שוב אני... שלום לכולם!

MommyHug

New member
שוב אני... שלום לכולם!

סיפרתי כאן על היחסים בעבודה שנהיו מעורערים לגמרי שהובילו אותי לעזיבה אחרי חמש (!) שנים... אז מה שקורה עכשיו זה כזה: לפני שבוע בדיוק הגשתי את המכתב שמתריע שאני אתפטר אם המצב לא ישתנה (ההשפלה וההרעה בתנאים) אז המצב נשאר אותו דבר ואני מתכוונת אחרי פסח להגיש מכתב התפטרות הבעיה!!! שאני צריכה עכשיו לבוא יום יום לעבודה, במשך 30 יום, עד שאני אוכל לעזוב. איך אני עושה את זה??? אני חייבת עצות, איך? איך אני מגיעה לשם כשכולם נגדי (בגלל ה'איומים' שהשמעתי כש'העזתי' להתלונן על המצב הנוראי שם)? איך אני מממשיכה לעבוד עוד 30 יום עם צבועים? עם שקרנים? עם אנשים שמלכלכים עליי מאחורי הגב? אנשים שגורמים לי להתבייש בזה שעמדתי על שלי ודרשתי את הזכות הבסיסית שלי, שהיא כבוד. איך אני עושה את זה? איך אני עוברת את החודש הזה? תעזרו לי בבקשה, אני לא יודעת איך לעשות את זה!...

בוקר טוב../images/Emo13.gif../images/Emo42.gifושבוע טוב לכולנו

אני מאוד מבינה אותך ואת הקושי שלך. אבל תחשבי על זה שחמש שנים היית במקום הזה. ובחודשים האחרונים זה היה ממש זוועה. עברת את פרעה (פסח
). תעברי גם את זה
אני אישית לא מחשיבה ריכולים של אנשים אחרים. אני יודעת מה אני שווה
מי שירכל עלייך הוא מיסכן. כי את בורחת מהמקום המגעיל הזה. ומי שנישאר זה הם
. צוחק מי שצוחק אחרון
. תנסי להימנע מעימותים. לעשות את השעות ולחשוב על העתיד הורוד שמחכה לך. תמשיכי לכתוב פה ולספר מה קורה שם. ואנחנו נשתדל לעזור תמיד.

MommyHug

New member
וואו תודה!

איזו הודעה מאירה פנים! אכן עברתי כמה
ים בחיים שלי אבל אני לא רגילה להודיע שאני עוזבת, להגיד כמה רע לי ואז להישאר לעוד 30 יום... זה משפיל!!! אני לא ממש מצליחה להסביר את עצמי למה זה משפיל ולמה מפחיד אותי מוות לחזור לשם (היום הראשון, השעות הראשונות מלחיצות אותי)
אני אמשיך לספר כמובן אבל בכל זאת, איך אתם מציעים להיכנס, איך להתנהג? לדבר איתם? להגיד בוקר טוב? לחייך בצביעות או להראות מה אני חושבת עליהם?... תודה

תתנהגי כרגיל

ברומא תתנהג כרומאי. תגידי בוקר טוב. תנהלי כמה שפחות שיחה. אל תגיעי לעימותים. למה להתעצבן

MommyHug

New member
תודה

זה מה שאני מנסה להגיד לעצמי כי אני גאה במעשיי ובטוחה ב100% שזה הדבר הנכון לעשותו אבל ההשלכות... הצביעות... להגיד בוקר טוב ולתקשר (בענייני עבודה) עם אנשים שאני יודעת שלכלכו עליי...
ולמה? רק בגלל החולשות שלהם, במקום להבטיח להורים שהם יטפלו במה שלא בסדר, שהם יהיו שם ולא ייעלמו, הם בחרו להציג אותי כבעייתית, רק בגלל שאני הצבעתי על הבעיות והסבתי את תשומת ליבם. כואב לי... אבל יותר מזה, אני לא יודעת איך להתנהג...

למעלה