שוב אני בקשר ל-M515

שוב אני בקשר ל-M515

שלום ותודה על העזרה שלכם בעבר שאלתי בזמנו לגבי הפאלם הפנסיונר שלי - M515 - שהפסיק להיטען, ובעצתכם קנו בשבילי בארה"ב בטריה חדשה שבאה עם שני מברגים - T5 ו-T6 שאחד מהם אמור להתאים לברגים של הפאלם (הבטריה בודאות מיועדת לדגם הזה). אלא מה, שניהם גדולים מדי לברגים שלי! ואני מרגישה כמו אידיוט, האם אכלתי אותה ואאלץ לשלם הון למעבדה, או שניתן לרכוש כאלה מברגים בארץ?

noamro3f

New member
קנית דרך האינטרנט? יש כתובת?

גם לי הלכה הבטרייה שלי (Tungestan E) (אני משער כיון שלא נדלק גם מחובר למתח) ואני מתלבט אם לקנות כבר משהו חדש , או למסור לתיקון , או להמר ולקנות בטרייה ולהסתכן שמדובר במשהו אחר (ואז אפשר לזרוק לפח את הבטרייה החדשה)

power4all

New member
אשמח לתת סוללה חדשה ללא כל התחייבות

זאת בהנחה שאקבל תיאור מדוייק של הבעיה, אם קרתה באופן פתאומי וכו' על מנת שנוכל לשלול אפשרות שמקור הבעיה נובע מסיבה אחרת.

noamro3f

New member
תודה רבה על ההצעה.

אין לי באמת מושג איך זה קרה. המכשיר היה תקין , ולא היה בשימוש במשך 3-4 שבועות. כשניסיתי לחברו דרך ה-USB לטעינה לא נדלק גם לאחר טעינה כל הלילה. אם תוכל לציין בבקשה את עלות הסוללה אם אכן זו הבעייה.

בבקשה

קניתי כזאת דרך אמזון - 13$ הבטריה בסדר גמור וממש לא יקרה, אבל המברגים שבאים איתה לא התאימו לפאלם שלי - אולי לשלך יתאימו. בטריות אחרות לא תמיד באות עם מברגים.

למעלה