שוב אני...

l i r o n R

New member
שוב אני...

אני מצטערת שאני קצת קרציה... אבל אם תוכלו בקצרה לספר לי קצת על עצמכם (כותבי הפורום), אני ממש ממש אשמח כי אני לא יודעת על אף אחד שום דבר... ואם לא, אז לא נורא :)

בוזיקית

New member
בעקרון...

את יכולה לראות את הפרטים של כל המשתתפים בכרטיס האישי שלהם (במידה שאכן כתבו שם משהו חוץ מהניק). חוץ מזה לפני כחודש עשינו שירשור היכרות. נכון שמאז חלק עזבו וחדשים הצטרפו, אך אולי זה יעניין אותך... ניסיתי לחפש עבורך את השירשור הרלוונטי ולא מצאתי. אני חושבת שזה בארכיון. בכל אופן - נעים מאד
אני בוזי, בת 30, עוסקת בכתיבה, גרה באיזור המרכז, וגולשת באינטרנט בסך הכל 4 חודשים. הצטרפת למקום נפלא ואני מאחלת לך
ומה תוכלי את לספר על עצמך??
(חוץ ממה שכתבת בשירשור הקודם כמובן)... נ.ב. מה שלום היד?
או

l i r o n R

New member
בוזיקית...וכולם...../images/Emo24.gif

את מקסימה!! תודה על ההתייחסות... אגה, יש לי אחות בערך בגילך...אני מרגישה שאת מזכירה לי אותה במקצת... אממ...אני בת 17 וחצי, סיימתי כיתה יב' (היום קיבלתי את תוצאות הבגרויות שלי)...כרגע מחכה להתחלת העבודה שלי בתור מתרגלת תלמידים קשים לבגרות בבית ספר בעיר (אני גרה בדרום...) ושואפת ללמוד פסיכולוגיה... אני מוכרחה לציין שוב שאין קץ להתרשמות שלי מהפורום הזה ואני ממש מרוצה שהצטרפת הנה... ובאשר לגלישתי באינטרנט, אני קצת יותר ותיקה :)) לילה טוב, לירוני.

בוזיקית

New member
תודה על המחמאות יקירה ../images/Emo118.gif

כל הכבוד על העבודה שאת אמורה להתחיל... איך בדיוק אני מזכירה לך את אחותך הגדולה? הסתכלת בכרטיס האישי שלי וראית את התמונה שלי??? גחגחגחגחחגגחחג.... שיהיה לך אחלה לילה ואחלה סופש...

l i r o n R

New member
../images/Emo6.gif

את מזכירה לי את אחותי בדרך הכתיבה והחשיבה שלך...לפי מה שהצלחתי להתרש בזמן המועט שאני פה... ואולי בתמונה גם את מזכירה לי אותה קצת
ותודה, אני מקווה להצליח בעבודה...נראה לי שיהיה לי קצת קשה...אבל תחזיקו לי אצבעות...

בוזיקית

New member
מצאתי לך קישור לשירשור ההיכרות

האחרון שהיה לנו פה. זה באמת היה בארכיון, ואין פה את השמות של כולם. אז אולי זה באמת הזמן שמי שהצטרף אלינו מאז, או מי שלא כתב אז ורוצה, יציג את עצמו! שירשור היכרות

למעלה