שוב אני
הפעם מעדכנת... אז ככה... הלכתי למטפלת בתזונה שהיא מקסימה שאי אפשר לתאר באמת...
ההמלצות היו פחות או יותר מוכרות לי מלבד עניין קטן שקצת מסבך אבל בהחלט מתרגלים אליו של להפריד עמילנים מחלבונים ז'תומרת שארוחת צהריים היא עמילנית בלבד וארוחת ערב היא חלבונית בלבד... מלבד זה יש גם ירקות ופירות שכדאי לי באופן אישי להמנע מהם וזה קצת קשה אבל נו בשביל בריאות מתרגלים לא? שבוע שעבר ישבתי והרהרתי לי שאני טבעונית כבר 15 שנה (!!!) אז נכון לא תמיד אכלתי בריא אבל עדיין פתאום זה הכה בי...
אהההה ובחודש הזה הבית כולו על חמשת ילדיו כולל התינוק הפך לטבעוני פחות או יותר יש בערך ביצה או שתיים בשבוע ובשבת כרגיל שזה אומר בשר ודגים לבקשת בן הזוג שאגב בקשר לשבוע ברגיל תומך בכייף בשינוי של הבית לא אוכל אמנם אבל תומך
אין מעדני חלב או קורנפלקס אין ארוחות בשריות התינוק עבר לחלב שקדים במקום מטרנה הארוחות כמו שכבר אמרתי מחולקות לעמילניות וחלבוניות ובין לבין מנשנשים פירות ואגוזים הכל בהתייעצות עם המטפלת... ואגב אתם לא מבינים כמה שינוי חל בטמפרמט של הילדודס הכל הרבה יותר רגוע שזה קשה להסביר אבל כייף לחוות...
אז באמת הייתי חייבת לעדכן ולותר תודה על קבלת הפנים המקסימה!!!
רעיונות לקינוחים בריאים שיחליפו עוגות ועוגיות עם ביצים וסוכר יתקבלו בברכה

הפעם מעדכנת... אז ככה... הלכתי למטפלת בתזונה שהיא מקסימה שאי אפשר לתאר באמת...
ההמלצות היו פחות או יותר מוכרות לי מלבד עניין קטן שקצת מסבך אבל בהחלט מתרגלים אליו של להפריד עמילנים מחלבונים ז'תומרת שארוחת צהריים היא עמילנית בלבד וארוחת ערב היא חלבונית בלבד... מלבד זה יש גם ירקות ופירות שכדאי לי באופן אישי להמנע מהם וזה קצת קשה אבל נו בשביל בריאות מתרגלים לא? שבוע שעבר ישבתי והרהרתי לי שאני טבעונית כבר 15 שנה (!!!) אז נכון לא תמיד אכלתי בריא אבל עדיין פתאום זה הכה בי...

אז באמת הייתי חייבת לעדכן ולותר תודה על קבלת הפנים המקסימה!!!
רעיונות לקינוחים בריאים שיחליפו עוגות ועוגיות עם ביצים וסוכר יתקבלו בברכה