שוב אחת בפה וההיפך למעשה

25330

New member
שוב אחת בפה וההיפך למעשה

עקיבא וענאל לימדו אותי "שלא יהיה לך אלוהים אחרים מלבדי" יכול להיות גם אלוהי הרייטינג והסלב, ממש כמו אמונתם ודרך חייהן של ליהיא גרינר או אביבית בר-זוהר. אולי לצרכים טקטיים ואולי באמת יותר ממס שפתיים לכיפה וללבוש המוזר של הגיורת השחקנית, עקיבא וענאל נמנעו ממשימות שלדעתם עמדו בסתירה לאמונתם הדתית (זו שמעבר לאלוהי הפרסום והרייטינג שלדעתי, הוא ואין בלתו בעבורם).

ה- American lingerie football league נתונה למתקפה קבועה בטענה שמדובר בפורנו רך עטוף (בלבוש מינמאלי) כביכול בספורט. טרם שמקהלת אלו שסבורים שמותר לבקר את כל משתתפי המירוץ ואת כל העולם חוץ מטליה אקדים ואומר ואף פעם לא מפספסים שום הןדעה שלי אקדים ואומר שבדילמה שבסוף הקיושר שצירפתי אין לי דעה מגובשת. אכן מדובר בפורנו רך וערך ספורטיבי נמוך. מאידך, האם אצנים (גברים ונשים) לא לבושים באופן פונקצינאלי שמדגיש את יפי גופם ושריריהם? האם ספורט מבויים כ- WWF לגיטימי ו American lingerie football league לא? אין לי תשובה ברורה.

מה שמטריד יותר הוא שטליה שתמיד מחזיקה בדעות נחרצות וידע אבסולוטי בכל ענין ונושא, נושאת גם נס ודגל פמיניסטי.השופל החפרנית לא מפסיקה להישיר מבט למצלמה ובקול דידקטי ודיקציה של כיתה טיפולית לא מפסיקה לחפור על העצמה נשית ושאר ביטויים שנראים לה "נכונים" ומרשימים".

מה דעתכם, האם נטילת חלק בפוטבול נשים בלבוש תחתון מהווה הצהרה פמיניסטית או שזו הצהרה צימחונית כמו זלילה של צ'וריסוס?
האם גם כאן אין סתירה בין ההצהרות על חנה סנש וחביבה רייק (או, "רייך "בלשונה הבורה) לבין נטילת חלק במה שלכל הפחות יכול לעמוד בסתירה להצהרות ולדגלים שהיא נושאת בגאון?
האם למען תאוות פרסום ותחרות טלווזיונית אפשר למכור הכל (מצחונות, פמיניזם....) ועדיין לצאת זכה, טהורה, נקיה כפי שנוח לטליה לראות את עצמה ומתוך מאוהבותה בדמותה זו להטיף-להצטדק-להתחסד-לחפור-לאכול ת'ראש... לכל העולם ואשתו בלי הפסקה?

אורישקי

New member

ny22

New member
מנהל
למה, זאת דווקא שאלה מעניינת

יפה שהיא העלתה אותה...

כרישה את! פוסט יפה, לא יודע מה הביקורת אבל

אני חולה על הבחורות האלו

בחורילות ...

אני אעלה תמונה יפה שצילמתי בניו יורק בחורף ... לא בהקשר הזה..

25330

New member
במיוחד בשבילך, עיקר החדשות

כמובן שעדיף לקרוא את הכתבה שצירפתי (בקישור). תמצית הבקורת היא שמדובר ב"תחרות" בעלת ערך ספורטיבי נמוך, אך בעלת ערך כלכלי רב בהיותה פורנו רך. מכאן הטענה על החפצת נשים ושיווק פורנו באריזות מתוחכמות.

כאמור, לכשעצמי איני משוכנעת שכך אכן הדבר. לפי קו מחשבה זה יצרניות הלבשת ספורט מחפצנות גברים ונשים (ולכן בהכרח אין כאן חפצון נשים דווקא או עניין פמיניסטי, כאמור, אם בכלל מדובר בהחפצה). באותה מידה, כל ספורט שאינו בעל ערך ספורטיבי נטו אלא מכיל גם רכיבים בידוריים (WWF למשל, כדור עף חופים וכו')מהווה "אריזת" שווק לדברים אחרים במסווה.

טליה-חפרוואה מדברת בלי הפסקה על "העצמה נשית" ודמויות נשיות שמשמשות לה השראה. אם אכן כך, לכל הפחות, מתחייב לשיטתה לשאול את עצמה שאלות כגון אלו ואחרות בקשר עם המשחק (או שטיפת מכוניות בלבוש מינמאלי) שהיא נטלה בו חלק בהתלהבות, ללא כל ערעור ובלי שום הרהורץ או שבעצם היא "פמינסטית" ו"נוטלת השראה מנשים גיבורות" בערך כמו שצמחונות מתיישבת עם בליסה של נקנקיות צ'וריסו או סביאה של 2.5 ק"ג המבורגר לצרכי בידור זול?

או שבעצם כל ההבדל בין אביבית בר-זוהר וליהיא גרינר לשופל החפרנית זה שהאחרונה לא יודעת לשחק את המשחק שבאמצעותו היא מנסה לבדל עצמה משתי הראשונות ובעצם מדובר *בדיוק* באותן טיפוסים אלא שהראשונות מודות במה שהחפרנית מנסה בחוסר אינטלגנציה והעדר כשרון משחק, להכחיש?

SivanCA3

New member
הוצאת לי את המילים מהפה

בדיוק מה שאני מרגישה על טליה....לא אמיתית....מדברת הרבה רק בשביל הרושם....חחחח
אם טליה באמת יש לה עקרונות אז זה לא מה שרואים....

25330

New member
מילא עקרונות...

ומה עם אכילת הראש הטפות-הצטדקויות-התחסדויות וידיעת הכל כל הכל בכל ענין ונושא.

נו טוף, כוחה בפיה בין השפלה ורמיסה של קובי היא תמיד תדע להסביר ולהטיף לנו על הפמיניזם שלה ועל הדמויות הנשיות שמשמשות לה השראה והעצמה נשית כמו חנה סנש ושחקניות פוטבול בלבוש מינמאלי. נו שויין.

למעלה