שוב אני כאן...

הבודדה

New member
שוב אני כאן...

וזאת הפעם הראשונה שאני גולשת לפה מהבית. עד עכשיו גלשתי כאן רק מהעבודה, כי כזכור, היתה לי בעיה עם המחשב ועכשיו היא טופלה. אז כפי שאפשר לראות, אני כותבת באמצע הלילה, ואם יש כאן עוד מישהו עכשיו, אשמח לקרוא כאן עכשיו את התגובה להודעה הזאת. כי מה לעשות, שוב יש את התחושה המגעילה הזאת בבטן, של הבדידות והעצבות, ושל להיות לבד... וזה נורא מוזר לי להיות במצב כזה, אני הרי אדם חזק, אני יודעת להתמודד עם קשיים ולהתגבר עליהם! טוב, זהו באופן כללי, המצב חרא, אבל צריך להמשיך. תגובה ממישהו מכם תעזור לי ותשמח אותי מאוד.

הבודדה

New member
בוקר טוב לכל מי שנמצא פה עכשיו

סורי, ליכטנשטיין, את ההודעה שלך קראתי רק עכשיו. אחרי שכתבתי כאן את ההודעה המשכתי "לטייל" בפורומים אחרים שאני כותבת בהם, לראות אם יש משהו חדש, וכשלא היו כל תגובות, כיביתי את המחשב והלכתי לישון. בכל אופן, תודה על התגובה. גם אני אשמח להמשיך לשוחח איתך כאן בהמשך.

היי..אני חדש פה.. ../images/Emo10.gif

גם בודד לי....

הבודדה

New member
היי, אלאדין!

ברוך הבא ו- welcome to the club. אני מבינה שהספקת כבר לקרוא את ההודעות האחרונות שלי ובטח מזה הבנת שאתה לא הבודד היחיד פה... אבל אני מתארת לעצמי שאם לא היית מרגיש בודד, לא היית נכנס לפה בכלל. אני מזמינה אותך להמשיך לכתוב כאן, ולשתף אותי ואת שאר חברי הפורום הזה בכל מה שאתה מוצא לנכון. אני בהחלט מבינה את ההרגשה הנוראה הזאת של הבדידות. גם אני גיליתי את הפורום הזה רק לפני כמה ימים ונדהמתי לראות לכמה גילויי תמיכה ועידוד זכיתי תוך זמן קצר. אשמח לשמוע ממך עוד ולהכיר אותך קצת יותר.

למעלה