שוב אני לא מצליחה להיכנס לצ´אט!!!!
א אהבתיה New member 18/10/01 #3 יש פה מישהו ? למה אני אף פעם לא מצליחה להתחבר??? גם לא מהראשי של תפוז !!! זה ממש ממש מעצבן !!!
א אהבתיה New member 18/10/01 #6 היי כאן אני לוחצת על הצ´אט של שלמה ארצי ואז הוא רושם מתחבר אנא המתן ובראשי אני מכניסה שם והוא גם אומר אנא המתן ושניהם לא מתחברים לי !!!
היי כאן אני לוחצת על הצ´אט של שלמה ארצי ואז הוא רושם מתחבר אנא המתן ובראשי אני מכניסה שם והוא גם אומר אנא המתן ושניהם לא מתחברים לי !!!
א אהבתיה New member 18/10/01 #10 את חושבת שאני לא רוצה?? אני כן! מאוד !!! אבל הוא לא מתחבר..... שמת לב שההודעה שלך היתה בצד ב"הודעות אחרונות בפורום" ?
את חושבת שאני לא רוצה?? אני כן! מאוד !!! אבל הוא לא מתחבר..... שמת לב שההודעה שלך היתה בצד ב"הודעות אחרונות בפורום" ?
א אהבתיה New member 18/10/01 #12 בצד בצ´אט ..... יש כזה הודעות אחרונות בפורום והיה שלמה ארצי ואת שתי ההודעות האחרונות שלך ! את תמתיני עוד קצת ובאסה איתך!!!! אני לא מצליחה להיכנס,הצ´אט הזה מרגיז אותי בטירוף!
בצד בצ´אט ..... יש כזה הודעות אחרונות בפורום והיה שלמה ארצי ואת שתי ההודעות האחרונות שלך ! את תמתיני עוד קצת ובאסה איתך!!!! אני לא מצליחה להיכנס,הצ´אט הזה מרגיז אותי בטירוף!
ד דליה מכפר עין הוד New member 18/10/01 #14 מורן הכלב המפגר שלי השתגע ומשתין בכל הבית. אני יורדת איתו ועוד כמה דקות חוזרת. חסר לך שלא תהיי בצ´אט!!! וכן, זה איום.
מורן הכלב המפגר שלי השתגע ומשתין בכל הבית. אני יורדת איתו ועוד כמה דקות חוזרת. חסר לך שלא תהיי בצ´אט!!! וכן, זה איום.
א אהבתיה New member 18/10/01 #16 רוני.....אני מתייאשת כבר.... אני מנסה פעם מפה ופעם מהראשי וזה לא הולך....עכשיו הוא פתאום התחבר והופיעה אלף פעם ההודעה "התחברת לשרת" בלי הפסקה וזה פשוט ככה נתקע ! בקיצור....הצ´אט הזה דפוק!!!
רוני.....אני מתייאשת כבר.... אני מנסה פעם מפה ופעם מהראשי וזה לא הולך....עכשיו הוא פתאום התחבר והופיעה אלף פעם ההודעה "התחברת לשרת" בלי הפסקה וזה פשוט ככה נתקע ! בקיצור....הצ´אט הזה דפוק!!!
ד דליה מכפר עין הוד New member 18/10/01 #20 מורן, את לא מפסידה כלום רק אני וגיל שם, וגיל מדבר עם מישהו אחר