שוב אני כאן

שוב אני כאן../images/Emo13.gif

טוב אז אפשר לומר שהבחור תפס רגליים קרות. אמנם הוא שומר על קשר טלפוני אבל בזה זה מסתכם. שאלתי מה קרה? מה גורם לו להתנהג כך? לאגוז בקראנה קנאז שאלתי האם הסיפור נגמר גבו אהוואז תייואז אשמח לשמוע מה יש לרונים לבשר לי תודה ושבוע נפלא

עינינים שב../images/Emo23.gif....

שאלתי מה קרה? מה גורם לו להתנהג כך? לאגוז זרימה...דרך בקראנה פוריות הפריה ולפעמים ממש הריון קנאז רון השחר..הפצעת האור הראשון הרונים אומרים לא להתרגש..שזה עומד לקרות בקרוב..בנים את יודעת..אוהבים SPACE, האמת כולם..אני גם ממש צריכה את שלי..מה שאת קוראת רגליים קרות אני מכנה קצב אחר בחורה דואגת מידי..שצריכה ללמוד להרפות מעט יותר ולהאמין בעצמה ובדרך שתמצא עצמה והכל יבוא על מקומו בשלום!
שאלתי- האם הסיפור נגמר? גבו הכל כתוב אהוואז משהו צריך להתהפך...דרוש שינוי תייואז אומץ לא ...תלוי בכם...תרפי ..תזרמי..ותביני שמשהו צריך להשתנות פה מהייסוד עצת הלאונרדו: ואל תעלבי ותצפי ותסמלי כל פיפס ממנו כמשהו בעל משמעות רבת משקל..נסי להיות האישה החכמה הסבלנית הבטוחה בעצמה ולא הפרגית..הפזיזה .... הרון שלך עד שזה יבוא למקומו בשלום לעניות דעתי הוא פרפרו...קראי מה כתוב עליו..וחירטי אותו על לוח ליבך.

בוקר טוב

אז זהו שמאז שעומר כתבה לי לשחרר, שיחררתי לא יזמתי טלפון אחד ולא העליתי את זה שאנחנו לא מתראים יותר הוא זה ששומר על הקשר, לא אני כך שאני ממש לא מבינה אותו דרך אגב, הרון שיצא הוא אהווז (סוס) ולא אייהוואז (סוף והתחלה חדשה) אז אולי הפירוש שונה? אשמח לשמוע גם את דעתה של עומר תודה לך ליאונרדו

אהווז

כולנו חלק מרשת ולכל אחד מקום שונה ומסלול שונה עלייך לזכור לקחת בחשבון "את כל המרכיבים בעוגה", לראות את האחר מהמקום בו הוא נמצא...בזמן, במצב הרגשי וכו.. (לראות את האחרים..למעשה) * "ולשחרר" במובן של לא לצפות ולהיות בטוחה בעצמך... ממקום של השתרשות

עומר דעתך פה<<<<>>>>

טוב אז אפשר לומר שהבחור תפס רגליים קרות. אמנם הוא שומר על קשר טלפוני אבל בזה זה מסתכם. שאלתי מה קרה? מה גורם לו להתנהג כך? לאגוז בקראנה קנאז שאלתי האם הסיפור נגמר גבו אהוואז תייואז אשמח לשמוע מה יש לרונים לבשר לי תודה ושבוע נפלא

למעלה