שוב אני מפתיע אותכם??????

שוב אני מפתיע אותכם??????

שלום חברים אינני עוד יכול להתאפק וחייב לספר לכם . יום שלישי כהרגלי הלכתי לאימון קראטה . עד כאן שום דבר יוצא דופן . בשעה של הבוגרים הגיעו מספר נשים בנות 30/40 עם המדריך המתנדב שלהם תוך חמש דקות מצאתי את עצמי מדריך נשים מבית מחסה לנשים מוכות ,כשהצגתי את עצמי לא אמינו שאני ניצול שואה ,כול כך צעיר ?????? השיעור הראשון עבר די בהצלחה אפילו זכיתי בברכה מיוחדת ?? כנרא שהמאמן ראשי אפתח חוג חינם ואני תחת חסותו אלמד הבנות . אל פחד אישתי כבר יודעת . קבלו הטוב שבעולם סבא אריה

../images/Emo45.gifכל הכבוד סבא אריה../images/Emo45.gif

כבר הרבה שנים אני רוצה ללמוד הגנה עצמית, וכבר הרבה שנים אני מחזיקה גז מדמיע בתיק. אני מעריצה אותך! עלה והצלח!

ענת ובני שימו לב ???

רק שניכם מגיבים אני בטוח במה שאני עוסק יש תועלת לנשים ענת אני מופטע שבתל אביב אין מכון או מועדון אומנות לחימה נכון לא כולם מסוגלים פיזי ונפשי להתחיל להתאמן בגיל מבוגר ? כעת אני מרגיש כימו חסיד אומות העולם "" כול מציל נפש ........... עולם שלם """ קבלו הטוב שבעולם סבא אריה

בני תודה לך איך הגבת ל"אירני "

זה המצב כולנו מפולגים לא רק בארץ גם בחו"ל זה אותו הדבר . מה שמרגיז אותי שחוב חיילי צהל שמשלמים המחיר הם מצד היהודי ישראלי . לשרת את הארץ "יוק" לקבל כספנו "כן " הנאצים לא עשו הבדלים בין יהודים ,חצי יהודים או רבע . סבא אריה

סבא אריה

כל מי שקורא בפורום - גאה באנשים כמוך. אנשים שעברו הכל בחיים - ומנצלים את החיים עד תום שלא על מנת לקבל פרס. כל הכבוד והמון שנים של בריאות ועשיה

kutz2

New member
סבא אריה תזהר!! נשים מוכות יודעות

להרביץ תשים כרית מקדימה ומאחור,

ידידי זה בידיוק מה שאני מלמד בלי ??

ידידי על דעגה הן יודעות שאני בן דם והן יודעות לוסת הכוח שלהן "נגדי " שוב עבורי זה כבוד גדול ללמד נשים כאלו הם אני אצליח למנוע מקרה אחד זא אקבל את שרכי ? בכבוד רב אוס סבא אריה

סבא אריה אם היית מקדים קצת

עוד לפני שתפסו את "בני סלע" ומודיע על הקורס לנשים אולי היית יכול לעשות "הרבה כסף" אני מאחל לך שכל העיסוק הזה יעשה לשם ספורט ותענוג.

למעלה