שוב אני והחדר שלי

• פותח הנושא brunu
  • פורסם בתאריך

brunu

New member
שוב אני והחדר שלי

בטח כבר שיגעתי אותכם חח...סליחה חבר'ה אתםול צץ לי רעיון שיחסוך לי עבודה וכסף החדר שלי כרגע צבוע כולו בתכלת וחשבתי לקחת צבע כחול כהה [אולי של פנטזיה ולהוסיף םעט נצנצים אם זה אפשרי] ולצבוע קיר אחד שגב היטות פונה אליו ואולי גם סביב החלון השני םה דעתכם? עדיף םהאדום והכתום בהיר?

brunu

New member
חזרתי הרגע מאייס...יקר בטירוף

170 ש''ח 5 ליטר צבע בהיר 240 ש''ח לצבע כהה 5 ליטר 120 ש''ח פנטזיה זהב החלטתי לצבוע הכל בצבע אחיד וזה יוצא לי 360 ש''ח לצבוע חדר די קטן...יקר לא? מישהו מכיר חנויות זולות באזור שלי? אני מגדרה...ליד רחובות ואשדוד

lank

New member
../images/Emo68.gifלמה אתה צריך כמות כזו גדולה

של צבע?? 5 ליטר אמור להספיק לחלל של חדר סטנדרטי.
ועוד שאלות / הבהרות : למה אתה צריך כל כך הרבה צבעים שונים? באיזה צבע מדובר - סופרקריל של טמבור או צבעים אחרים. קיים צבע נירופלסט של נירלט , באיכות מעולה וזול מאוד-( עולה בערך 100 ש"ח ל- 5 ליטר צבע בגוון בהיר ) אולי זה יתאים לך. לגבי פנטזיה - קיימים הבדלי מחירים שונים בין חנויות. נסה לברר אצל מוסרי בחולון - טלפון : 5585585 - 03 , אולי יהיה לך שווה להגיע עד לשם.

brunu

New member
ככה הוא אמר לי../images/Emo4.gif

החדר שלי 3
4 מטר בערך. גם לדעתי 5 ליטר זה הרבה מדי. הוא אמר שלפנטזיה צריך סופקריל 200 והוא די יקר. חולון די רחוק לי ואין לי דרך להגיע לשם
יש מצב שנפלתי על מוכר שמנסה לעבוד עליי

lank

New member
../images/Emo68.gifמציעה לך לא להתעצל

במקום להפעיל את החלק התחתון ולהגיע לחולון, תפעיל את האצבעות ותחייג למספר חנויות לברר לגבי מחירים וכושר כיסוי. דרך אגב , אתה לא חייב לצבוע בצבע סופרקריל מתחת לפנטזיה , אתה יכול להשתמש כמעט בכל צבע אחר באותה רמה.

brunu

New member
אז למה הוא אמר לי רק סופרקריל?

ככה לא תהיה לי בעיה...אקנה צבע יותר זול

שמופית

New member
כי באייס הם עובדים רק עם טמבור ../images/Emo31.gif

ממליצה לך לגשת לחנות למוצרי בניה (אם אתה באיזור נתניה, אני יכולה להמליץ לך על כמה
) אייס והום סנטר הם הכי יקרים בצבעים :-\ אפשר להשיג גם בקצת יותר זול... הצבעים הכהים יקרים יותר מפני שיש בהם יותר פיגמנטים, שמייקרים את העסק (זה ההסבר שאני קיבלתי). אנחנו צבענו את הבית בנירלט ומאוד מרוצים.

brunu

New member
הבנתי../images/Emo13.gif

אני מגדרה...נתניה קצת רחוק לי הלכתי לחנות בגדרה אבל נראה שהיא נסגרה

mini4

New member
לדעתי זה יהיה הרבה יותר יפה

הכחול רק בקיר אחד.

lank

New member
../images/Emo68.gif הגעת כבר להחלטה???

מחכים לראות תוצאות