שוב אני

LIANSH21

New member
שוב אני

בטח כבר נמאס לכם מההודעות הקודמות שלי על כמה שאני מתגעגעת לאקס וכמה שכואב לי רק מלדמיין אותו מתחיל עם אחרות....ושאני לא מפסיקה לחשוב ולחלום עליו..
סתם תזכורת מתומצתת- היינו ידידים הכי טובים, הפכנו לזוג, הוא טס לחו"ל לפרק זמן, חזר- השתנה מנטלית - התחיל להתייחס לא יפה ומוזר, נפרד ממני, התחרט על זה, "שיחק" בי איזה חודש אחרי הפרידה (רצה שנהייה יזיזים- התחרט ורצה שנהייה סתם ידידים - התחרט ורצה שנחזור ושוב הכל מהתחלה במחזוריות) בקיצור חירפן אותי ובסוף זה נגמר בזה שהשפלתי את עצמי והוא אמר שהוא החליט שהוא לא מתגעגע אלי ולא רוצה ממני כלום מעבר לידידות.

אז כמו שאמרתי החברים הכי קרובים שלי הם גם החברים הכי קרובים שלו, משותפים, ככה זה כשמתפתחת זוגיות מידידות (לא מומלץ)...די איבדתי קשר עם כולם רק כדי לא לראות אותו ולא לשמוע עליו...ומחקתי אותו מכל מקום אפשרי כמו שאנשים מקסימים פה הציעו לי...כמובן שזה לא מנע ממני להציץ לו בפרופיל בפייסבוק בכל מיני דרכים אחרות ועוד יותר ברור שזה גם לא הפחית את המחשבות שלי עליו.
אותם החברים שאיבדתי איתם קשר מנסים להחזיר אותי לחיקם, ידיד קרוב שלי אמר לי שגם האקס שלי הפסיק לצאת (לא רק איתם) אלא בקושי יוצא בכלל...רק עבודה ולימודים ובקושי שומר על קשר. אותו ידיד אמר לי שיצא לו לדבר עלי פה ושם ושהוא לא אמור לשתף אותי אבל מרגיש שהוא חייב. הוא אמר לי שהאקס שלי נמצא בתקופה לא טובה בחיים שלו ואין לו מקום לזוגיות, דבר נוסף שהוא אמר זה שהוא מרגיש שהוא לא מספיק טוב בשבילי..
המצב הכלכלי שלי יותר טוב משלו, אני בשלב יותר מתקדם בחיים מבחינת השכלה למרות שאני קטנה ממנו בגיל. תכלס, אף פעם לא גרמתי לו להרגיש נחות ממני ואפילו להיפך..אני אישית לא רואה ביתרונות הללו שלי כדבר שעושה אותי יותר טובה ממנו, לא חסר לו בכלל תחומים שבהם הוא טוב יותר ממני.
דבר נוסף שהוא אמר לי זה שהיו אנשים שניסו לסכסך בינינו בכך שהמציאו לו דברים לא נכונים עליי- אבל זו כבר ממש לא סיבה- רק חסרי אופי יושפעו מדבר כזה (אולי הוא חסר אופי? )

חשוב לי לציין שלמרות שהוא נראה מעולה , באמת חתיך יש בו באמת לא מעט חסרונות..כשאחד מהם הוא עניין מאוד אישי - יש לו בעיה בתפקוד המיני..למרות שהוא לא מודה בזה אני ממש חושדת בזה שאולי הוא אימפוטנט, .במהלך הזוגיות הוא התחמק מזה לא מעט ואחרי שנפרדנו כשהוא רצה שנהייה יזיזים הוא בסוף התחרט
אני לא חושבת שהבעיה בי (בלי להשתחצן רקלצורך ההמחשה) אני נראית מאוד טוב ואני מושכת ואני יודעת את זה לפני הגברים שהייתי איתם, כך שלא נראה לי שזה שהוא לא תפקד זה בגללי..ובכלל הוא לא היה איתי מלכתחילה אם לא הייתי מוצאת חן בעיניו, במיוחד שבפעמים הבודדות שכן עשינו את זה הוא נורא התפרע ונורא הובך כשלא יצא

למרות כל זה, עדין לא חשבתי על לוותר עליו אפילו לא בצחוק ובסוף הוא וויתר עליי...

אני מבינה שזה לא בריא להמשיך ולהתעסק בזה ולחקור את זה ולחפור ולנסות למצוא תשובה והסברים כי ייתכן שיש המון הסברים אפשריים, אני כן התחזקתי המון עם הזמן וכן הבנתי שאני לא באמת צריכה אותו אני כן הפסקתי לחלום עליו ובהדרגה הפסקתי להכנס לעוד הפייסבוק שלו, קשה לי שלא לחשוב עליו אבל זה כבר לא מלווה בדמעות וכן התחלתי לפזול לצדדים ולהביט בגברים אחרים כן השתחררתי מה"סנוביות" שלי והתחלתי לענות לגברים שמתחילים איתי לשם שינוי
אבל השיחה עם אותו ידיד ערערה אותי , אם מה שהוא אמר לי אכן הסיבה אז זה פשוט מגוחך.

אני מניחה שכן הייתי חשובה לו, אם להסתכל על הרקע הזוגי שלו, הייתה לו רק חברה רצינית אחת בסך הכל והוא בן 25 , אחריה הוא היה רווק בערך שנתיים, הוא די בררן ולכן לא היה מכניס אותי לזוגיות סתם ככה ומתלהב ממני ומצהיר כמה הוא מאוהב בי. אז מה לעזזל יכול לגרום לזה להתפרק ככה? אם הכל היה טוב ויפה...אני לא חושבת שחסר בי משהו.

הביטחון שלי נורא השתקם מאז שניתקנו קשר, לאט לאט אני מנסה לשכוח מההשפלה שעברתי. אבל נחרטה בי צלקת עמוקה.
אני יודעת שכבר דיברתי על זה המון , אני כן מרגישה שיפור ואני כן מרגישה שאני מתחזקת ומתגברת אבל עדין אני זקוקה לעצות חכמות ואובייקטיביות, אני מצטערת על המגילה הזאת
רק לכתוב את זה נורא עזר לי אבל מה אעשה שעדין כואב לי

ערב טוב

מילי1991

New member
היי

את נשמעת בחורה מקסימה ומוכשרת, מתנסחת מאוד יפה
נקודת מבט לעידוד עצמי: באמת יכול להיות שאת *כלכך שווה* שפשוט ניפצת לו את האגו והוא כנראה החזיר כדי "לשקם" את האגו הפצוע (כמו שאמרת שאת במקום אחר בחיים ויותר מבוססת ממנו +העובדה שיש לו בעיה בתפקוד המיני לגמרי יכולה להסביר)
בלי קשר, אני באמת יכולה להבין את המקום הפגוע עליו את מדברת, זה נשמע משפיל ומצמק...
באמת הייתי מציעה לך לדבר על העניין, גם עם בנות שעברו דבר דומה, גם פה בפורום ובכלל.. פסיכולוג זה יכול להיות אחלה, יש הרבה אנשים שזה עובד להם טוב, למרות שאני לא יכולה להעיד על עצמי כי תמיד לא האמנתי בזה
את יכולה לנסות פסיכותרפיה הוליסטית- אומנם חבר'ה שלמדו לימודי תעודה אבל לפעמים יש בהם הרבה עומק וראיה רוחנית שלאחרים פשוט אין
מחזקת אותך מכאן,
ומבינה ללבך

LIANSH21

New member
תודה רבה על תגובתך :)

חיממת לי את הלב :)
לקח לי חודשיים קצת לחזור לעצמי, אני לקחתי את הפרידה כל כך קשה למרות שזה היה קשה קצרצר. כל כך נקשרתי אליו ואם הוא רק היה יודע שלא אכפת לי מהחסרונות שלו וגם לי יש כאלה ואם הוא רק היה יודע שבעיניי הוא מושלם..
אני אשכרה הייתי מוכנה לקבל אותו למרות הבעיות בתפקוד המיני (מי עוד הייתה עושה את זה בשבילו?)
במיוחד שרק עכשיו אני מתחילה להבין שאולי אלו הן הסיבות
במשך חודשיים אני אכלתי את עצמי וירד לי הביטחון באופן משמעותי. אני עדין כועסת עליו ושונאת אותו אבל כלכך כואב לי שהוא וויתר על משהו שהיה לו פוטנציל
אלא אם כן אני סתם מנסה לנחם את עצמי ומתרצת בלי סוף במקום להבין שייתכן והוא באמת מיצה את זה וירד לו ממני

בכל מקרה תודה רבה שקראת את החפירה שלי ושוב תודה על התגובה היפה

Survivor Man

New member
זה כואב ולוקח זמן, לפעמים חודשים ארוכים.

אבל את בדרך הנכונה. אתם לא בקשר מאז ואת משתדלת לא להתעסק עם מה שהיה, אבל את צריכה להשתדל יותר.

כל התהיות והשאלות האלה, עד כמה שהן מסקרנות, כבר חסרות משמעות מבחינתך. מה שאת צריכה לדעת הוא שיש סיבה טובה בגללה הוא בחר לסיים את הקשר, ושאת מבחינתך היית בסדר גמור וזאת לא אשמתך. כל השאר? ספקולציות שלא באמת יביאו לך תועלת, להיפך.

אני חושב שבשלב הזה את צריכה להתחיל לצאת לדייטים ולנסות למצוא מישהו שיגרום לך להבין כמה כל ההתעסקות הזאת מיותרת.

Berethor

New member
לפי התיאור שלך, חוץ ממראה אין לו כלום

מלא הבעיות בתחום התעסוקתי והלימודי, אבל גם זה שהוא נפרד ממך בלי סיבה מוצדקת ואחר כך הציע לך להיות יזיזים, מראה על אופי נוראי, ובנוסף לכל הוא גם גרוע מבחינה מינית. בקיצור לא הפסדת הרבה בפרדה שלך עם אחד כזה, בזבוז בכלל היה להיות עם אחד כזה לדעתי. חוץ מזה שבכלל הייתה בקשר עם אחד כזה, שבחלט היה עדיף לזרוק מזמן, אני לא רואה בעיות בצד שלך אלא בעיקר בעיות בצד שלו. לפחות לפי התיאור שלך. זה לא שווה להיות גם עם מישהו כל כך בעייתי וגם לצאת עם טראומות מזה. היית צריכה להיות יותר בררנית, זה הטעות העיקרית פה. לגבי הידידים מהשותפים, אני מבין מאיפה הרצון לנתק קשר איתם, למרות שאני מניח שחלקם לא אשמים בכך שהם "ידידים משותפים" ואין הצדקה אמיתית לנתק קשר איתם אבל זאת החלטה שלך.

LIANSH21

New member
לקח לי המון זמן להתאושש

ולאסוף את השברים של הביטחון העצמי שהתרסק..
תאמין או לא הוא גרם לי להאמין שהוא "המלך" ואני סתם כלום
עד שחברים שלי פתחו לי את העיניים והראו לי מי שבאת האפס פה...כן והם גם חברים שלו

Berethor

New member
הבנתי

בכל אופן ככל הנראה הם צודקים, כי הוא גרוע מרוב הבחינות לפי הסיפור שלך.

LIANSH21

New member
אני מאוד מקווה

הרבה אנשים שרואים אותי מהצד תמיד טוענים שאני לא טובה בבחירת בן זוג ומתחברת לטיפוסים לא נכונים.
אבל לך תדע מה אומרים לאותה ה"טיפוסים" אלא שנמצאים בצד שלהם.זה סוג של פרדוקס. לי אומרים שמגיע לי מישהו יותר טוב וזה בטח משהו שנאמר גם לו

Berethor

New member
את לא יכולה לדעת

יש אנשים צבועים שיגידו לכל אחד משהו אחר, שהם רוצים לשמוע. אני יכול להעיד על עצמי שאני לא יבקר או יפרגן למישהו סתם, אני מעדיף לומר תאמת או לא להגיד כלום. ככה גם עשיתי בסיפור שלך, אם הייתי חושב שאת זאת שלא בסדר, הייתי אומר לך, תהי בטוחה.

שלום

עניין רגשי ואהבה בין אנשים צריכים להיות טבעיים ולהתפתח באופן טבעי ואמתי. לפעמים העניין פוחת ולפעמים חוזר ומתגבר. הפרטים הטכניים כמו משיכה גופנית פחות חשובים, ואם אוהבים אפשר להתגבר ביחד על הקשיים למען הקשר הטוב. מאוהבות אינה אהבה, אהבה חשובה ממנה. צריך להתאים את אופי הקשר לאופי הרגש בכל זמן. כשאוהבים באופן ידידותי, מוטב להיות ידידים. כשאוהבים באופן חברי, מוטב להיות חברים. לא רצוי להגדיר יותר מדי את הקשר, צריך לתת לו לזרום ולהתפתח לפי מה שמרגישים שטוב ונעים לנו בכל זמן, ולפי המתאים. כדאי לנהל קשרים לאט ולבנותם לאט ובהדרגה, ואז יהיו בדרך-כלל יותר יציבים וחזקים.

למעלה