שוב אני...

FaceLessMor

New member
שוב אני... ../images/Emo13.gif

טוב.. קראתי בנתיים את שומרים שומרים של טרי פראצ'ט וכעת אני קוראת את פרמידות. בכל מקרה, היום במקרה ראיתי ספר נוסף שלו שנקרא the amazing maurice והחלטתי לקנות אותו... מה אתם אומרים על הספר? ואיזה עוד ספרים של פראצ'ט אתם ממליצים לי לקנות? (אהה.. ומחכה לי בסטימצקי גם בשורות טובות)

The Mad Hatter

New member
לא קראתי,

אבל אתמול הייתי בסטימצקי וראיתי אותו-דווקא במדור ספרי הילדים באנגלית. דואגים להחביא אותו טוב טוב, מסתבר. הוא עלה בסביבות החמישים ואני הייתי מרוששת אז בעיקר התלוננתי על זה שאני חייבת לקנות את זה. מהעטיפה האחורית זה נשמע כמו ספר די טוב, גם אם הוא לילדים. בכלל, אני אוהבת את ספרי הילדים של פראצ'ט. ^_^ איזה ספרים של פראצ'ט כבר קראת?

FaceLessMor

New member
חח.. אני קניתי אותו ב..

רחובות בספרי.. ודווקא לא היה במדור ספרי ילדים.. הוא פשוט היה איפה שכל ספרי המד"ב ... לא נורא, באמת ממה שהיה רשום מאחור לקחתי את הספר.. כי הוא נשמע ממש חביב. איזה שעה נמשכתי שם כי היו עוד כמה ספרים של פראצ'ט ולא ידעתי איזה לבחור, כמעט הייתי סגורה על men at arms אבל החלטתי לנסות משהו שונה (מכיוון שלאחרונה קראתי את שומרים שומרים! (הספר הראשון, והיחיד בנתיים שקראתי של פראצ'ט)). הספרים האחרים שהיו שם הם sourcery small gods the fifth elephant man at arms ועוד אחד שאני לא זוכרת. אהה.. עכשיו אני קוראת את פרמידות למרות כל ההפחדות של אנשי הפורום שהוא מעצבן ומסובך מדי. וכפי שציינתי בהודעה הקודמת הזמנתי את בשורות טובות והוא מחכה לי בסטימצקי.

The Mad Hatter

New member
אם לא קראת את "מורט"

(או "תרועת מוות" בעברית), זה ספר טוב להתחיל איתו. ואם את יכולה לקנות רק מהספרים שרשמת, אז תקני את small gods-הוא עומד בפני עצמו. או את men at arms אם כבר קראת את "שומרים! שומרים!". אגב, בשורות טובות-רניתי אותו וסופסוף יש לי את בשורות טובות באנגלית! לא בעברית עם כל טעויות העריה המעצבנות. הא. אני מאושרת. ^_^

FaceLessMor

New member
לא קראתי את מורט

על מה הוא? (האם הוא מאחד התת סדרות בעולם הדיסק?) אני יכולה להזמין כל ספר של פראצ'ט (ממה שידוע לי לפחות) ויש לי תלושים בסטימצקי ככה שזה לא בעיה בשבילי
איך קוראים לתרועת מוות באנגלית? (האם הוא מומלץ יותר דווקא בעברית??) תודה מראש מור

The Mad Hatter

New member
"תרועת מוות"=mort

זה הספר הראשון בתת-הסדרה של מוות. ואת כל הספרים של פראצ'ט עדיף לקרא באנגלית...

FaceLessMor

New member
תודה!!!!

(כן הבנתי שאת כל ספריו עדיף באנגלית) וכך אעשה טוב אני אקנה לי את mort ועוד ספר של המוות soul music

dino_din

New member
MORT

כמו שכבר ציינו, "מורט" שייך לסדרת "מוות". מה ששכחו לציין זה שמורט הוא (לדעתי לפחות) אחד הספרים היותר טובים בסדרת הדיסק ואני ממליץ עליו בחום. יום כתום, דינו.

FaceLessMor

New member
מצויין!

פעם הבאה שאני אהיה בסטימצקי אני אזמין לי את שני אלה תודה רבה על ההמלצות דינו ומד הטר

למעלה