שוב אני
אז רציתי גם קצת לעדכן וגם לקבל תשובות על שאלות..
אני בת 18, סיימתי י"ב שנה שעברה.
לפני כחודש+- הגשתי את בקשת ההתנדבות, חזרו אליי אחרי שלושה שבועות (אחרי שנידנדתי להם כל יום כמעט
) ואמרו לי להביא טפסים (בדיקות, זהות לאלו שהבאתי לצו הראשון + כמה בדיקות דם..). אחרי כמה ימים התקשרו אליי מאחד התפקידים שאני מועמדת אליהם במודיעין ואמרו לי שהם ראו שהייתה לי ועדה רפואית (לא הייתה באמת.) ושאם אגיש את הטפסים והרופא יחליט שאני כשירה רפואית אוכל להכנס לטר"צ בעוד כשלושה שבועות (במקום למסלול אחר שאני מועמדת אליו, שגיוסו באפריל). עוד באותו יום הלכתי לעשות את כל הבדיקות והבאתי ללשכת גיוס יום אח"כ, לאחראית מתנדבים המקסימה שם (שחר וצבר), שהעלתה את זה לרופא. מאז (יום רביעי) אני יום-יום מתקשרת ומקווה שיהיה תשובה (חוץ מהיום, נתתי להם יום חופש ממני..)
עכשיו רציתי לדעת עד כמה הדבר ריאלי בעינכם, מניסיונכם.. שהרופא בלשכת גיוס יאשר לי את הפרופיל 25 ללא כל צורך בועדה בתל השומר (שזה מה שגם אמרו לי שסביר שיקרה בלשכ"ג במדור פרט), אשובץ ישר לתפקיד בלי גם ועדה למציאת שיבוץ, ושאתחיל קורס, בעצם, עוד שבועיים.
הדבר קרה בעבר (לפחות הקטע בלי הועדה)?
אני לא רוצה לפתח תקוות שווא ומצד שני לא רוצה להיות פסימית לחלוטין ולכן אשמח לשמוע חוות דעת/ניסיון עבר
תודה!
ליאת
אז רציתי גם קצת לעדכן וגם לקבל תשובות על שאלות..
אני בת 18, סיימתי י"ב שנה שעברה.
לפני כחודש+- הגשתי את בקשת ההתנדבות, חזרו אליי אחרי שלושה שבועות (אחרי שנידנדתי להם כל יום כמעט
עכשיו רציתי לדעת עד כמה הדבר ריאלי בעינכם, מניסיונכם.. שהרופא בלשכת גיוס יאשר לי את הפרופיל 25 ללא כל צורך בועדה בתל השומר (שזה מה שגם אמרו לי שסביר שיקרה בלשכ"ג במדור פרט), אשובץ ישר לתפקיד בלי גם ועדה למציאת שיבוץ, ושאתחיל קורס, בעצם, עוד שבועיים.
הדבר קרה בעבר (לפחות הקטע בלי הועדה)?
אני לא רוצה לפתח תקוות שווא ומצד שני לא רוצה להיות פסימית לחלוטין ולכן אשמח לשמוע חוות דעת/ניסיון עבר
תודה!
ליאת