שוב אני (ושוב סליחה)

adventureboy

New member
שוב אני (ושוב סליחה)

אז כפי שהוסבר לי לא יכולתי לפרסם את מספר הטלפון שלי פה. לא הייתי מציק לכם אם העניין לא היה לי חשוב אז אני מצרף שוב את ההודעה המקורית: חברים יקרים אני מבקש את סליחתכם מראש על אי ההקשר של ההודעה הזו לפורום שלנו. בטח כבר נמאס לכם מכל התעמולה אבל אני בכל זאת חייב לנסות... אז כמו שרובכם בטח יודעים ב 1/6 מתקיימות בחירות לאגודת הסטודנטים. וכמו (שלצערי) רק חלקכם יודע אני רץ כאחד מנציגי מדעי הרוח לאגודה מטעם תא לביא-תמורה. אני הנציג היחידי באוניברסיטה שמתמודד מטעם המחלקה ללימודי מידע (מחלקתנו הקטנה והחמודה). אני לא הולך למכור לכם כאן מצע בחירות או הבטחות מיותרות, אני גם לא יכול להבטיח לכם שאני אגרום לשינוי משמעותי כמו שכולם מבטיחים. מה שאני כן יכול להבטיח זה שאני לא אפסיק לנסות כי באמת שאיכפת לי מה קורה באגודה ובמחלקה שלנו. החברה שאני רץ איתם הם אנשים שאני מכיר ואני יכול לומר לכם שהם באמת אנשים טובים ושבאמת איכפת להם. אני מבקש מכל אחד מכם 5 דקות מזמנו ביום שלישי ה- 1/6 כדי ללכת ולהצביע (כמובן שאם תצביעו לי אשמח עוד יותר). זה לא לוקח יותר מידי זמן ואני מאמין שבאמת אפשר לשנות דברים. תודה והמשך שבוע טוב. שלכם, אופיר אורן

למעלה