שוב אני כאן ושוב מודאגת...

צומבה1

New member
שוב אני כאן ושוב מודאגת...

אז שוב אני כאן... כבר בת 44 ואחרי 4 הפלות, 3 לאחר שנצפה דופק. כעת שבוע 7+6 כאשר לפני 4 ימים נצפה עובר מתאים ליום ההחזרה ודופק חזק ותקין. אני כבר מאוד סקפטית לגבי ההמשך ולא מפתחת ציפיות אולם מה שמטריד אותי זה שאני מרגישה זוועה. בשבוע האחרון גם כשמדדתי חם פתאום היה חם.. בהתחלה 37.3 ואז פתאום 37.5, והיום פתאום 37.4 ואוזן שניה 37.6... מאוד נלחצתי... הרופא לפני כמה ימים אמר שחם נמוך זה תקין אבל זה נשמע לי מעבר לנורמה. אציין שמדדדתי באוזן אז יתכן שזה מעט יותר מהרגיל הדיגיטלי. אשמח לשמוע אם עבר על מישהי......

אני הייתי ממש חולה בתחילת ההריון

לא מדדתי חום אבל בפירוש הרגשתי זוועה. שוב שמחה לפגוש אותך כאן, מקווה מאד מאד שההמשך יהיה שונה מהפעמים הקודמות ודומה להריון הארוך והמלא שעברת, ומזכירה לך שאופטימיות או סקפטיות לא ישנו את גורל ההריון (יודעת שזה לא משנה בכלל. אני לא שמעתי אף אחד ושום דבר, אבל בשלב מסוים התחלתי לשנן לעצמי שהמחשבות שלי לא משנות לעוברית, רק לרווחה שלי, ושבכל זאת - סטטיסטית - רוב ההריונות מסתיימים בטוב. אבל זה היה רק אחרי אמצע ההריון, וגם לא תמיד עבד, כמובן).

Saafadida2

New member
מזדהה

תודה על דברייך,מנסה לשנן דברים דומים לעצמי ואכן זה לא תמיד עובד.

ספרקית

New member
ברוכה השבה

מאחלת לך הריון בריא ותקין שיסתיים הפעם בידיים מלאות והמון אושר

לאור העבר שלך, לגמרי טבעי שתהיי סקפטית. מקווה שההריון הזה יפתיע לטובה ויהפוך להריון המנצח שלך.
האם עברת איזשהו בירור לאחר ההפלות? קרישיות וכו'? יש לרופאים איזשהו כיוון?

לגבי החום, הוא נמוך כרגע ולכן ל נראה לי שצריך להדאיג אותך. עם זאת, הייתי משיכה לעקוב צמוד ופונה לרופא אם המצב מחמיר אפילו טיפה. תרגישי טוב

לא יודעת לענות לך, אבל באתי כדי להגיד שאני שמחה בשבילך

ומחזיקה לך אצבעות שהפעם זו הפעם שלך

שירהד1

Member
מנהל
היי צומבה1

החששות והסקפטיות נורמאליים מאוד, בהתחשב בנסיבות העבר.
מותר לאישה להיות חולה במהלך ההריון. טוב שאת במעקב רפואי וכמובן שתמשיכי להיות בקשר עם הרופא שלך לגבי החום.
כולי תקווה שמדובר בהריון תקין, שיסתיים בידיים מלאות
.

ממני,
שירה.

שירה דוד
ריפוי בעיסוק והוראה מתקנת לילדים עם קשיים התפתחותיים ולקויות למידה
הדרכת מרפאות בעיסוק, מורות להוראה מתקנת וסטודנטיות
מנהלת פורום אובדן הריון ופורום הריון אחרי אובדן, תפוז.
ליווי ותמיכה בנשים לאחר אובדן הריון.
09-7749028

צומבה1

New member
עדיין כאן ....;)

תודה לכולכן. בינתיים היה הכל תקין. בדיקה אחרונה לפני 3 ימים שבוע 9 וחצי דופק וגודל תקינים. ככ מקווה וככ מפחדת להתאכזב שוב... מתחילה להלחץ מהמחשבה על מי שפיר ומצד שני העובר של גיל 43... לא גיל לקחת איתו סיכונים. אמשיך לעדכן ! תודה לכולכן !!

צומבה ----

כל כך מקווה שתישארי איתנו עוד 31 שבועות, הלוואי שזו הפעם שלך. איזה כיף שאת אחרי הדופק!

צומבה1

New member
תודה!

אני 3 פעמים אחרי דופק, כל שבוע בדקתי. זה אכן שלב שעוד לא הצלחתי לעבור. הלוואי הלוואי...

למעלה