שוב אני....

• פותח הנושא esrm
  • פורסם בתאריך

esrm

New member
שוב אני....

כתבתי כאן כבר כמה פעמים והאנשים פה באמת עוזרים אבל הבעיה שלי ממשיכה לתקוף אותי...אני מנסה להירדם והחרדות תוקפות אותי..אני קם מזיע ורועד מתוך שינה...חושב על חברה שלי ועל מה יהיה אם היא תרצה להיפרד ממני...אני מסתובב בבית כמו רוח רפאים...כולי מבוהל...אני לא יודע מה קורה לי...מה אני יעשה עם עצמי...בשבילי זה סוף העולם אם אנחנו נפרדים!!!אני אוהבבבבבבבבבבבבבבבבב אותההההההה!!!!!

ShukyD

New member
לדעתי, אבל זו רק דעתי

אם זה המצב, אתה צריך להפרד ממנה או לפחות לעבוד על הקשר שלכם כי אתה תלוי בה, היא מחזיקה לך את החיים זה לא אמור להיות ככה קשר - אהבה אהבה זה במקרה הצורך גם להסתדר בלי השני גם לחיות בלעדיו.. ותחשוב מה מקסימום שיקרה לך אם היא תרצה להפרד ממך? אתה לא תמות מזה, וזה הכי חשוב אז תהיה מדוכא, גם אני עכשיו אחרי פרידה אבל עוברים את זה תאמין לי תמשוך הלאה ויהיה טוב, בינתיים אתם ביחד לא בקשר הכי בריא, אבל כל עוד זה עושה לך טוב ואם היא כל כך חשובה לך תהיה אמיתי איתה תספר לה כל מה שאתה מרגיש ומפחד ממנו זה גם יעזור לך וגם לה סמוך עליי ואם היא רוצה להפרד אל תשכח לתת לה לפני זה בראש, כדי שלא תהיה חרמן מדי אחרי זה

ShukyD

New member
ואגב, הפחד הזה

הוא בגלל שאתה באמת אובססיבי צא מזה, כולה כמה? חברה ראשונה? שניה? ואל תתן לה לשלוט עליך, אבל גם אתה אל תשלוט עליה קשר עובד הכי טוב ממקום שווה ואתה צריך להעריך את זה שהיא אומרת לך בכנות מה מפריע לה אצלך וגם אתה צריך לומר לה בכנות מה מפריע לך אצלה ואם זה לא עובד אז חפיף עוברים הלאה תהיה חזק

motek89

New member
לדעתי

תדבר איתה על זה. תדבר איתה על הכל!! תהיה פתוח איתה עד כמה שאתה יכול תדבר איתה על הפחד, על החרדה אני אומרת לך זה יעזור בטוח, אני פשוט בטוחה, זה יוריד לך המון המון לחץ רק תדבר איתה.... בהצלחה

esrm

New member
תודה רבהההה

אתם באמת נשמות פה....תודה על התגובות...אם זה מעניין אתכם אז היא היום נפרדה ממני....אני לא מפסיק לרעוד כמו איזה כלב שנשאר בגשם בחוץ....

motek89

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

גם חבר שלי נפרד ממני לא מזמן ואני כואבת, ואני יודעת שזה בגלל החרדה שלי, בגלל שהייתי טיפשה ולא הזזתי קצת את הקשר... הקשר פשוט עמד ולא זז לא היה כמעט כלום, כי פחדתי... כשנפגשתי איתו בפעם הראשונה אני כמעט לא יכלתי להסתכל עליו בעיניים... לדבר היה קשה לי, אפילו הוא טען שאני כל הזמן שותקת... מה לעשות.. אני רוצה לשנות את עצמי אבל אני לא יכולה! פחדתי להפגש שוב... כי הבטחתי לו שזה לא יקרה שוב... לא נפגשנו מאז והוא נפרד ממני... עכשיו אני מבולבלת ולא יודעת מה לעשות, אבל אני ממשיכה כי חייבים להמשיך, נכון? אי אפשר להשאר באותה נקודה... הגעתי למסקנה-אני צריכה מישהו שיבין אותי אבל שבאמת יבין אותי ואת החרדה שלי, מישהו שיהיה לי נוח איתו... והוא לא היה אחד כזה... הוא הבין אותי אבל לא היה לי נוח איתו. כמו אצלך, אתה אהבת את החברה שלך לשעבר... (כל כך קשה להגיד לשעבר נכון? זה פשוט הורג..) אבל לא היה לך נוח איתה, אתה פחדת ממנה, דבר שלא צריך לקרות.. אז כנראה שהיא לא מתאימה לך, ואני מבינה אותך כל כך, גם אני התקשתי להאמין אבל זה נכון... עכשיו צריך להמשיך הלאה ולא לוותר... אני כבר מזמן ויתרתי כי אני יודעת שלא יגיע האחד בקרוב וזו הרגשה כל כך כואבת... אבל מה לעשות שאתה חי עם החרדה הזאת... אתה אל תוותר! תמשיך עם החיים, תפגוש בנות, תהנה מהחיים תעשה רק דברים שיתנו לך הנאה, פשוט תתן לעצמך להרגיש טוב! כשאתה נותן לעצמך ומראה לכולם שאתה מרגיש טוב, אז ככה גם אחרים חושבים עליך! אני מקווה שאתה מבין למה אני מתכוונת..... בכל מקרה, שיהיה לך המון בהצלחה, ואני יודעת שהימים הראשונים הם הכי קשים, אני אגיד לך מה קרה איתי.. אני באותו יום הייתי בהלם מוחלט, לא קלטתי כל מה שקרה... רק יותר מאוחר.. אח"כ התחלתי לבכות ולא יכלתי הרגשתי שכל מה שאני רוצה זה למות כי הכל היה בגללי.. הרגשתי שאני חסרת תועלת, שאני דפוקה... שזה משהו אצלי.. כי זו לא הפעם הראשונה שזרקו אותי.. אתה אל תרגיש ככה כי בחיים יהיו לך עוד אהבות, לא רק אחת, ואתה רק בתחילת החיים שלך...... תנסה רק להנות מהם ולהפיק את המיטב... בהצלחה!!!!!!!!!

esrm

New member
ומה קורה במצב

שאני לא רוצה אהבות אחרות??אני לא רוצה להסתכל על בנות יותר....אני לא יכול לסבול את זה יותר בחיים שלי לא רוצה קשר,לא רוצה צבא,לא רוצה חיים...רק מוות יעזור לי את מבינה??? אני רוצה רק את האהבה שלה,הכרתי מיליון בנות ואף אחת לא הייתה כמוה...זה היה קשר מושלם שנהרס מהקנאה שלי....אני חייב לתקן את זה אני לא יכול ככה לוותר אליה...אנחנו עכשיו בפסק זמן ואני מחכה לתשובה ממנה!

esrm

New member
אני לא מתמודד!!!!

אני פשוט לא מצליח להתמודד עם זה...אני רק בוכה ורועד וקם משינה מזיע ומרגיש הכי לבד בעולם,כל דבר שאני עושה אני חושב עליה...אני לא יכוללללללללללל!!!!!!!!קשה לייייי!!!אם היא לא תחזור אליי אחרי הפסק זמן אני כבר לא יכול להמשיך עם החיים האלה...לא נראה לי שאי פעם זה יעבור לי!

בוזיקית

New member
אל תכעס עלי, אבל לדעתי זה הדבר

הכי טוב שהיה יכול לקרות לך. ככה אולי תבין כמה הקשר הזה לא היה בריא ולא היה נכון. ככה זה כש"חונקים", ואני אומרת לך את זה מהצד של זאתי ש"חנקה" את מי שהיא אהבה. מסתבר שהתלות שיחקה מרכיב מרכזי בקשר, וזה לא יכול לעבוד ככה ולא בריא. קשר שניזון מתלות ומאובססיות לא יכול להתפתח למשהו טוב. אני בכלל מציעה לך לגשת לפסיכיאטר ולקבל תרופות נגד מחשבות טורדניות, כדי שהדפוס הזה לא יחזור על עצמו, ובכל מקרה תנסה גם טיפול פסיכולוגי כדי לברר עם עצמך מדוע אתה מגיב כך ומדוע אתה כל כך מבטל את עצמך במערכת זוגית... סליחה אם נשמעתי אכזרית, דיברתי מנסיון מר שלי...

esrm

New member
מצד אחד

יותר טוב שהיא לא תהיה איתי כי אז אני לא אסבול את כל הקנאה והכאב של להיפגע ממנה...מצד שני אני לא יכול להיות איתה וליהנות מהזמן הטוב שיש לנו ביחד....לא אכפת לי לסבול לפעמים אבל להיות איתה...אני לא יכול הדמעות לא מפסיקות לי כבר 3 ימים!

../images/Emo14.gif

נדמה לך שזה לא יעבור לעולם ומאד קשה לך עכשיו. אתה יכול להכין מחברת ולקרוא לה בשמה ולכתוב שם מה שאתה מרגיש, כמו צופה מהצד בתהליך ההחלמה שלך. דרג בכל יום על סקלה את המידה שקשה לך מ-1 עד 10. צייר במחברת ציורים, כתוב שירים, כל מה שאתה רוצה כדי לבטא איך שאתה מרגיש, כולל כעס שאולי יש לך כלפיה, או רגשות של חרטה. אל תשכח לכתוב בסוף כל דף - "היא מאד חסרה לי אבל אני יודע שאני יכול להתגבר ושזה יעבור לי עם הזמן." נסה להסיח דעתך, צא עם חברים (אבל נסה להמנע מלדבר עליה), תבלה, אולי תיסע לטיול. הזמן יעשה את שלו. אתה תתגבר. רבים עברו חוויה של לב שבור והם חיים כדי לספר את הספור כשהם מסתכלים על זה אחורנית, כשהכאב כבר הפך לזכרון בלבד. נראה שתהליך ארוך לפניך. אתה סובל ואנו יכולים רק להיות כאן ולחזק את ידיך.

esrm

New member
תודה רבה...

זו עזרה מצויינת...הייתי רוצה לעזור גם לאחרים אבל המצב שלי לא מאפשר לי....תודה לכולכם!!! וגילה,כל דבר מזכיר לי אותה זאת הבעיה...אוכל,מוזיקה,מקומות...הכל...בגלל זה קשה לי כל כך!!

motek89

New member
גם לי זה קרה

כל דבר הזכיר לי אותו, רציתי למות, לא רציתי לדבר עם אף אחד רק איתו, רציתי שהכל יחזור למה שהיה ושאני אגלה שהפרידה הזאת זה סתם חלום רע.... אבל בסוף הכל עובר, הזמן מרפא
ואני אומרת את זה מנסיון... מה שגילה ייעצה לך לעשות נראה לי ממש טוב, תעשה את זה. תשתף אותנו במה שקורה, אני אנסה לעזור! בהצלחה ואל תתיאש

למעלה