../images/Emo24.gif../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif
גם חבר שלי נפרד ממני לא מזמן ואני כואבת, ואני יודעת שזה בגלל החרדה שלי, בגלל שהייתי טיפשה ולא הזזתי קצת את הקשר... הקשר פשוט עמד ולא זז לא היה כמעט כלום, כי פחדתי... כשנפגשתי איתו בפעם הראשונה אני כמעט לא יכלתי להסתכל עליו בעיניים... לדבר היה קשה לי, אפילו הוא טען שאני כל הזמן שותקת... מה לעשות.. אני רוצה לשנות את עצמי אבל אני לא יכולה! פחדתי להפגש שוב... כי הבטחתי לו שזה לא יקרה שוב... לא נפגשנו מאז והוא נפרד ממני... עכשיו אני מבולבלת ולא יודעת מה לעשות, אבל אני ממשיכה כי חייבים להמשיך, נכון? אי אפשר להשאר באותה נקודה... הגעתי למסקנה-אני צריכה מישהו שיבין אותי אבל שבאמת יבין אותי ואת החרדה שלי, מישהו שיהיה לי נוח איתו... והוא לא היה אחד כזה... הוא הבין אותי אבל לא היה לי נוח איתו. כמו אצלך, אתה אהבת את החברה שלך לשעבר... (כל כך קשה להגיד לשעבר נכון? זה פשוט הורג..) אבל לא היה לך נוח איתה, אתה פחדת ממנה, דבר שלא צריך לקרות.. אז כנראה שהיא לא מתאימה לך, ואני מבינה אותך כל כך, גם אני התקשתי להאמין אבל זה נכון... עכשיו צריך להמשיך הלאה ולא לוותר... אני כבר מזמן ויתרתי כי אני יודעת שלא יגיע האחד בקרוב וזו הרגשה כל כך כואבת... אבל מה לעשות שאתה חי עם החרדה הזאת... אתה אל תוותר! תמשיך עם החיים, תפגוש בנות, תהנה מהחיים תעשה רק דברים שיתנו לך הנאה, פשוט תתן לעצמך להרגיש טוב! כשאתה נותן לעצמך ומראה לכולם שאתה מרגיש טוב, אז ככה גם אחרים חושבים עליך! אני מקווה שאתה מבין למה אני מתכוונת..... בכל מקרה, שיהיה לך המון בהצלחה, ואני יודעת שהימים הראשונים הם הכי קשים, אני אגיד לך מה קרה איתי.. אני באותו יום הייתי בהלם מוחלט, לא קלטתי כל מה שקרה... רק יותר מאוחר.. אח"כ התחלתי לבכות ולא יכלתי הרגשתי שכל מה שאני רוצה זה למות כי הכל היה בגללי.. הרגשתי שאני חסרת תועלת, שאני דפוקה... שזה משהו אצלי.. כי זו לא הפעם הראשונה שזרקו אותי.. אתה אל תרגיש ככה כי בחיים יהיו לך עוד אהבות, לא רק אחת, ואתה רק בתחילת החיים שלך...... תנסה רק להנות מהם ולהפיק את המיטב... בהצלחה!!!!!!!!!