שוב אני והבעיות...

sugar girl1

New member
שוב אני והבעיות...

בסוף מתברר שההוסטל הזה ייתכן ולא קיים, אני שוקעת בדכאון אבל כלפי חוץ מנסה לחייך, הסיוטים תוקפים שוב ואני מנסה להודות לעצמי שאני מחזיקה מעמד, אבל בפנים הכל כואב, כל הזכרונות ועכשיו האכזבה... אתמול טיילתי עם החבר לשעבר הוא פגע בי עם המילים שלו, הוא אמר שאני עושה את החיים יותר טרגיים, לפעמים אני חושבת הלוואי שהייתי רק עושה אותם כאלה, הלוואי שכל זה לא היה קורה, אבל אני נשברת, אין לי כבר דמעות לבכי אין לי כבר רצון לכלום, רק לברוח מהעולם... אתמול אמא שלי סיפרה סוף כל סוף לאבא שלי, התגובה שלו הייתה מאוד מעודדת, הוא אמר שהכל יהיה בסדר כי הם פה בשבילי (אבא ואמא) אבל בכל זאת אני מרגישה כה לבד, אני רוצה לפגוע בעצמי אבל חוששת, כי בסוף אני אהיה כפוית טובה. ושוב אני שוקעת בדכאון, נגמרו לי הכדורים, ואני מרגישה שאף אחד לא זקוק לי אני יודעת שזה לא בדיוק המקום אבל אתם כבר יודעים את סיפורי ושוב תודה רבה על התמיכה ועל ההקשבה סנדרה

סנדרה יקרה

מצד אחד את אומרת שהם פה בשבילך ומצד שני, את מחפשת הוסטל... אין לך לאן ללכת. הם לא יכולים לספק לך מקום בטוח. ואולי זה הדבר בראשון שאת זקוקה לו כרגע, מקום רחוק מזה שפגע בך. את עוד לא פגשת את האנשים שזקוקים לך, אבל אני בטוחה שאם תאפשרי לעצמך להתקרב לאנשים, הם ירגישו רגשות כלפייך ויהיו זקוקים לך, כמו שזה קורה הרבה פעמים בין בני אדם. בינתיים יש לך מלחמה חשובה להלחם - המלחמה על מקום בטוח משלך. מה בדיוק נגמר עם ההוסטל?

sugar girl1

New member
ההוסטל..

הייתה הצעה של הפסיכיאטרית אבל היא לא כל כך מומחית בנושאים האלו, העובדת הסוציאלית שלי אמרה שזה מין פנימיה אבל לא נראה לה שהם יקבלו מישהי בגיל 17 כי זה מאוחר מדי, כל כך התאכזבתי. רציתי להתרחק מהעיר, מהבית, מהאיש אבל אף אחד לא מבין, אמרו לי שהכי טוב שהוא ייצא מהבית אבל הם לא מבינים שכל הכאב מהזכרונות נמצא בבית, ואני לא יודעת איך להסביר שאני לא רוצה להיות פה, פשוט לא רוצה... אני יודעת שאם אני אאפשר לאנשים להתקרב אליי, אבל אני מרגישה שאף אחד לא רוצה להתקרב אליי ואז אני מתחילה מסע התגוננות, משכנעת את עצמי שאני לא צריכה איש לידי למרות שהדבר היחיד לו אני זקוקה זה חיבוק תודה מקרב על ההקשבה סנדרה

אני בטוחה שאפשר למצוא משהו

גם אם העוסית שלך לא רואה אפשרות, אל תוותרי. האם את מכירה את "הפוך על הפוך"? זה פרויקט מטעם עמותת על"ם שמסייע לנוער בנמצא במצוקה, בדומה לך. יש להם סניפים שמעוצבים כמו בתי קפה, בכל רחבי הארץ. את יכולה להגיע, לשבת ולדבר, בשלבים הראשונים בלי להזדהות בכלל. ומי יודע, אולי להם יהיו תשובות שלעוסית שלך אין כרגע. את יכולה גם להרים אליהם טלפון. פרטים על סניפי הפוך על הפוך יש בדף הזה של אירגונים שעוזרים לנוער.

למעלה