא נטשתי שום ספינה! אני מחכה שיפתחו קורסים חדשים בקיץ בינהם כנראה מה שאני רוצה,זה הכל,מחיל הים קשה מאוד (או אף בלתי אפשרי) לצאת (אלא אם זה אחת מיחידות ההתנדבות). ושמע הבן שלך בטח התגייס עם המחזור שלנו הצעיר יותר,אני יורד מחזור לגמרי אבל נו מילא שטויות.. באמת צריך להנות מהתקופה הזאת.. ד"א איפה הבן שלך היה לפני שהוא הגיע לנח"ל?

oshiko

New member
הבן שלי מיולי 04

היה בטירונות 02 כי היה לו פרופיל לא קרבי. בסוף הטירונות העלה ל-97, יצא לדח"ש והתגייס עם נובמבר 04 לנח"ל. אז תיהנה מהחזרה המחודשת לים. ובינתים תתבטל בכל מקום אפשרי (רק לא בים !).

BlackJack1

New member
רעיון ../images/Emo3.gif

להתבטל בכל מקום רק לא בים? נו דחיל רבעק אושיקו אתה משווה בין הפלגה לבין התבטלות על החוף?
שמע בכל זאת לרדת מחזור לגמרי זה לא נחמד אבל לא נורא אני בטוח שאני אסתדר... ותודה על העידוד!

סמדר בנ

New member
זה ממש לא נורא

לרדת מחזור - תחשוב שכל מי שעושה שנת שירות למשל יורד מחזור - לדעתי אין לזה שום משמעות. מה עוד שהגיוס המחודש שלך מאוד קרוב בסה"כ כחודשיים אז כמו שדן יעץ לך - פשוט תבלה, ובהצלחה בשירות.

למעלה