שוב אני והתהיות שלי...

pain is MY love

New member
שוב אני והתהיות שלי... ../images/Emo18.gif

10 וחצי בלילה אני מקבלת שיחה לפלאפון איזה בחור חמוד שאירגן לי פעם כניסות וי איי פי לכמה מועדונים ומאז אנחנו מכירים ויוצאים מדי פעם לאותם מקומות. רוב הזמן שאנחנו ביחד הוא מנסה להיכנס לי לתחתונים או לםחות לחזיה (עגיל בפיטמה...
) מיותר לציין שהוא אף פעם לא הצליח והבהרתי לו שהוא גם לא יצליח. אבל הבן אדם מתקשר אליי ואומר לי כל מני דברים בסגנון "אני רוצה להיות איתך במיטה עכשיו... בלה בלה בלה בלה בלה" הבחור הוא חרמן ממוצע ודי נואש אבל זאת לא הפואנטה הקטע הוא שהוא כל הזמן מחמיא לי אומר לי כמה אני יפה, כמה אני סקסית מה הוא היה עושה לי... (טוב עד כאן
) וכל מני משפטים בסגנון "תלבשי מחר את החצאית הכי קצרה שיש לך שתראה את התחת היפה שלך ותחרמני אותי כמו שרק את יודעת....." ובזמן הזה הפנים שלי נעות ממצב של
ל-
ול-
מה הולך פה?!?!?! איך אני אמורה לקבל את זה?
בתור מחמאה שאני מחרמנת מישהו?
בתור פגיעה בכבוד שלי שככה הוא מדבר אליי?
או לא להתייחס לזה בכלל כי אחרי הכל הבעיה בו שהוא כזה חרמן? (נראה לי הוא מתחרמן מעמוד חשמל...) בנים ובעיקר בנות... מה אתם אומרים?!

זה תלוי-

אם לא אכפת לך שהוא אומר כאלה דברים, אל תתיחסי, אבל אם זה כן מפריע לך- זו אכן פגיעה בכבוד. אני רואה את זה כפגיעה בכבוד שלך והטרדה, על מילים כאלה הרבה נשים הוציאו צווי הרחקה. פה זאת כבר החלטה שלך.

pain is MY love

New member
זה לא שהוא מתקשר אליי באמצע הלילה

ומתנשף בטלפון חחחח סך הכל אני מכירה את הבן אדם ומודה, גם התנשקנו פעם...
והאמת שמה שהוא אומר אפילו מחמיא לי אבל רגע אחרי שאני פתאום תופסת את עצמי אומרת "איזה אידיוט" וממש מתעצבנת. אז השאלה היא איך אחרים היו מקבלים את זה במקומי?

אם הייתי בחורה?

אפילו אם התנשקתי איתו- כאפה אחת באיזור האוזן השמאלית בסיבוב ימינה שיצלצל לו חודשיים. זה חוסר כבוד נטו. לדעתי כמובן.

pain is MY love

New member
חחחחחחחחח

נשמע כמו אחלה תרגיל! אני מחכה כבר להזדמנות להשתמש בו

HyPeR SoNiC

New member
בונא מרינוש!

איפה את מוצאת את הטיפוסים האלה? קודם אריק טנטרה שמנטרה, ועכשיו האידיוט הזה? תגידי לי, איך הוא מרשה לעצמו לדבר אלייך ככה? איך את מרשה לו לדבר אלייך ככה? יופי, שיחמיא לך. שיגיד כמה שאת יפה ומושכת וסקסית...... אבל להתחיל לפרט כמה שאת מקשה לו את הזין, איפה ואיך הוא רוצה אותך, ומה את צריכה ללבוש כדי לחרמן אותו "כמו שרק את יודעת"...... את לא חושבת שהוא מגזים קצת?? את גם אומרת שהוא כל הזמן מנסה להיכנס לך לתחתונים ולחזיה..... הוא אשכרה מתייחס אלייך כאילו את איזו זונה מהרחוב!! אני מציע לך להסביר לו לאט (כדי שהוא יבין), שאל מרינה מדברים ומתייחסים יפה ובנימוס, ושהוא לא יקבל ממך שום דבר ממה שהוא מפרט לך בטלפון ולא יודע איפה עוד.... ותוסיפי גם שאם הוא לא יכול לעמוד בזה, שיקח את הזין שלו, ידחוף אותו חזרה למכנסיים, וילך לחפש את החברים שלו... מרינה, מגיע לך שיתייחסו אלייך בכבוד! תדרשי את זה!!! אל תתני לאנשים להתייחס אלייך ככה!!! מה זה? אלוהים ישמור!!! נ.ב. סורי על הכמות הרבה של סימני הקריאה.... זה מה שקורה כשאני כותב בעצבים....

pain is MY love

New member
חחחחח כפרה

איך אני אוהבת שאתה מגן עליי.... אבל הבחור הזה סתם אידיוט הוא לא מפריע לי בחיים יותר מדיי פשוט רציתי לראות איך בנות אחרות היו מגיבות במקרה הזה.

רצית תגובות מבנות....

הכרתי איזה אחד... שהוא כל הזמן מתקשר אליי ומציק לי בדיוק על כאלה דברים... עד שצעקתי עליו לפני איזה חודש ומאז הוא לא מתקשר... וכתבתי "מציק לי" כי לדעתי הדברים האלה ממש מגעילים! אני (ואת) לא צריכה לדעת מה אני (ואת ) עושה לו לזין המגעיל שלו והוא בטוח לא צריך לפרט על זה ולדרוש דברים... (בנוגע אלייך.. הקטע עם החצאית וכו'...) חוצמזה כמו שהחבר המקסים שלי אמר זה באמת מוציא לך שם קצת זנותי כזה שאת אשכרה נהנת לשמוע את הדברים שהוא אומר.. את לוקחת את זה כמחמאה.. וזה ממש לא צריך לבוא מבן אדם כזה... אם חבר שלך שאוהב אותך יגיד לך את המילים האלה זה עוד בסדר ומקובל אבל סתם אחד.. ידיד... שהתנשקתם פעם... מה את צריכה את "המחמאות" האלה?! אני ממש לא הייתי לוקחת את זה כמחמאה.. אלא כפגיעה בכבוד בפירוש...

אילו לא היית נהנת מזה,

היית עוצרת את זה , לא ? תראי, אם אין בינכם קשר מחייב, כנראה שהוא עושה את זה לעוד בנות קחי הכל ברוח טובה .... בטח הוא חרמן שפשוט יוצאים לו משפטים שגורמים לך להסמיק. אילו זה היה קורה לי , הייתי מעירה לו, כי אני לא ממש אוהבת הערות סקססטיות .

למעלה